Įkraunama...
Įkraunama...

Smagi akimirka su MAXIMA!

QUOTE(Čili @ 2006 01 18, 16:30)
doh.gif o tu pabandyk duoti užklausą kokiam google.lt, manau irgi išmestų nuorodų su šiuo konkursu biggrin.gif tai koks gi skirtumas per kur papulsi į šitą konkursą? g.gif jei jau dedat fotkes konkursui, tai žinot iš anksto,kad jis nėra slaptas, o matomas bet kuriam internautui cool.gif

Tai aš ir nesakau, kad turiu ką nors prieš, aš netgi nuotraukos nesu įdėjus, bet...........kai kam tai nepatiko, nors nematau daba jokio skirtumo g.gif
Atsakyti

tame ir reikalas gi lotuliukas.gif

Ką tik dėl principo užmečiau google.lt užklausą "fotokonkursas" ir ką jūs manot - išmeta gi visus fotokonkursus iš visokių forumų ir ne tik smile.gif tarp jų ir mūsiškis smoke.gif tai kodėl čia atsirado nepatenkintų? listen.gif biggrin.gif nekankinkit moderatorių be reikalo jei jau įdėjot fotkes pasirodymui tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(TauRe @ 2006 01 17, 00:50)
Man tokių asociacijų nekilo. Ir taip aišku, kad tas maišas bus pašalintas iškarto po kadro, o ne "vilkimas iki kol išaugs"  doh.gif
  Blogos asociacijos kiltų jei gatvėje pamatyčiau apskurusį vaiką besišildantį po maišais  verysad.gif  Tada gal ir apie klijus pagalvočiau, o šiame konkurse tikrai nėr nė vieno tokio vaiko, tai ir mintys šviesios  cool.gif

Man irgi jokiu blogu asociaciju sitas konkursas nesukelia, viskas labai grazu, tik mano nuomone norisi kazkokiu originalesniu minciu, kaip va ziuriu viena sugalvoju iskarpyt raideles, padaryt zodeli MAMA, kita iskarpe pedutes ir isejo kad "visi keliai veda i Maxima", labai idomu drinks_cheers.gif O ten kur maiseliai maiseliai ir dar karta maiseliai tai kartojasi tiesiog tas pats per ta pati, bet juk kiekvienas kaip suprantam taip ta originaluma ir isreiskiam, o pyktis tikrai neverta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2006 01 18, 17:50)

Ką tik dėl principo užmečiau google.lt užklausą "fotokonkursas" ir ką jūs manot - išmeta gi visus fotokonkursus iš visokių forumų ir ne tik smile.gif tarp jų ir mūsiškis smoke.gif tai kodėl čia atsirado nepatenkintų? listen.gif biggrin.gif nekankinkit moderatorių be reikalo jei jau įdėjot fotkes pasirodymui tongue.gif

Na turbūt čia daugiau principo reikalas. Noriu, kad mano nuotrauka būtų "mamyčių puslapyje", bet nenoriu, kad ji tiesiogiai matytusi įėjus į Maximos puslapį ar būtų kokiuose stenduose be mano žinios. Turbūt naivu yra įdėti nuotrauką į internetą ir tikėtis, kad ji yra apsaugota, bet kai iš Aurėjos gavau šiokį tokį pasižadėjimą tai...

Ačiū moderatoriams, kad sureagavo mirksiukas.gif
Atsakyti
nu pirma karta pakliuvau i tokia painia istorija
Atsakyti
Nelabai supratau ko čia taip sujudot, kad dėl tų nuotraukų Maximos puslapyje? Juk jei jau fotografuojatės su tuo ženklu, tai kas čia blogo, kad ta nuotrauka bus tame puslapyje??? g.gif Bet čia jau tiek to... Rodos jau praėjęs etapas.. rolleyes.gif

O dėl išradingumo ir originalumo...Hmmm.. Jei jau iškarpytos raidės - originalu, bet jei vaikas su maišu - tai jau ne? O jei bus viena nuotrauka su maišu, o 10 nuotraukų su iškirptomis raidėmis? Kaip tada? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidairi: 18 sausio 2006 - 21:41
QUOTE(Aidairi @ 2006 01 18, 21:38)
Jei jau iškarpytos raidės - originalu, bet jei vaikas su maišu - tai jau ne? O jei bus viena nuotrauka su maišu, o 10 nuotraukų su iškirptomis raidėmis? Kaip tada?  unsure.gif

na, man tai maišai ant vaikų asocijuojasi su nepatogumu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidairi @ 2006 01 18, 21:38)
O dėl išradingumo ir originalumo...Hmmm.. Jei jau iškarpytos raidės - originalu, bet jei vaikas su maišu - tai jau ne? O jei bus viena nuotrauka su maišu, o 10 nuotraukų su iškirptomis raidėmis? Kaip tada?  unsure.gif

Aidari - tai vadinsis plagiatas, kopijavimas... kaip tik tamstai patinka. Ideti vaika i maisa nebuvo gudru nuo pat pradziu, pilnai tikiu, kad tai galejo sauti i galva simtam mamashu ivairiuose LT kampuose, vienu metu. Ideja su raidem, yra ne iskirpti raides, bet asocijuoti x su mazu, xx su didesniu, xxx su didziausiu seimos nariu. Tai ir vadinasi IDEJA (beje nenustebciau, jei kazkada kazkokioj interpretacijoj ji Maximos reklamose gali atsirasti). Nesakau, kad tai labai labai originali ideja, bet jau galima vadinti "ideja". Kitas vadinkime tiesiog - foto...
Atsakyti
QUOTE(Egoist @ 2006 01 19, 08:22)
Aidari - tai vadinsis plagiatas, kopijavimas... kaip tik tamstai patinka. Ideti vaika i maisa nebuvo gudru nuo pat pradziu, pilnai tikiu, kad tai galejo sauti i galva simtam mamashu ivairiuose LT kampuose, vienu metu. Ideja su raidem, yra ne iskirpti raides, bet asocijuoti x su mazu, xx su didesniu, xxx su didziausiu seimos nariu. Tai ir vadinasi IDEJA (beje nenustebciau, jei kazkada kazkokioj interpretacijoj ji Maximos reklamose gali atsirasti). Nesakau, kad tai labai labai originali ideja, bet jau galima vadinti "ideja". Kitas vadinkime tiesiog - foto...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Paskaichius shia diskusija jau shianakt sapnavau maximos reklama su nuotraukos "maximiechiai" herojais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nendria @ 2006 01 19, 11:41)
Paskaichius shia diskusija jau shianakt sapnavau maximos reklama su nuotraukos  "maximiechiai" herojais  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif kas čia žino, gal ir išsipildys tavo sapnas lotuliukas.gif
Atsakyti
Kad visos tos nuotraukos kaip nukopijuotos.Puse tai tikrai ,vaiku su maisais,negi negalima sugalvoti ka nors originalesnio?Matau tik 2 nuotraukas vertas demesio.
Atsakyti