Įkraunama...
Įkraunama...

Smagi akimirka su MAXIMA!

QUOTE(norge @ 2006 01 17, 01:45)
Tai jums normalu, kai vaikui mama ant galvos celofanini maisiuka mauna? Dar i sauja klijus galetu ibrukti. O ir be kliju- man tai br.. Apskritai- vaikas ir celofaninai maisai- nu kokias geras emocijas normaliam zmogui gali sukelti tokis derinukas? blink.gif

Siuksles ar nesiuksles tuose maisuose. Bet tai juk celofaniniai maisai. Sukomponavot su savo vaikais. blink.gif

Nu jo. Publika.  blink.gif

Man tokių asociacijų nekilo. Ir taip aišku, kad tas maišas bus pašalintas iškarto po kadro, o ne "vilkimas iki kol išaugs" doh.gif
Blogos asociacijos kiltų jei gatvėje pamatyčiau apskurusį vaiką besišildantį po maišais verysad.gif Tada gal ir apie klijus pagalvočiau, o šiame konkurse tikrai nėr nė vieno tokio vaiko, tai ir mintys šviesios cool.gif
Atsakyti

i 
Dalis šios temos komentarų, kuriuose buvo diskutuojama apie patį konkursą, apie reklamą, rėmėją, o ne apie nuotraukas, buvo perkelta į forumo skyrelį "Maža supermamų valstybė" temą "Nedalyvauju/dalyvauju forumo konkursuose, nes..." .  SM foto konkursai, pasakojimų konkursai" Ją rasite va čia
Atsakyti
Nesuprantu kodėl per beveik kiekvieną konkursą mamos pešasi. Ir dar dėl tokių smulkmenų doh.gif doh.gif
Atsakyti
Ar matėt, visos nuotraukos dar perkeliamos į maximos tinkapį, čia bigsmile.gif
Atsakyti
Manau kad niekas nezino nes niekur neparasyta smile.gif Nors gal kas nori kad ju vaika aprista maiseliu demonstruotu visai placiai lietuvos auditorijai smile.gif Nors cia labiau tevu pasirinkimas , nors manau tik kad gal kai kurie paprasciausiai nebuvo informuoti . Nei gero nei blogo cia daug nera , pasirinkimo laisve ir tiek , nors man juokinga ir graudu butu butu kokiam maximos stende pamatyt kudyki su maximos maisu ant galvos , o mergytes su saldainiais visai graziai ziuretusi .
Atsakyti
QUOTE(Scarlett @ 2006 01 18, 01:01)
Ar matėt, visos nuotraukos dar perkeliamos į maximos tinkapį, čia  bigsmile.gif

Prieš siųsdama savo nuotrauką nusiunčiau asmeninę žinutę Aurėjai ir paklausiau ar šios nuotraukos nebus niekur kitur naudojamos. Gavau atsakymą, kad tikrai ne!
Tada ir įdėjau savo nuotrauką.

Labai nusivyliau schmoll.gif

Aurėja, tark žodį.

Atsakyti
Aurėja, jei nebus pašalintos iš ten nuotraukos, išimk mano foto iš dalyvaujančių. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(DAISY @ 2006 01 18, 10:44)
Aurėja, jei nebus pašalintos iš ten nuotraukos, išimk mano foto iš dalyvaujančių. Ačiū.

Dar noriu šiek tiek laiko paprašyti, nes viską jau perdaviau mūsų administratoriui, ir dabar lauksim sprendimų. Ačiū.
Atsakyti
Viską jau išsiaiškinome su konkurso rėmėjais. Labai atsiprašau, kad įvyko šis nesusipratimas. Nuotraukos iš Maxima.lt tinklapio jau išimtos, paliktas tik konkurso aprašymas.
Atsakyti
Nesupratau, kaip išimtos , juk yra nuoroda, nuotraukas dalyvaujančias konkurse rasite čia ir paspaudus atsidaro SM puslapis kur visos jos ir matosi. Vadinasi įėjus i Maxima puslapį labai paprasta jas pamatyti, na suintriguoja juk ta nuoroda......Aš tai nieko prieš neturiu, bet....koks skirtumas ar nuotraukos įdėtos tiesiogiai, ar paspaudus nuorodą?
Atsakyti
"Maximiečiai" thumbup.gif 4u.gif mano balsas garantuotas vien už idėją smile.gif dar miela foto kur mergaitė sudėliojo žodį "mama" wub.gif o apie įvilktus vaikus į maišus tyliu..
Atsakyti
QUOTE(taiptaip @ 2006 01 18, 16:25)
Nesupratau, kaip išimtos , juk yra nuoroda, nuotraukas dalyvaujančias konkurse rasite čia ir paspaudus atsidaro SM puslapis kur visos jos ir matosi. Vadinasi įėjus i Maxima puslapį labai paprasta jas pamatyti, na suintriguoja juk ta nuoroda......Aš tai nieko prieš neturiu, bet....koks skirtumas ar nuotraukos įdėtos tiesiogiai, ar paspaudus nuorodą?

doh.gif o tu pabandyk duoti užklausą kokiam google.lt, manau irgi išmestų nuorodų su šiuo konkursu biggrin.gif tai koks gi skirtumas per kur papulsi į šitą konkursą? g.gif jei jau dedat fotkes konkursui, tai žinot iš anksto,kad jis nėra slaptas, o matomas bet kuriam internautui cool.gif
Atsakyti