Sveiki!
Aciu uz musu nuotraukos ivertinima!
QUOTE(Gosh @ 2006 01 15, 01:18)
O aš į Maximos maišelius šiukšles kraunu, gal tokią foto įdėt?
Taiklus pastebėjimas Pagalvojau kad aš irgi tik taip Maximos maišus naudoju Kažkaip vaiko ten kišti
Tai aš ir sakau kad nebūtina Galima kažką originalesnio sugalvoti
Beje "Maximiečių" idėja
Beje "Maximiečių" idėja
QUOTE(Ramunis @ 2006 01 16, 16:46)
Mano nuomone labiausiai, kol kas, atitinkanti konkurso temą "Smagi AKIMIRKA su Maxima" yra nuotrauka,kur mergaitės saldainius valgo. Tai juk tikrai smagi AKIMIRKA.
O jei tema kita"Smagi akimirka SU MAXIMA",tai pati fainiausia būtų kur visi keliai veda į Maxima
O jei tema kita"Smagi akimirka SU MAXIMA",tai pati fainiausia būtų kur visi keliai veda į Maxima
Na man si mintis patiko! Vistiek visi keliai veda MAXIMA
QUOTE(Neringucia @ 2006 01 16, 14:12)
Taiklus pastebėjimas Pagalvojau kad aš irgi tik taip Maximos maišus naudoju Kažkaip vaiko ten kišti
Jei jum maisai tik su siukslem asocijuojasi, nes tam juos panaudojate, tai kaip maista is parduotuves parsinesate? Jei vaika ten kisti atrodo nesvaru, tai ir maisto nedeciau
QUOTE(baltic*girl @ 2006 01 16, 21:22)
Jei jum maisai tik su siukslem asocijuojasi, nes tam juos panaudojate, tai kaip maista is parduotuves parsinesate? Jei vaika ten kisti atrodo nesvaru, tai ir maisto nedeciau
Prie ko čia maistas ir vaikas bei maišas? Parašėm kur naudojam, ką, blogai? Eini kasdien į tą parduotuvę, net nepagalvoji ne vieną sykį, kad pasiimt kokį maišioką, nereiks pirkt, bet ne, vistiek pamiršti, vistiek perki, o žinai kiek tų maišų prisikaupia ? Nekolekcionuosim gal mes jų, nemėgstu gyvent apsikrovusi jais.
O prie to, kad daug kas priekabiauja, jog nuotraukose vaikai maisuose sedi - juk tie maisai "nesvarus, siukslems naudojami". Na, fu tiesiog. Ir kaip tos mamos galejo svarius vaikucius deti i siuksliu maisus? Bandyciau daugiau paaiskinti, bet matau, kad nesuprasi ka noriu pasakyti. As tik bandau apginti mamas kuriu vaikai tuose maisiukuose. Maisai tampa siuksliu maisais kai nusprendziat juos taip panaudoti, bet pries tai jie buvo gan svarus maistui parsinesti, tuo paciu ir vaikui ikisti.
QUOTE(daliuxx @ 2006 01 16, 23:25)
as niekaip nesuprantu,ko jus cia taip uzsiparinot del tu maisu???? Juk nei viena mama savo vaikelio nekis i siuksliu maisus.
Butent. As pora pasisakymu perskaiciau, kad "kaip galima savo vaika i maisa deti, juk as ten siuksles laikau", tai negalejau neparasyti
Tai jums normalu, kai vaikui mama ant galvos celofanini maisiuka mauna? Dar i sauja klijus galetu ibrukti. O ir be kliju- man tai br.. Apskritai- vaikas ir celofaninai maisai- nu kokias geras emocijas normaliam zmogui gali sukelti tokis derinukas?
Siuksles ar nesiuksles tuose maisuose. Bet tai juk celofaniniai maisai. Sukomponavot su savo vaikais.
Nu jo. Publika.
Siuksles ar nesiuksles tuose maisuose. Bet tai juk celofaniniai maisai. Sukomponavot su savo vaikais.
Nu jo. Publika.