Įkraunama...
Įkraunama...

Smagi akimirka su MAXIMA!

kieno duomenis gavau, šiandien išsiunčiau Maximai. bigsmile.gif

ligita_di (1 vieta)
Dovile&Vidas (2 vieta)
Vėja (3 vieta)

+Egle S
+Kovas
+Karbynė
+gretulis
+Vilika
+Mikutis
+Eitne
+Degutė
+vijelius
+daliuxx
+DAISY
+Krisliukas
+Rustė
+Linapet
+astrid
Atsakyti
Nu va, dabar zinau,kad gavo mano duomenys.
Atsakyti
Ačiū, jau ir Maxima parašė bigsmile.gif
Atsakyti
sveikuciai, gal as ir labai didele pesimiste, bet man atrodo kad to meskino is maximos negausim.................... verysad.gif ....vakar gavau zinute is maximos, kad del kazkokiu tai kliuciu, matote, pranes kovo 2 diena kada atsiimti prizus................... g.gif , man asmeniskai kvepia afera kokia tai, nes niekaip negaliu isivaizduoti kokios gali buti kliutys? jei jau buvo ruoštasi konkursui tai turejo ir pasirupinti viskuo, nes kiek suprantu tai ne pirmas kartas kada jie rengia tokius konkursus.......... na nebent kliutis ta , kad nera meskino....... arba kitu prizu...... verysad.gif . na as cia garsiai mastau...... bet man tokie dalykai nepatinka..................... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ligita di @ 2006 02 23, 13:23)
sveikuciai, gal as ir labai didele pesimiste, bet man atrodo kad to meskino is maximos negausim....................  verysad.gif ....vakar gavau zinute is maximos, kad del kazkokiu tai kliuciu, matote, pranes kovo 2 diena kada atsiimti prizus................... g.gif , man asmeniskai kvepia afera kokia tai, nes niekaip negaliu isivaizduoti kokios gali buti kliutys? jei jau buvo ruoštasi konkursui tai turejo ir pasirupinti viskuo, nes kiek suprantu tai ne pirmas kartas kada jie rengia tokius konkursus.......... na nebent kliutis ta , kad nera meskino....... arba kitu prizu...... verysad.gif . na as cia garsiai mastau...... bet man tokie dalykai nepatinka.....................  schmoll.gif

Na ir as gavau laiska toky, kad del kazkokiu kliuciu prizo - siurprizo dar teks palaukti...
Atsakyti
Gavau ir as ,bet gal dar patikekim????
Atsakyti
QUOTE(daliuxx @ 2006 02 23, 16:23)
Gavau ir as ,bet gal dar patikekim????

AS TAI DAR TIKU.... MESKINO TAI AS NEGAUSIU, BET SALDAINIU TAI TIKIUOSI... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astrid @ 2006 02 23, 16:29)
AS TAI DAR TIKU.... MESKINO TAI AS NEGAUSIU, BET SALDAINIU TAI TIKIUOSI... smile.gif

Ar tų kur prie kasų vaikučiams duoda thumbup.gif
Atsakyti
nepergyvenkit, juk tikrai visko būna, o nori visiem prizus išvežiot po PC vienu metu, maža kas gal atsakingas žmogus gripą pasigavo, ar dar kas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kovas @ 2006 02 23, 16:51)
Ar tų kur prie kasų vaikučiams duoda  thumbup.gif

ne... smile.gif noriu tu maximos triufeliu... mirksiukas.gif
Atsakyti
na va iš tikro nemalonu, bet maximos puslapy tiesiogiai sukeltos visos konkurso foto, bet tai manęs nepykdo, labiau siutina, kad iš ten paspaudus ant visos galima tiesiogiai nueiti į kitas mano (ar kitų narių) pateiktas foto kituose konkursuose
http://www.maxima.lt.../konkursai/751/
schmoll.gif
ar ką galima pakeist, man negaila, kad foto ten įkelta, bet kam tuos nuorodos schmoll.gif box.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DAISY: 01 kovo 2006 - 18:10
QUOTE(DAISY @ 2006 03 01, 19:01)
na va iš tikro nemalonu, bet maximos puslapy tiesiogiai sukeltos visos konkurso foto, bet tai manęs nepykdo, labiau siutina, kad iš ten paspaudus ant visos galima tiesiogiai nueiti į kitas mano (ar kitų narių) pateiktas foto kituose konkursuose
http://www.maxima.lt.../konkursai/751/
schmoll.gif
ar ką galima pakeist, man negaila, kad foto ten įkelta, bet kam tuos nuorodos schmoll.gif box.gif

g.gif nesamone... ir profily gali pasiziureti... nugaletaojai, bet ar prizus jau isdalino? ar gavote kas ka? laukiu laisko is maximos, bet nesulaukiu....
Atsakyti