aha. Prabalsavom ir laukiam rezultatų
QUOTE(rds @ 2006 01 31, 19:41)
o man gražiausios tos, kurios atrodo kad nespecialiai šiam konkursui fotografuotos, jos tokios nuoširdesnės atrodo , mano favoritai:
1. ... visur ir visada, 2. saldainiai, ir 3. ta kur vaikis vežime sėdi
1. ... visur ir visada, 2. saldainiai, ir 3. ta kur vaikis vežime sėdi
Tokiu nuotrauku mazai yra
QUOTE(Krisliukas @ 2006 01 31, 18:54)
Tokiu nuotrauku mazai yra
tai gerai kad nėra daug lengviau balsuoti
balsavime ir mes
Prabalsavau uz:
1. mergaites su saldainiais (naturali, silta, tikra), sia nuotrauka matau pirmoje vietoje
2. maxima visur ir visada ir
3. katineli...eileje prie maisto
Pradzioje labai patike maximieciai kazkodel pradejo kelti negatyvius jausmus, kai pasijuto vienos forumietes asmeninis susidomejimas sia nuotrauka ir agitacija uz ja balsuoti
Sekmes visiems
1. mergaites su saldainiais (naturali, silta, tikra), sia nuotrauka matau pirmoje vietoje
2. maxima visur ir visada ir
3. katineli...eileje prie maisto
Pradzioje labai patike maximieciai kazkodel pradejo kelti negatyvius jausmus, kai pasijuto vienos forumietes asmeninis susidomejimas sia nuotrauka ir agitacija uz ja balsuoti
Sekmes visiems
ir mes balsavome Už mergytę su Maximos kepure
pritariu, labai atsiprašau MAXIMIEČIŲ, tikrai nereikėjo šitaip aktyviai žavėtis, jei jie nukentėjo, labai prašau atleisti
O man Maximanas patiko. Balsavau ne už originalumą. Balsuot "privertė" vaiko žavesys. Tokia miela šypsena...
Balsavau už katinus eilėje, nes labai smagi nuotrauka. Ir komentaras labai liuks.
Ir dar balsavau už mergytę su suknele.
Va tai tiek. Aišku, dar norėjau už saldainius, ir už maximiečius, ir už karpytas raideles ir už vaikiukus maišuose... Na, bet balsavau taip kaip balsavau.
Balsavau už katinus eilėje, nes labai smagi nuotrauka. Ir komentaras labai liuks.
Ir dar balsavau už mergytę su suknele.
Va tai tiek. Aišku, dar norėjau už saldainius, ir už maximiečius, ir už karpytas raideles ir už vaikiukus maišuose... Na, bet balsavau taip kaip balsavau.
man irgi ))) nes tai mano dukryte , bet kam atidaviau savo balsus nezakyziu bet minėjau kad balsuosiu už šilumą skleidžiančias fotkes beja jau prabalsavau ; šiaip man pusė iš šių fotkių yra LIUX
vaikai gyvenimo džiaugsmas!!!
džiaugiuosi būdamas TĖČIU!
vaikai gyvenimo džiaugsmas!!!
džiaugiuosi būdamas TĖČIU!
Išpradžių kai taip sureagavot į jau_mociutes pasisakymus man pasidarė neramu. Bet galu gale susivokiau: Juk kas tas meškinas, kas tos sauskelnės ir žmonių nuomonių pokyčiai jei turi TOKIĄ MOČIUTĘ. Juk ne kiekviena močiutė prisiregistruos pirmą kart gyvenime forume, parašys 20 žinučių, kad galėtų prabalsuoti ir dar stos į gynybą Nemanau, kad tai akla, visiškai neįdomios nuotraukos gynyba, juk daug anksčiau ši nuotrauka daug kam krito į akis. Turbūt todėl, kad ji buvo pirma, ne maišelių tipo ir su iškarpymais. Po to atsirado dar daug įdomių nuotraukų. Ir prieš tai aišku buvo gražių.
Negavus balsų paprasčiausiai būtų visą kaltę suversti močiutei ir liepti nupirkti meškiną , bet mes šito nedarysim. Apsvarstysim klaidas ir tobulėsim .
"vaikai gyvenimo džiaugsmas!!!"
Visi mes šiek tiek išprotėja dėl savo vaikų ir anūkų, nes jie didžiausias mūsų turimas turtas
Negavus balsų paprasčiausiai būtų visą kaltę suversti močiutei ir liepti nupirkti meškiną , bet mes šito nedarysim. Apsvarstysim klaidas ir tobulėsim .
"vaikai gyvenimo džiaugsmas!!!"
Visi mes šiek tiek išprotėja dėl savo vaikų ir anūkų, nes jie didžiausias mūsų turimas turtas