Įkraunama...
Įkraunama...

Smagi akimirka su MAXIMA!

QUOTE(Vilika @ 2006 01 22, 21:58)
Nu mano vyras tai tikrai tam napsirasytu doh.gif . Sakytu kad man jau protelis pasimaise, jei pasiulyciau taip pozuoti blush2.gif Vien del to ta seima saunuoliai thumbup.gif

Aš tą nuotrauką jau gyriau už šeimos vieningumą mirksiukas.gif 4u.gif Manau, kad ta nuotrauka orginaliausia, labiausiai atkreipia dėmesį, todėl labiausiai ir aptarinėjama. Tada pastebima ir tai kas gražu ir tai kas nelabai patinka. Kažakaip man kyla įtarimas, kad "jau_mociute" su Maximiečiais labai susijusi bigsmile.gif O maišeliai man iki šiol nelabai patinka.
Atsakyti
ką jūs ten tuos maximiečiuose matot man visai fui jau gražiau su leliukais mažais.
Atsakyti
jau mociute ir man labai kele itarimu,nes persa tuos maximiecius akivaizdziai. Nu nebalsuosiu,nebalsuosiu jau mociute!
Atsakyti
QUOTE(jau_mociute @ 2006 01 24, 13:49)
Maximiečiai - ypatinga
maxima.....visur ir visada....  -  tikra
visi keliai veda į MAXIMA! – paslaptinga
sssaldainiai... mažoookai beliko – šilta
daug raidelių prikarpiau – miela
na, katine, pažiūrėk - įdomu

Įvertinimus surašiau 6 nuotraukoms. Aš susijusi su jom visom, nes jos visos man patinka smile.gif Ar nėra tarp jų Jūsų nuotraukos? g.gif

Sėkmės visiems! drinks_cheers.gif

Atsakyti
g.gif Nu yra pamineta
Atsakyti
QUOTE(daliuxx @ 2006 01 26, 16:29)
jau mociute ir man labai kele itarimu,nes persa tuos maximiecius akivaizdziai. Nu nebalsuosiu,nebalsuosiu jau mociute!

pritariu
Atsakyti
Na diskutuokit jus sau cia kiek norit. Man tai mano pati graziausia ir zaismingiausia biggrin.gif Nors ir niekas nepastebi, o mes gi toki saunus buvom, kol kadra pagavom tai ir guza isitaisem biggrin.gif tongue.gif Ir meskino labai norim, bet matom, kad jau prarastos viltys, teks paciai nusipirkti thumbup.gif thumbup.gif

(As juokauju)
Atsakyti
QUOTE(Krisliukas @ 2006 01 26, 22:28)
Na diskutuokit jus sau cia kiek norit. Man tai mano pati graziausia ir zaismingiausia biggrin.gif Nors ir niekas nepastebi, o mes gi toki saunus buvom, kol kadra pagavom tai ir guza isitaisem biggrin.gif  tongue.gif Ir meskino labai norim, bet matom, kad jau prarastos viltys, teks paciai nusipirkti thumbup.gif  thumbup.gif

(As juokauju)

Na nenusimink console.gif Dar gali pastebeti. Juk cia raso tik mazuma balsuotoju. Ne visada laimi cia laikomi favoritais mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilika: 26 sausio 2006 - 22:14
O aš jau balsavau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilika @ 2006 01 26, 22:12)
Na nenusimink console.gif Dar gali pastebeti. Juk cia raso tik mazuma balsuotoju. Ne visada laimi cia laikomi favoritais mirksiukas.gif

Cia tai tikrai, jau ne karta pastebeta, kad daznai laimi visai neaptartos ir mazai perziuretos nuotraukos. Einu ir as pabalsuoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisliukas @ 2006 01 26, 23:28)
Na diskutuokit jus sau cia kiek norit. Man tai mano pati graziausia ir zaismingiausia biggrin.gif Nors ir niekas nepastebi, o mes gi toki saunus buvom, kol kadra pagavom tai ir guza isitaisem biggrin.gif  tongue.gif Ir meskino labai norim, bet matom, kad jau prarastos viltys, teks paciai nusipirkti thumbup.gif  thumbup.gif

(As juokauju)

liuks drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2006 01 27, 03:15)
Cia tai tikrai, jau ne karta pastebeta, kad daznai laimi visai neaptartos ir mazai perziuretos nuotraukos. Einu ir as pabalsuoti bigsmile.gif

Ir liūdina tai, kad kai kuriose temose labai aktyviai raginama balsuoti už konkrečią nuotrauką (ne čia).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 27 sausio 2006 - 14:52