Įkraunama...
Įkraunama...

Smagi akimirka su MAXIMA!

argi pasižiūrėjus į maximiečius nepasidaro smagu?
Atsakyti
QUOTE(AgNyTTė @ 2006 01 25, 11:50)
Sveikutės,
man reikalinga jūsų pagalba.
Bandau pirmą kartą dalyvauti konkurse ir kažkas tai blogai su mano nuotrauka, vakar užpildžiau tą lentelę, kur reikia sugalvot pavadinimą ir įkelt nuotrauką,bet man rašo kažką kad užpildyt paraišką.Kokia dar paraiška? blink.gif

Nu pabandysiu padeti: Juk turi sudalyvauti kada nors pirma karta. Tik paskubek,nes 27 d prasideda balsavimas.
Uzpilda dalyvavimo konkurse paraiska ir spaudi issaugoti pakeitimus. Nuotrauka persikelia i neuzpyldytas,tada salia nuotraukos yra toks kryzelis,paspaudus ji,atsiranda siusti patvirtinimui,paspaudi ir lauki kada tave patvirtins. Taip darau as,o gal kas zino trumpesni kelia. Bet bandyk,nes nera laiko. Sekmes! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jau_mociute @ 2006 01 25, 12:12)
argi pasižiūrėjus į maximiečius nepasidaro smagu?

ne

man pasidaro bloga kai linksniuoja tik viena nuotrauka o kitu nepastebi
Atsakyti
QUOTE(xedotetis @ 2006 01 25, 17:33)
ne

man pasidaro bloga kai linksniuoja tik viena nuotrauka o kitu nepastebi

Xedoteti,

nereikia taip pykti jei Jūsų nuotraukos nepamini niekas. Mes tiesiog išsakome savo nuomonę. O balsuos juk daugiau žmonių nei pasisako forume (tikėkimės) tai gal ir balsai paisikirstys kitaip.

Juk pats rašei:

Svarbu jaustis nugaletoju sirdyje smile.gif

Ir nėra ko čia "blogintis" drinks_cheers.gif
Atsakyti

Mielas xedoteti, is tiesu truksta idomesnes nuotrauku analizes, kurios jums patinka?
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Aš balsuosiu taip:

1. Koks aš jums šuo
2.Visi keliai veda į maxima
3........dar nežinau
Atsakyti
QUOTE(As mama @ 2006 01 25, 20:41)
Xedoteti,

nereikia taip pykti jei Jūsų nuotraukos nepamini niekas. Mes tiesiog išsakome savo nuomonę. O balsuos juk daugiau žmonių nei pasisako forume (tikėkimės) tai gal ir balsai paisikirstys kitaip.

Juk pats rašei:

Svarbu jaustis nugaletoju sirdyje  smile.gif

Ir nėra ko čia "blogintis" drinks_cheers.gif

smile.gif))))))))) jau ko ko tai tikrai nemoku, PYKTI smile.gif, o bloga visiems gali būt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jau_mociute @ 2006 01 26, 08:17)
Mielas xedoteti, is tiesu truksta idomesnes nuotrauku analizes, kurios jums patinka?

smagumas ne nuotrauku atlikime, o nuotraukose esančių vaikų emocijose, galima puikiai atskirti kur vaikas tikrai džiūgauja iš širdies, o kur tik vaidyba arba vertimas fotkintis smile.gif, aš balsuosiu už nuotraukas kuriose nemodeliai o emocijos, nesuvaidintos o tikros!
Atsakyti
natūraliai linksmas vaikas tinka bet kokiai temai, o čia fotografams tenka režisuoti, nes tas MAXIMos paskelbimas pavadinime įpareigoja
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Nors tik rytoj balsavimas,bet vis uzlekiu paskaitineti Xedotetis komentaru. Liux!
Atsakyti
QUOTE(xedotetis @ 2006 01 26, 09:43)
smagumas ne nuotrauku atlikime, o nuotraukose esančių vaikų emocijose, galima puikiai atskirti kur vaikas tikrai džiūgauja iš širdies, o kur tik vaidyba arba vertimas fotkintis smile.gif, aš balsuosiu už nuotraukas kuriose nemodeliai o emocijos, nesuvaidintos o tikros!

drinks_cheers.gif Čia tu tikrai teisus. X XX XXX nuotraukoje matyti, kad pozuoti patiko tik mamytei.Vaikiuko ir tėčio veiduose smagumo neįžiūriu. O konkurso tema juk apie smagias akimirkas. Na bet mimikos jų tai geros thumbup.gif Mimikų konkursui butų kaip tik thumbup.gif
Atsakyti
pradžioj pyktis buvo nukreiptas į maišelius, dabar į veidus. ar čia lietuviškas pavydas? kur pagiriamasis žodis geroms nuotraukoms?
Atsakyti