QUOTE(AgNyTTė @ 2006 01 25, 11:50)
Sveikutės,
man reikalinga jūsų pagalba.
Bandau pirmą kartą dalyvauti konkurse ir kažkas tai blogai su mano nuotrauka, vakar užpildžiau tą lentelę, kur reikia sugalvot pavadinimą ir įkelt nuotrauką,bet man rašo kažką kad užpildyt paraišką.Kokia dar paraiška?
man reikalinga jūsų pagalba.
Bandau pirmą kartą dalyvauti konkurse ir kažkas tai blogai su mano nuotrauka, vakar užpildžiau tą lentelę, kur reikia sugalvot pavadinimą ir įkelt nuotrauką,bet man rašo kažką kad užpildyt paraišką.Kokia dar paraiška?
Nu pabandysiu padeti: Juk turi sudalyvauti kada nors pirma karta. Tik paskubek,nes 27 d prasideda balsavimas.
Uzpilda dalyvavimo konkurse paraiska ir spaudi issaugoti pakeitimus. Nuotrauka persikelia i neuzpyldytas,tada salia nuotraukos yra toks kryzelis,paspaudus ji,atsiranda siusti patvirtinimui,paspaudi ir lauki kada tave patvirtins. Taip darau as,o gal kas zino trumpesni kelia. Bet bandyk,nes nera laiko. Sekmes!
QUOTE(jau_mociute @ 2006 01 25, 12:12)
argi pasižiūrėjus į maximiečius nepasidaro smagu?
ne
man pasidaro bloga kai linksniuoja tik viena nuotrauka o kitu nepastebi
QUOTE(xedotetis @ 2006 01 25, 17:33)
Xedoteti,
nereikia taip pykti jei Jūsų nuotraukos nepamini niekas. Mes tiesiog išsakome savo nuomonę. O balsuos juk daugiau žmonių nei pasisako forume (tikėkimės) tai gal ir balsai paisikirstys kitaip.
Juk pats rašei:
Svarbu jaustis nugaletoju sirdyje
Ir nėra ko čia "blogintis"
Sveiki
Aš balsuosiu taip:
1. Koks aš jums šuo
2.Visi keliai veda į maxima
3........dar nežinau
Aš balsuosiu taip:
1. Koks aš jums šuo
2.Visi keliai veda į maxima
3........dar nežinau
QUOTE(As mama @ 2006 01 25, 20:41)
Xedoteti,
nereikia taip pykti jei Jūsų nuotraukos nepamini niekas. Mes tiesiog išsakome savo nuomonę. O balsuos juk daugiau žmonių nei pasisako forume (tikėkimės) tai gal ir balsai paisikirstys kitaip.
Juk pats rašei:
Juk pats rašei:
))))))))) jau ko ko tai tikrai nemoku, PYKTI , o bloga visiems gali būt
QUOTE(jau_mociute @ 2006 01 26, 08:17)
Mielas xedoteti, is tiesu truksta idomesnes nuotrauku analizes, kurios jums patinka?
smagumas ne nuotrauku atlikime, o nuotraukose esančių vaikų emocijose, galima puikiai atskirti kur vaikas tikrai džiūgauja iš širdies, o kur tik vaidyba arba vertimas fotkintis , aš balsuosiu už nuotraukas kuriose nemodeliai o emocijos, nesuvaidintos o tikros!
QUOTE(xedotetis @ 2006 01 26, 09:43)
smagumas ne nuotrauku atlikime, o nuotraukose esančių vaikų emocijose, galima puikiai atskirti kur vaikas tikrai džiūgauja iš širdies, o kur tik vaidyba arba vertimas fotkintis , aš balsuosiu už nuotraukas kuriose nemodeliai o emocijos, nesuvaidintos o tikros!
Čia tu tikrai teisus. X XX XXX nuotraukoje matyti, kad pozuoti patiko tik mamytei.Vaikiuko ir tėčio veiduose smagumo neįžiūriu. O konkurso tema juk apie smagias akimirkas. Na bet mimikos jų tai geros Mimikų konkursui butų kaip tik