Įkraunama...
Įkraunama...

*Saldainių medeliai - 4*

QUOTE(elizabeta_depp @ 2010 07 27, 15:47)
aš ir seniau taip darydavau, bet labai man nesisekdavo tos skylės išpjaustyt, tai dabar įsigudrinau iškart aplink butelį popierių vyniot  thumbup.gif

thumbup.gif įdomu, net nepagalvočiau, kad taip galima g.gif o kaip nusiima, kai norisi butelio turinį suvartoti, sunkiai ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 07 27, 16:00)
thumbup.gif įdomu, net nepagalvočiau, kad taip galima g.gif  o kaip nusiima, kai norisi butelio turinį suvartoti, sunkiai ar ne g.gif

nesunkiai, nes net darydama būna kad nusiimu ir padailinu apačią arba iš vis ant kito butelio darau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 07 26, 21:45)
na taip man ir nepatinka daug dirbtinu geliu bet yra kam jos labai patinka ir kuo daugiau tuo geriau  doh.gif

Oho, kad prirašiusios bigsmile.gif .
Man tai atrodo, kad dirbtinės gėlės prie saldainių praktiškiau, nes kiek teko dovanoti medelį ar kažką su saldainiais, tai jo tą pačią dieną net neliečia, pasideda kaip papuošimą, tai nuleipę gyvos gėlės gadintų visą vaizdą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2010 07 27, 18:40)
Oho, kad prirašiusios  bigsmile.gif .
Man tai atrodo, kad dirbtinės gėlės prie saldainių praktiškiau, nes kiek teko dovanoti medelį ar kažką su saldainiais, tai jo tą pačią dieną net neliečia, pasideda kaip papuošimą, tai nuleipę gyvos gėlės gadintų visą vaizdą  4u.gif

Tai taip aisku kad praktiskiau bet guvos yra gyvos mirksiukas.gif
Atsakyti
spalvinu puslapį mėlynai-geltonai ir keliu temutę.............

user posted image
Atsakyti
Labai graziai vazonelis atrodo super papuosta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 07 28, 11:13)

man vienas gražiausių wub.gif wub.gif toks subtilus papuošimas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elizabeta_depp: 28 liepos 2010 - 15:37
QUOTE(zmirzlina @ 2010 07 28, 10:13)

Gražu, bet vazonėlis viskam nublanksta. Kur tokį superinį galima nusipirkti - labai jau fainas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(genovaite @ 2010 07 28, 18:04)
Gražu, bet vazonėlis viskam nublanksta. Kur tokį superinį galima nusipirkti - labai jau fainas  ax.gif

Šitas konkrečiai pirktas Kaune urmo bazėse indų skyriuje...............sultiniui skirtas...........
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 07 29, 07:22)
Šitas konkrečiai pirktas Kaune urmo bazėse indų skyriuje...............sultiniui skirtas...........

geras .... atrodo super - reiks ir man pasidairyti - atrodo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Čia mano saldainių medelis

user posted image

Dar vienas

user posted image

Čia jau labai didelis, net 2,5 kg saldainių biggrin.gif

user posted image

Na ir paskutinis, tai laivas iš Raffaelo saldainių 4u.gif

user posted image

Atsakyti
Laba diena
noriu ir aš parodyti kad ši bei tą sugebu hihihi.gif
user posted image
tupi mažas paukštukas
user posted image

nors asmeniškai man pats gražiausias (gal jau ir rodžiau)
user posted image
Atsakyti