Įkraunama...
Įkraunama...

*Saldainių medeliai - 4*

torta taip pamenu na medelio tikrai nepamenu bet grozis neapsakomas e cia tie patys saldainiukai kuriu neatpazinai lotuliukas.gif grazuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu visai kitas vaizdas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 07 26, 22:01)
torta taip pamenu na medelio tikrai nepamenu bet grozis neapsakomas e cia tie patys saldainiukai kuriu neatpazinai  lotuliukas.gif  grazuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu visai kitas vaizdas  wub.gif

Čia tai geras, o aš žiūriu žiūriu ir nesuprantu kas da per saldainiai- sakau reiks pasinaudoti tavo idėja ax.gif

Dar klausimą turiu - kaip tvirtini organzą tarpuose ? Tiksliau ką naudoji organzos tvirtinimui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo genovaite: 26 liepos 2010 - 22:04
Na manau kad cia ne mano jau ideja rusiskuose tinklapiuose paieskojus nemazai daro su organza medeliu labai jau retai tokius kaip mes kad grynai saldainiai xa xa sakoma kad musu tautybes zmonems rupi skrandukan prikimsti:) bet gali naudotis visom mintim as rezgu minti torta pakopint blush2.gif kada prie progos lotuliukas.gif

seip kartais su vielute smaigstau o kartais susuku ir truputuka i klijus karstus patepu ir prikimba virsunele mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karalyste: 26 liepos 2010 - 22:07
QUOTE(karalyste @ 2010 07 26, 22:05)
Na manau kad cia ne mano jau ideja rusiskuose tinklapiuose paieskojus nemazai daro su organza medeliu labai jau retai tokius kaip mes kad grynai saldainiai xa xa sakoma kad musu tautybes zmonems rupi skrandukan prikimsti:)  bet gali naudotis visom mintim as rezgu minti torta pakopint  blush2.gif  kada prie progos  lotuliukas.gif

seip kartais su vielute smaigstau o kartais susuku ir truputuka i klijus karstus patepu ir prikimba virsunele  mirksiukas.gif

Būtinai nukopink - tik nepamiršk pasigirti. O rusiškuose puslapiuose ir aš apsilankau, bet ten tarp organzos deda gėles , su saldainiais vuiduriuke - tai vaizdas visai kitoks - sakau reiks ir man kada taip padaryti - ale man nepatinka kai ant medelio tik penki saldainiai . Teisybę sakai - mums rūpi kaip kuo daugiau saldumynų į pilvą prisikimšti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na merginos neslepkit grozybiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karalyste: 27 liepos 2010 - 07:26
Kadangi profai prašo, tai negaliu nepaklusti ir greitai greitai pasikuitusi kompe lotuliukas.gif radau prieš mėnesį sukurtą tvarinį ir rodau.......... ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 07 27, 08:55)
Kadangi profai prašo, tai negaliu nepaklusti ir greitai greitai pasikuitusi kompe lotuliukas.gif radau prieš mėnesį sukurtą tvarinį ir rodau.......... ax.gif
user posted image

Labai grazuuuuu thumbup.gif
Norejau pasitikslinti, ant ko klijuojate saldainius? Is temos supratau, kad ant ispjauto putplascio? Ir dar, putplasti ant butelio klijuojate ar kaip? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebuklinga @ 2010 07 27, 10:58)
Labai grazuuuuu  thumbup.gif
Norejau pasitikslinti, ant ko klijuojate saldainius? Is temos supratau, kad ant ispjauto putplascio? Ir dar, putplasti ant butelio klijuojate ar kaip?  ax.gif

Ačiū. Aš visada klijuoju tik ant iš reklaminių (minkštesnio popieriaus) bukletų paruoštų burbulų. tada apsuku lipnia juostele. jei saldainiai didesni - mažesnis burbulas, ir atvirkščiai. Pasidarau skylę ir užmaunu, stengiuosi giliai, kad būtų stabilu.
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 07 27, 11:38)
Ačiū. Aš visada klijuoju tik ant iš reklaminių (minkštesnio popieriaus) bukletų paruoštų burbulų. tada apsuku lipnia juostele. jei saldainiai didesni - mažesnis burbulas, ir atvirkščiai. Pasidarau skylę ir užmaunu, stengiuosi giliai, kad būtų stabilu.

"Reklaminiai bukletai" - tai a la Rimi, Maxima laikrastukai? O skyle su kuo darote?
Atsiprasau uz kvailus klausimus, bet noretusi, kad pirmas blynas butu kuo maziau prisviles blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebuklinga @ 2010 07 27, 12:34)
"Reklaminiai bukletai" - tai a la Rimi, Maxima laikrastukai? O skyle su kuo darote?
Atsiprasau uz kvailus klausimus, bet noretusi, kad pirmas blynas butu kuo maziau prisviles blush2.gif

viskas tvarkoj. Aš naudoju maxsiminius antradienio, man jie labiausiai prie dūšios, bet aišku galima ir kitokius...........Skylę suku su rimtesnėmis žirklėmis, o ją didinti labai gerai jau ant tuščio šampaninio butelio ar pan. kai pabandysi, tuomet atrasi savo metodą ir gal dar tinkamesnį...............prašom nepamiršti parodyti rezultato.................
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 07 27, 13:19)
viskas tvarkoj. Aš naudoju maxsiminius antradienio, man jie labiausiai prie dūšios, bet aišku galima ir kitokius...........Skylę suku su rimtesnėmis žirklėmis, o ją didinti labai gerai jau ant tuščio šampaninio butelio ar pan. kai pabandysi, tuomet atrasi savo metodą ir gal dar tinkamesnį...............prašom nepamiršti parodyti rezultato.................

aš ir seniau taip darydavau, bet labai man nesisekdavo tos skylės išpjaustyt, tai dabar įsigudrinau iškart aplink butelį popierių vyniot thumbup.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz patarimus 4u.gif
Atsakyti