Įkraunama...
Įkraunama...

*Saldainių medeliai - 4*

QUOTE(karalyste @ 2010 07 25, 09:20)
Labukas visom kurejom smile.gif

saldainiam popierelius darau su fotochopu .

medukas su vaza - pirma susmaigsciau sakeles tada saldainiukus klijavau bet galejo bti ir atvirksciai  mirksiukas.gif

kadangi zmirzlina taip graziai mum savaitgali pa zalinai ir pageltoninai tai as savaitgalio paskutiniai dienai ir zalinu smile.gif

user posted image

VAU thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif čia tai spalvų gražumas thumbup.gif
Atsakyti
Vai vai biskuti kritikos noretusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 07 26, 20:49)
Vai vai biskuti kritikos noretusi  blush2.gif

Tai kad nėra ką kritikuot, vis nauja, vis gražiau, vis įdomiau... Kai prasidės štampai, tada jau pasireikšim biggrin.gif

genovaite, puikūs darbeliai, man tokie mažiukai medukai iš miniukų irgi labai patinka 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 07 26, 19:49)
Vai vai biskuti kritikos noretusi  blush2.gif

Nustok tu savo kritika g.gif tau vis negerai ir negerai schmoll.gif nėra čia ką kritikuoti lotuliukas.gif o jau kai bus - tai nepergyvenk - sulauksi ir kritikos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(barbarux @ 2010 07 26, 19:53)
Tai kad nėra ką kritikuot, vis nauja, vis gražiau, vis įdomiau... Kai prasidės štampai, tada jau pasireikšim  biggrin.gif

genovaite, puikūs darbeliai, man tokie mažiukai medukai iš miniukų irgi labai patinka  4u.gif  thumbup.gif

Vestuvėms - bromų išsipirkimui dariau - ir veselių akcentas ( kaspinėlis su rugio varpa) įdėtas ax.gif
Atsakyti
Genovaite labai gera ideja ir mintis bromom ir juo lab kai taip karsta sia vasara thumbup.gif
O zinai zinai zmogaus tokia prigimtis jei gerai norisi dar geriau lotuliukas.gif

Atsakyti
kad kritiką menui reikšti sunku, nes čia skonio reikalas 4u.gif man pavyzdžiui nepatinka kai būna pridėta daug dirbtinių gėlių, bet negi sakysiu nebedėkit negražu biggrin.gif kitiems juk ir tai gražu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(elizabeta_depp @ 2010 07 26, 22:44)
kad kritiką menui reikšti sunku, nes čia skonio reikalas 4u.gif  man pavyzdžiui nepatinka kai būna pridėta daug dirbtinių gėlių, bet negi sakysiu nebedėkit negražu biggrin.gif  kitiems juk ir tai gražu rolleyes.gif

na taip man ir nepatinka daug dirbtinu geliu bet yra kam jos labai patinka ir kuo daugiau tuo geriau doh.gif
Atsakyti
Na čia labai gražu wub.gif Šaunuolės 4u.gif

Gal yra mamyčių darančių medelius Vilniuje? laukčiau žinutės į Až 4u.gif
Atsakyti
Sios dieneles mazes pietu miegelio darbas blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 07 26, 20:45)
na taip man ir nepatinka daug dirbtinu geliu bet yra kam jos labai patinka ir kuo daugiau tuo geriau  doh.gif

Aš irgi nemėgstu tų dirbtinių, esu dariusi su gyvom - man tai super atrodo, bet kaip rusai sako - "na vkus i cvet - tavarščej net"
Labai daukg kam patinka dirbtinės gėlės . Bet kai į puokštes deda ir gyvas ir dirbtines - tai jau tada men fe schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(karalyste @ 2010 07 26, 21:39)
Sios dieneles mazes pietu miegelio darbas  blush2.gif

Na ir kokios dabar kritikos lauki g.gif
Geriau pasakyk, tarp kokių čia saldainiukų organzos prideliojai, o ąš kad suku galvą - sakau nebeprižlibinu kokie čia saldainiai- tik va paskui žiūriu, kad tarp saldainių organza- atrodo super thumbup.gif bent jau man - reiks pasinaudoti idėja ax.gif
Atsakyti
xi xi xi ogi paryzel triufeliniai man labai patinka juos maskuot su organza

na dirbtines ir gyvos geles man visai ir nedera, ogo o su givomis tai isvys pasaka galetum genvaite cia mum akytem paganyti ir ideti grozybiu su gyvom gelytem ax.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 07 26, 21:54)
xi xi xi ogi paryzel triufeliniai man labai patinka juos maskuot su organza

na dirbtines ir gyvos geles man visai ir nedera, ogo o su givomis tai isvys pasaka galetum genvaite cia mum akytem paganyti ir ideti grozybiu su gyvom gelytem  ax.gif

taigi buvau idėjusi, bet galiu ir pakartoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Tortas
user posted image user posted image user posted image

Ir medelis ( jeigu galima taip pavadinti beveik metro aukščio medį) lotuliukas.gif

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti