Įkraunama...
Įkraunama...

*Saldainių medeliai - 4*

QUOTE(genovaite @ 2010 07 25, 18:03)
Atsibodo terliotis su plaušu - tai pabandžiau su organza, o tarpus yra kaip užpildyti  lotuliukas.gif

Vat ir man tas pats jau kai reikia daryt su plausu doh.gif
Atsakyti
Dar vienas

user posted image
Atsakyti
GENOVAITE cia is miniuku sald. kokio realiai sitor groziukai aukscio? g.gif
Atsakyti
Sveiki, nutariau ir as pas jus apsilankyti. Kokie grazus jusu darbeliai,puikios idejos!
Pasirodau ir as su keleta darbeliu, taciau mano tik megejiski, pirmieji mano kuriniai:
user posted image
Saldi sirdele vestuvems.
user posted image
papuosta dovanu dezute mergaitei , tiesa, spalvos gal nelabai dera, bet saldainiai labai skanus.
user posted image
medelis krikstynoms.
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 07 25, 19:40)
GENOVAITE  cia is miniuku sald. kokio realiai sitor groziukai aukscio? g.gif

Kotas 20 cm, o realiai su saldainiais gal kokie 23 cm
Papildyta:
QUOTE(armanlila @ 2010 07 25, 19:53)
Sveiki, nutariau ir as pas jus apsilankyti. Kokie grazus jusu darbeliai,puikios idejos!
Pasirodau ir as su keleta darbeliu, taciau mano tik megejiski, pirmieji mano kuriniai:
Saldi sirdele vestuvems.
papuosta dovanu dezute mergaitei , tiesa, spalvos gal nelabai dera, bet saldainiai labai skanus.
medelis krikstynoms.

Tik nereikia savęs nuvertinti, visi čia mes megėjai ax.gif O kaip pirmiems darbeliams - tai pasakyčiau , kad ne ką skiriasi ir nuo profesonalų darbo - labai fainučiai - tokie šilti 4u.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 07 25, 09:20)
Labukas visom kurejom smile.gif

tai as savaitgalio paskutiniai dienai ir zalinu smile.gif

user posted image

tai ir butelių etiketes gamini pati.................šaunuolė thumbup.gif
ir dar įkyriai paklausiu dėl to butelio stabilumo..................nors mintį mestelk kaip kas, nu nenuovoka aš totali blush2.gif
Atsakyti
Zmirzlina nelabai as moku tuos visokius dalykus kaip popiereliai , etiketes , bet is bedos darau blush2.gif

i pintinele ideta forma putu polesterolio su ispjautu apskritimu ir ispraustas butelis mirksiukas.gif
Atsakyti
ane cool.gif o kartais ne iš "motinos dienoraštis" merginų darbų pasiskolinta etiketė g.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykele @ 2010 07 26, 13:39)
ane cool.gif  o kartais ne iš "motinos dienoraštis" merginų darbų pasiskolinta etiketė  g.gif

Taip is ju butent jos mane ir pamokino fotoshopo .Begalo nuostabus zmogutis VITLIJA kiek jinai kantrybes su manimi turejo turet doh.gif Pati tokio sukurt dalyko oi dar manau toli nesugebeciau tik kaip minejau is bedos galiu pakeist uzrasus , fona ir panasiai iki kurybos toli toli
Atsakyti
tai labai šaunu, kad parašei, nes tikrai su naujokais reikia kantrybės blush2.gif pati tokia bojau žinau kiek visko nori o nemoki, bet dabar ir aš ten padedu todėl skaudžiai nuskambėjo ax.gif visada prašom užsukti, viskas bus paaiškinta, o Vitlija tikra šaunuolė ir tikrai nuostabus žmogutis drinks_cheers.gif
nepykit jei ne į temą parašiau, bet negalėjau susilaikyti, čia tokių gražių darbelių pridėta kad vis užsuku pasižvalgyti ir kurpiu mintį pati pabandyti savo jėgas blush2.gif
Atsakyti
isdykele vat mintis kylo man tokia moteryte su tokiu pat slapyvardziu oi kantrybes turejo kol as jos apie gelyciu auginima iskamantinejau dabar galvoju ar jus ar jos nikas is dydziosios raideles g.gif
Atsakyti
Senai besilankiau, o kai grįžau.....vau, net akys išlipo, kiek čia naujų grožių, kiek saldumynų įdomiai pateiktų. Na šaunuolės visos, mergaitės. Kiekviena verta pagyrų, visoms po 4u.gif
Atsakyti