Zmirzlina jei apie vaisini tai sikart jis su saldainiais raudonais triufeliais bet u tenpenkiolika tik labai simboliskai
Oho kiek groziu radau Zavus Reveros eziukas, as jau toki irgi anksciau esu darius
Vaikams jis labai patiko
Karalystes vaisiu medeliai kaip visuomet zavus ir isskirtiniai
Mano paskutinis darbas prikeltas naujam gyvenimui mazas krepselis Iskeliaus kaip geliu puokstele mokytojai
Vaikams jis labai patiko
Karalystes vaisiu medeliai kaip visuomet zavus ir isskirtiniai
Mano paskutinis darbas prikeltas naujam gyvenimui mazas krepselis Iskeliaus kaip geliu puokstele mokytojai
Sveikutės.
Noriu pasiklausti ar visos darote su klijais,šautuvais .Ar galima ir su lipnia juostele pvz ant butelio daryti?Ar atrodytų dailiai? Ir kokie saldaniukai ziuretusi gražiai
Žadu mėgint pati kažką suregzt pirmą kart
Ačiū
Noriu pasiklausti ar visos darote su klijais,šautuvais .Ar galima ir su lipnia juostele pvz ant butelio daryti?Ar atrodytų dailiai? Ir kokie saldaniukai ziuretusi gražiai
Ačiū
QUOTE(MUDU @ 2010 10 04, 13:13)
Sveikutės.
Ačiū
Ačiū
kaip pirmam kartui, ir pabandymui, o ne dovanai toli keliauti, tai gal nieko. Aišku, kaži ar verta pirkti karštus klijus pabandymui, o jei neužsikabinsi už medelių darymo, tai neverta išlaidauti Man asmeniškai tai nepatiko su izoliacija, sunkiai klijavosi. Naudojau ir abipusio lipnumo ir paprastą kartu.
Knielita, labai zavus saldainiu krepselis! O koki pagrinda dejai i krepseli,prie kurio tvirtinai gelytes bei saldainius?
QUOTE(zmirzlina @ 2010 10 04, 13:47)
kaip pirmam kartui, ir pabandymui, o ne dovanai toli keliauti, tai gal nieko. Aišku, kaži ar verta pirkti karštus klijus pabandymui, o jei neužsikabinsi už medelių darymo, tai neverta išlaidauti Man asmeniškai tai nepatiko su izoliacija, sunkiai klijavosi. Naudojau ir abipusio lipnumo ir paprastą kartu.
Ačiū Mėginsim pasižaisti
QUOTE(MUDU @ 2010 10 04, 14:39)
Ačiū Mėginsim pasižaisti
Man viena karta su lipnia juostele buvo super, o va kita syki atlipo daug labai Su klijais paprasciau tiesa pasakius, bet jei del vienkartinio pazaidimo tikrai nezinau ar verta investuoti i juos Nors tai daug greiciau ir lengviau
knielita tavo irgi simpatiskas
QUOTE(~saulyte~ @ 2010 10 04, 13:21)
Knielita, labai zavus saldainiu krepselis! O koki pagrinda dejai i krepseli,prie kurio tvirtinai gelytes bei saldainius?
As dejau oaze Bet manau putoplastas irgi cia tiktu
QUOTE(Revera @ 2010 10 04, 16:12)
knielita tavo irgi simpatiskas
Aciu, na as jame dar tobulintu dalyku matau Tuometinis sunaus uzsakymas buvo, bet vaikams tiko ir dar kaip
QUOTE(MUDU @ 2010 10 04, 13:13)
Sveikutės.
Ačiū
Ačiū
aš pirmą kartą dariau su dantų krapštukais pabandymui saldainiai dūrėsi lengvai, o va burbulą iš popieriaus suvyniotą su yla badžiau jau geriau su klijais būčiau darius nes tik daugiau darbo buvo o va su lipnia juostele man nesigavo, saldainiai negražiai stovėjo
labas rytas. Sveikinuosi su mokytojų dienai skirta rudenine puokštyte
Papildyta:
taigi taip ir būna. Žiūrint kaip ir kokie saldainiai, kur naudojami, tokius priklijavimo būdus ir naudoji. Teko ir lipnią juostelę ir medinius ir metalinius smeigtukus, ir ašku karštus klijus.
Papildyta:
QUOTE(elizabeta_depp @ 2010 10 04, 20:04)
aš pirmą kartą dariau su dantų krapštukais pabandymui saldainiai dūrėsi lengvai, o va burbulą iš popieriaus suvyniotą su yla badžiau jau geriau su klijais būčiau darius nes tik daugiau darbo buvo o va su lipnia juostele man nesigavo, saldainiai negražiai stovėjo
taigi taip ir būna. Žiūrint kaip ir kokie saldainiai, kur naudojami, tokius priklijavimo būdus ir naudoji. Teko ir lipnią juostelę ir medinius ir metalinius smeigtukus, ir ašku karštus klijus.