Įkraunama...
Įkraunama...

*Saldainių medeliai - 4*

Zmirzlina jei apie vaisini tai sikart jis su saldainiais raudonais triufeliais bet u tenpenkiolika tik labai simboliskai
Atsakyti
Oho kiek groziu radau wub.gif Zavus Reveros eziukas, as jau toki irgi anksciau esu darius biggrin.gif
user posted image
Vaikams jis labai patiko biggrin.gif

Karalystes vaisiu medeliai kaip visuomet zavus ir isskirtiniai wub.gif wub.gif

Mano paskutinis darbas prikeltas naujam gyvenimui mazas krepselis biggrin.gif Iskeliaus kaip geliu puokstele mokytojai biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 04 spalio 2010 - 12:07
Sveikutės.
Noriu pasiklausti ar visos darote su klijais,šautuvais .Ar galima ir su lipnia juostele pvz ant butelio daryti?Ar atrodytų dailiai? Ir kokie saldaniukai ziuretusi gražiai g.gif
Žadu mėgint pati kažką suregzt pirmą kart ax.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MUDU @ 2010 10 04, 13:13)
Sveikutės.
Noriu pasiklausti ar visos darote su klijais,šautuvais .Ar galima ir su lipnia juostele pvz ant butelio daryti?Ar atrodytų dailiai? Ir kokie saldaniukai ziuretusi gražiai g.gif
Ačiū  4u.gif

kaip pirmam kartui, ir pabandymui, o ne dovanai toli keliauti, tai gal nieko. Aišku, kaži ar verta pirkti karštus klijus pabandymui, o jei neužsikabinsi už medelių darymo, tai neverta išlaidauti g.gif Man asmeniškai tai nepatiko su izoliacija, sunkiai klijavosi. Naudojau ir abipusio lipnumo ir paprastą kartu.
Atsakyti
Knielita, labai zavus saldainiu krepselis! thumbup.gif O koki pagrinda dejai i krepseli,prie kurio tvirtinai gelytes bei saldainius?
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 10 04, 13:47)
kaip pirmam kartui, ir pabandymui, o ne dovanai toli keliauti, tai gal nieko. Aišku, kaži ar verta pirkti karštus klijus pabandymui, o jei neužsikabinsi už medelių darymo, tai neverta išlaidauti g.gif Man asmeniškai tai nepatiko su izoliacija, sunkiai klijavosi. Naudojau ir abipusio lipnumo ir paprastą kartu.

Ačiū 4u.gif Mėginsim pasižaisti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MUDU @ 2010 10 04, 14:39)
Ačiū  4u.gif Mėginsim pasižaisti  ax.gif

Man viena karta su lipnia juostele buvo super, o va kita syki atlipo daug labai doh.gif Su klijais paprasciau tiesa pasakius, bet jei del vienkartinio pazaidimo tikrai nezinau ar verta investuoti i juos ax.gif Nors tai daug greiciau ir lengviau ax.gif
Atsakyti
knielita tavo irgi simpatiskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2010 10 04, 13:21)
Knielita, labai zavus saldainiu krepselis!  thumbup.gif O koki pagrinda dejai i krepseli,prie kurio tvirtinai gelytes bei saldainius?

As dejau oaze ax.gif Bet manau putoplastas irgi cia tiktu 4u.gif

QUOTE(Revera @ 2010 10 04, 16:12)
knielita tavo irgi simpatiskas  mirksiukas.gif

Aciu, na as jame dar tobulintu dalyku matau biggrin.gif Tuometinis sunaus uzsakymas buvo, bet vaikams tiko ir dar kaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MUDU @ 2010 10 04, 13:13)
Sveikutės.
Ačiū  4u.gif

aš pirmą kartą dariau su dantų krapštukais pabandymui biggrin.gif saldainiai dūrėsi lengvai, o va burbulą iš popieriaus suvyniotą su yla badžiau doh.gif jau geriau su klijais būčiau darius nes tik daugiau darbo buvo biggrin.gif o va su lipnia juostele man nesigavo, saldainiai negražiai stovėjo unsure.gif
Atsakyti
labas rytas. Sveikinuosi su mokytojų dienai skirta rudenine puokštyte
user posted image
Papildyta:
QUOTE(elizabeta_depp @ 2010 10 04, 20:04)
aš pirmą kartą dariau su dantų krapštukais pabandymui  biggrin.gif saldainiai dūrėsi lengvai, o va burbulą iš popieriaus suvyniotą su yla badžiau doh.gif  jau geriau su klijais būčiau darius nes tik daugiau darbo buvo  biggrin.gif  o va su lipnia juostele man nesigavo, saldainiai negražiai stovėjo  unsure.gif

taigi taip ir būna. Žiūrint kaip ir kokie saldainiai, kur naudojami, tokius priklijavimo būdus ir naudoji. Teko ir lipnią juostelę ir medinius ir metalinius smeigtukus, ir ašku karštus klijus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės. Aš vėl su savo netradicinėmis puokštėmis auklėtojoms ir mokytojoms blush2.gif bigsmile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti