Labas rytas. Seniai bebuvau ką rodžiusi, tai įkeliu vieną darbelį puslapiui paivairinti
Merginos, o kokiu santykiu Jus darote gipso mase? Vakar nusipirkau statybinio greitai stingstancio gipso ir meginau sumaisyti mase( instrukcijos ant maisiuko nera). Siryt ties dugnu pagaliukas jau kaip ir istinges, o vat virsus dar Ir kaip Jus istatote pagaliuka, kad jis nekristu kol stingsta mase? Susizavejusi Jusu darbeliais noriu ir as ismeginti savo jegas.
QUOTE(~saulyte~ @ 2010 10 01, 13:05)
Merginos, o kokiu santykiu Jus darote gipso mase? Vakar nusipirkau statybinio greitai stingstancio gipso ir meginau sumaisyti mase( instrukcijos ant maisiuko nera). Siryt ties dugnu pagaliukas jau kaip ir istinges, o vat virsus dar Ir kaip Jus istatote pagaliuka, kad jis nekristu kol stingsta mase? Susizavejusi Jusu darbeliais noriu ir as ismeginti savo jegas.
kas per gipsas? mano greitai stingstantis gipsas, tai vos išmaišyti suspėju, kol sustingsta Pilu miltelius tiesiai į vazoną, tada vandenį, pagaliuku išmaišau ir skubiai įstatau būsimo medelio kotą, kad dar nebūtų sustingęs gipsas. Ir jei apsitaško kraštai, tai vos spėju nuvalyti, kol nepridžiūvo.
Ir Norfoj 40 procentų nuolaida vazonėliams.
zmirzlina subtilu, taciau kazkodel man niekada nepatiko taip suklijuoti saldainiai, as klijuociau tokius saldainius kitu galu
QUOTE(Revera @ 2010 10 01, 19:01)
zmirzlina subtilu, taciau kazkodel man niekada nepatiko taip suklijuoti saldainiai, as klijuociau tokius saldainius kitu galu
skonio reikalas a man butent triufeliniai patinka taip suklijuoti o kitu galu man labai retas variantas kada patinka var RCIUKAS turejo kelis medelius kurie kitu galu suklijuoti tikrai idealiai suklijuoti atrode a seip labai jau matos visi trukumai atvirksciu klijavimu vat tas klijavimas man graziau . tik nepriimkit nieks asmeniskai tiesio skonio reikalas tas saldainiu klijavimo budas
QUOTE(karalyste @ 2010 10 01, 20:52)
skonio reikalas a man butent triufeliniai patinka taip suklijuoti o kitu galu man labai retas variantas kada patinka var RCIUKAS turejo kelis medelius kurie kitu galu suklijuoti tikrai idealiai suklijuoti atrode a seip labai jau matos visi trukumai atvirksciu klijavimu vat tas klijavimas man graziau . tik nepriimkit nieks asmeniskai tiesio skonio reikalas tas saldainiu klijavimo budas
tai be abejo, kad skonio reikalas
imetu ir as mergytes medeli
Kaip dailu!!!
As kaip visada savaitgali bunu viena su savi mi cia idedu saldainiu vaisiu raudonaji medeli diek tiek noretusi man kad butu vazonelis mazesnis bet ai man jis labai grazus
QUOTE(karalyste @ 2010 10 01, 20:52)
Man irgi labiau patinka taip suklijuoti ir graziau ziurisi kazkaip ir lengviau klijuojasi ir lengviau valgosi
Bandziau kelis klijuoti kitu galu, na nieko atrodo, bet man vis gi kazko truksta ir viskas...
Karalystei į kompaniją įdedu vaikišką medelį greituoju būdu sukurtas dukrai į draugės gimtadienį
taip klijuoju saldainius dėl kelių priežasčių, o svarbiausia - taip daug patogiau išsilupti saldainį. Kitu galu klijuojant atrodo labai išsraiškingai, bet kaip išsilupinėti saldainius, - nepatogu labai, nors gražu.
Papildyta:
[quote=karalyste,2010 10 03, 19:58] man jis labai grazus
Ir man labai gražu. kaip suprantu čia be jokių saldainių
QUOTE(Revera @ 2010 10 01, 18:01)
taip klijuoju saldainius dėl kelių priežasčių, o svarbiausia - taip daug patogiau išsilupti saldainį. Kitu galu klijuojant atrodo labai išsraiškingai, bet kaip išsilupinėti saldainius, - nepatogu labai, nors gražu.
Papildyta:
[quote=karalyste,2010 10 03, 19:58] man jis labai grazus
Ir man labai gražu. kaip suprantu čia be jokių saldainių