Įkraunama...
Įkraunama...

*Saldainių medeliai - 4*

barbarux man taip pat patiko tavo rozytes, tikrai graziai ziurisi mirksiukas.gif
Tik man noretusi ju daugiau, kad puokste butu pasiputus nuo geliu, bet tikiu kad uzima laiko jas pagaminti... todel grazu ir taip, bet dar graziau butu jei butu ju daugiau mirksiukas.gif
Papildyta:
loreta72 mmmm tas aguonis medelis... man jis patiko thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū už įvertinimą
Atsakyti
Oho kiek medelių užaugo 4u.gif Dabar rudenį ypač tinka tokie spalvoti medeliai, visai kaip už lango lotuliukas.gif
barbarux, gražios rožytės, aš irgi norėjau panaudoti popierines rožes butelio puošimui, bet dar neišeina tokios kokybės kaip pas rusaites, tai kol kas butelių puošybai naudoju dirbtines gėles ir saldainius. O šiaip kiek skaičiau rusių forumuose, jos gėlių gamybai naudoja floristinį krepinį popierių, kurio būna be galo daug spalvų, tame tarpe pereinančių spalvų, auksinio ir t.t. Pas jas labai populiarus itališkas floristinis krepinis popierius ax.gif Aš dariau gėles iš lenkiško, bet jis labai mažai pasiduoda ištempiamas, tai gėlėm sunku išgauti norimą formą g.gif

Ir dar radau vieną gudrų patarimą kaip papuošti plastikinį vazonėlį. Tam naudojamos plonos servetėlės, jos suvilgomos vandeniu skiedžiamuose klijuose ir klijuojamos ant vazono paliekant nelygią faktūrą. Kai išdžiūsta nudažoma akriliniais dažais su kempinėle juos atsargiai prispaudžiant prie servetėlės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmaargenta: 28 rugsėjo 2010 - 08:37
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 09 28, 09:36)
barbarux, gražios rožytės, aš irgi norėjau panaudoti popierines rožes butelio puošimui, bet dar neišeina tokios kokybės kaip pas rusaites, tai kol kas butelių puošybai naudoju dirbtines gėles ir saldainius. O šiaip kiek skaičiau rusių forumuose, jos gėlių gamybai naudoja floristinį krepinį popierių, kurio būna be galo daug spalvų, tame tarpe pereinančių spalvų, auksinio ir t.t. Pas jas labai populiarus itališkas floristinis krepinis popierius  ax.gif Aš dariau gėles iš lenkiško, bet jis labai mažai pasiduoda ištempiamas, tai gėlėm sunku išgauti norimą formą  g.gif

Ir dar radau vieną gudrų patarimą kaip papuošti plastikinį vazonėlį. Tam naudojamos plonos servetėlės, jos suvilgomos vandeniu skiedžiamuose klijuose ir klijuojamos ant vazono paliekant nelygią faktūrą. Kai išdžiūsta nudažoma akriliniais dažais su kempinėle juos atsargiai prispaudžiant prie servetėlės.

Tai vat, sekančiai artėjančiai progai darysiu rožes ant butelio, parodysiu kaip jau besigaus biggrin.gif .
Rožes gaminau iš itališko krepinio popieriaus, super, man jis labai patiko, radau pas mus jo pirkti pigiausiai po 5 lt.už ruloną. Pereinamų spalvų neradau, bet kol kas ir nereikia, užtenka tokio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2010 09 28, 10:16)
Tai vat, sekančiai artėjančiai progai darysiu rožes ant butelio, parodysiu kaip jau besigaus  biggrin.gif .
Rožes gaminau iš itališko krepinio popieriaus, super, man jis labai patiko, radau pas mus jo pirkti pigiausiai po 5 lt.už ruloną. Pereinamų spalvų neradau, bet kol kas ir nereikia, užtenka tokio  ax.gif

Kur pirkai tą popierių? Kokiame mieste ir kokioje parduotuvėje?
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 09 28, 10:28)
Kur pirkai tą popierių? Kokiame mieste ir kokioje parduotuvėje?

Šiauliuose 4u.gif universalinėje
Atsakyti
simta metu nieko neikeliau tai vat toki eilini maza medeli rudeniska i mokyklele idedu man tai nezinau eilinis toks tik temukiai pagyvint neturiu net ka apie ji ir pasakyti doh.gif

user posted image
Atsakyti
Karalyste labai grazu ax.gif ir pagrindas atrodo thumbup.gif kaip ten padarei su ta gele? ax.gif
Atsakyti
Karalyste, ar nusispirkai botukus-vazeles g.gif , šiandien ir tikri ant kojų būtų pats tas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 09 29, 14:15)
Karalyste, ar nusispirkai botukus-vazeles g.gif , šiandien ir tikri ant kojų būtų pats tas  lotuliukas.gif

o kaip gi nusipirkau 7.99lt thumbup.gif namiskiam juoko kad padurnau sake mirksiukas.gif
bet dar rezgu minti tokia labai jau man grazu tie maksimoj dydeli puodukai vazonai bet ziauriai brangu kad ir 40 proc, akcija lauksiu ispardavimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 09 29, 13:52)
o kaip gi  nusipirkau 7.99lt thumbup.gif  namiskiam juoko kad padurnau sake  mirksiukas.gif
bet dar rezgu minti tokia labai jau man grazu tie maksimoj dydeli puodukai vazonai bet ziauriai brangu kad ir 40 proc, akcija lauksiu ispardavimo doh.gif

tai dabar lauksim su nekantrumu įsodinto medelio (ar medelių mirksiukas.gif ). Apsidairiau ir aš Maxsimkoj vazonų, man per brangu........... verysad.gif teisingiau klientui nevisada rūpi vazono kaina doh.gif todėl ne visada ir persistengiu. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 09 29, 15:02)
tai dabar lauksim su nekantrumu įsodinto medelio (ar medelių mirksiukas.gif ). Apsidairiau ir aš Maxsimkoj vazonų, man per brangu........... verysad.gif teisingiau klientui nevisada rūpi vazono kaina  doh.gif todėl ne visada ir persistengiu. lotuliukas.gif

jo kazkodel uzsakovai maziausia demesio kreipia i vazona . laukit laukit ilgai teks nes niekaip nesurezgu minties dar apie ji doh.gif
Atsakyti