Labai grazi roziu puokstele
O pas mane stai toks roziu medelis buvo prazydes
Labas
Gražūs darbeliai
Na ir aš pasirodysiu:
Uploaded with ImageShack.us
čia rudenėlio šventei
prašom negailėti kritikos, pastabų ir t.t.
Gražūs darbeliai
Na ir aš pasirodysiu:
čia rudenėlio šventei
prašom negailėti kritikos, pastabų ir t.t.
Man asmeniskia labai grazu ir manau kad kritikos is manes neisgirsi
na ir užderėjo per savaitgalį medelių. kadangi jaučiu silpnybę aguoniniam variantui, tai tas su aguonom LORETA, superinis, o ir visi kiti labai fainuliukai, labai.
Sveikinu WAVIN, dar vieną, susirgusią medelizmo liga. Šaunuolė.
BARBARUX, įdomus bandymas su popierium, graži puokštė. Aš vis rusiškuose tinklalapiuose pasižiūriu į tokias puokštytes, bet nepabandau. Tai tu gausi papasakoti, kaip tuos lapelius išraitai.
KARALYSTE, iki parduotuvėje, mačiau tuos vazonėlius, kur tau patiko vaikiški botukai, kaina per pusę, 8 litai dabar.
BARBARUX, įdomus bandymas su popierium, graži puokštė. Aš vis rusiškuose tinklalapiuose pasižiūriu į tokias puokštytes, bet nepabandau. Tai tu gausi papasakoti, kaip tuos lapelius išraitai.
KARALYSTE, iki parduotuvėje, mačiau tuos vazonėlius, kur tau patiko vaikiški botukai, kaina per pusę, 8 litai dabar.
QUOTE(zmirzlina @ 2010 09 27, 09:17)
na ir užderėjo per savaitgalį medelių. kadangi jaučiu silpnybę aguoniniam variantui, tai tas su aguonom LORETA, superinis, o ir visi kiti labai fainuliukai, labai.
eina sau rausiu siandien i miesta tikiuosi musu mazytei iki bus
Nuo rytojaus Maximoj su Ačiū kortele visoems vazonams 40 procentų nuolaida. Gal kuri ką nusižiūrėjusi yra.
KARALYSTE, jei negausi tų botukų, gal aš galėsiu kaip tai pagelbėti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 09 27, 09:36)
Nuo rytojaus Maximoj su Ačiū kortele visoems vazonams 40 procentų nuolaida. Gal kuri ką nusižiūrėjusi yra.
valio:) jau lekiu
QUOTE(zmirzlina @ 2010 09 27, 08:17)
Dėkui, žinoma papasakosiu, pagaliau iš rusiškų puslapių ir nusikopinau , nebeįdomu vien saldainiai, bandau keist stilių
Va naujiena apie vazonikams nuolaidą tai
QUOTE(barbarux @ 2010 09 27, 09:47)
Dėkui, žinoma papasakosiu, pagaliau iš rusiškų puslapių ir nusikopinau , nebeįdomu vien saldainiai, bandau keist stilių
Būtinai papasakok procesą, o aš dar nedrįstu ir todėl, kad lietuvaičių tokia nuostata sklando, kad kuo daugiau popieriaus, tuo labiau primena elementarius bažnytinius saldainius. Ar ne Mat Rusijoj tokios bažnytinės tradicijos nėra, tai jie gali spalvinti spalvotais popieriais. Pas mus sunkiau įtikinti klientą
QUOTE(zmirzlina @ 2010 09 27, 10:05)
Būtinai papasakok procesą, o aš dar nedrįstu ir todėl, kad lietuvaičių tokia nuostata sklando, kad kuo daugiau popieriaus, tuo labiau primena elementarius bažnytinius saldainius. Ar ne Mat Rusijoj tokios bažnytinės tradicijos nėra, tai jie gali spalvinti spalvotais popieriais. Pas mus sunkiau įtikinti klientą
Pirmą kartą apie bažnytinius saldainius girdžiu , nesu tokių mačius, gal todėl man jokių asociacijų su niekuo nėra , man gražiau kai daugiau popieriaus ar gėlių kaip pas ruses, nes nuėmus saldainius bent kažkas lieka, o pas mus nuėmus saldainius lieka plikas kuolas... nu vaizdialis tai nekoks , ypač kai saldainiai pradedami valgyt prie manęs, man kažkaip visad nesmagu pasidaro, kai toks variantas lieka. O pas ruses saldainukai gėlytėje ir NE visi priklijuoti, juos lengva išimti, tarpuose tarp gėlių irgi lengvai išsiima, o saldainius suvalgius dar ir estetinis vaizdas lieka gražus. Čia tik mano kukli nuomonė
O kaip rožes padaryti parodyta ČIA .
jei nuo medelio saldainius valgai, paliekant popierėlius, o ne nuplėšiant, tai lieka popierėliai pasipūtę, kol suvalgai visą medį, atrodo visai neblogai
O tos gėlytės iš paparasto-paprasčiausio tampomo popieriaus
QUOTE(zmirzlina @ 2010 09 27, 10:45)
jei nuo medelio saldainius valgai, paliekant popierėlius, o ne nuplėšiant, tai lieka popierėliai pasipūtę, kol suvalgai visą medį, atrodo visai neblogai
Variantas, bet kai vaišinasi tais saldainiais nepradėsi instruktažo pravedinėt, kad tipo, neplėškit, o išsiimkit saldainius, nes paskui medis negražiai atrodys
Jo, iš to storesnio, tampomo popieriaus