Įkraunama...
Įkraunama...

*Saldainių medeliai - 4*

wub.gif Labai grazi roziu puokstele wub.gif
O pas mane stai toks roziu medelis buvo prazydes
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Landrita: 25 rugsėjo 2010 - 19:46
Labas
Gražūs darbeliai
Na ir aš pasirodysiu:
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
čia rudenėlio šventei
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

prašom negailėti kritikos, pastabų ir t.t.
Atsakyti
Man asmeniskia labai grazu ir manau kad kritikos is manes neisgirsi smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
na ir užderėjo per savaitgalį medelių. kadangi jaučiu silpnybę aguoniniam variantui, tai tas su aguonom LORETA, superinis, o ir visi kiti labai fainuliukai, labai.
Sveikinu WAVIN, dar vieną, susirgusią medelizmo liga. Šaunuolė.
BARBARUX, įdomus bandymas su popierium, graži puokštė. Aš vis rusiškuose tinklalapiuose pasižiūriu į tokias puokštytes, bet nepabandau. Tai tu gausi papasakoti, kaip tuos lapelius išraitai.
KARALYSTE, iki parduotuvėje, mačiau tuos vazonėlius, kur tau patiko vaikiški botukai, kaina per pusę, 8 litai dabar.
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 09 27, 09:17)
na ir užderėjo per savaitgalį medelių. kadangi jaučiu silpnybę aguoniniam variantui, tai tas su aguonom LORETA, superinis, o ir visi kiti labai fainuliukai, labai.
Sveikinu WAVIN, dar vieną, susirgusią medelizmo liga. Šaunuolė.
BARBARUX, įdomus bandymas su popierium, graži puokštė. Aš vis rusiškuose tinklalapiuose pasižiūriu į tokias puokštytes, bet nepabandau. Tai tu gausi papasakoti, kaip tuos lapelius išraitai.
KARALYSTE, iki parduotuvėje, mačiau tuos vazonėlius, kur tau patiko vaikiški botukai, kaina per pusę, 8 litai dabar.

eina sau rausiu siandien i miesta tikiuosi musu mazytei iki bus smile.gif
Atsakyti
Nuo rytojaus Maximoj su Ačiū kortele visoems vazonams 40 procentų nuolaida. Gal kuri ką nusižiūrėjusi yra.
KARALYSTE, jei negausi tų botukų, gal aš galėsiu kaip tai pagelbėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 09 27, 09:36)
Nuo rytojaus Maximoj su Ačiū kortele visoems vazonams 40 procentų nuolaida. Gal kuri ką nusižiūrėjusi yra.
KARALYSTE, jei negausi tų botukų, gal aš galėsiu kaip tai pagelbėti mirksiukas.gif

valio:) jau lekiu
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 09 27, 08:17)

Dėkui, žinoma papasakosiu, pagaliau iš rusiškų puslapių ir nusikopinau ax.gif , nebeįdomu vien saldainiai, bandau keist stilių blush2.gif biggrin.gif
Va naujiena apie vazonikams nuolaidą tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 27 rugsėjo 2010 - 08:49
QUOTE(barbarux @ 2010 09 27, 09:47)
Dėkui, žinoma papasakosiu, pagaliau iš rusiškų puslapių ir nusikopinau  ax.gif , nebeįdomu vien saldainiai, bandau keist stilių  blush2.gif  biggrin.gif

Būtinai papasakok procesą, o aš dar nedrįstu ir todėl, kad lietuvaičių tokia nuostata sklando, kad kuo daugiau popieriaus, tuo labiau primena elementarius bažnytinius saldainius. Ar ne g.gif Mat Rusijoj tokios bažnytinės tradicijos nėra, tai jie gali spalvinti spalvotais popieriais. Pas mus sunkiau įtikinti klientą blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 09 27, 10:05)
Būtinai papasakok procesą, o aš dar nedrįstu ir todėl, kad lietuvaičių tokia nuostata sklando, kad kuo daugiau popieriaus, tuo labiau primena elementarius bažnytinius saldainius. Ar ne g.gif Mat Rusijoj tokios bažnytinės tradicijos nėra, tai jie gali spalvinti spalvotais popieriais. Pas mus sunkiau įtikinti klientą blink.gif

Pirmą kartą apie bažnytinius saldainius girdžiu blink.gif , nesu tokių mačius, gal todėl man jokių asociacijų su niekuo nėra biggrin.gif , man gražiau kai daugiau popieriaus ar gėlių kaip pas ruses, nes nuėmus saldainius bent kažkas lieka, o pas mus nuėmus saldainius lieka plikas kuolas... nu vaizdialis tai nekoks schmoll.gif, ypač kai saldainiai pradedami valgyt prie manęs, man kažkaip visad nesmagu pasidaro, kai toks variantas lieka. O pas ruses saldainukai gėlytėje ir NE visi priklijuoti, juos lengva išimti, tarpuose tarp gėlių irgi lengvai išsiima, o saldainius suvalgius dar ir estetinis vaizdas lieka gražus. Čia tik mano kukli nuomonė biggrin.gif 4u.gif
O kaip rožes padaryti parodyta ČIA . 4u.gif
Atsakyti
jei nuo medelio saldainius valgai, paliekant popierėlius, o ne nuplėšiant, tai lieka popierėliai pasipūtę, kol suvalgai visą medį, atrodo visai neblogai mirksiukas.gif

O tos gėlytės iš paparasto-paprasčiausio tampomo popieriaus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zmirzlina: 27 rugsėjo 2010 - 09:46
QUOTE(zmirzlina @ 2010 09 27, 10:45)
jei nuo medelio saldainius valgai, paliekant popierėlius, o ne nuplėšiant, tai lieka popierėliai pasipūtę, kol suvalgai visą medį, atrodo visai neblogai mirksiukas.gif

O tos gėlytės iš paparasto-paprasčiausio tampomo popieriaus g.gif

Variantas, bet kai vaišinasi tais saldainiais nepradėsi instruktažo pravedinėt, kad tipo, neplėškit, o išsiimkit saldainius, nes paskui medis negražiai atrodys lotuliukas.gif
Jo, iš to storesnio, tampomo popieriaus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 27 rugsėjo 2010 - 09:49