Įkraunama...
Įkraunama...

*Saldainių medeliai - 4*

Karalyste, tai kur pasigavot tą bjaurastį g.gif Su medicinos ir kantrybės pagalba įveiksite doctor.gif
Gydykitės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zmirzlina: 17 rugsėjo 2010 - 06:52
QUOTE(zmirzlina @ 2010 09 17, 08:51)
Karalyste, tai kur pasigavot tą bjaurastį g.gif Su medicinos ir kantrybės pagalba įveiksite  doctor.gif
Gydykitės 4u.gif

net nezinau prie namu nelabai tikiu , kad galejom pasigaut , kad ir ne mieste gyvenu gyvenvietej bet ne tokioj gudzioj kad butu erkiu , bet vat is vakaro buvom su dukrele i sodybele palekusios o ji tikrai tarp misku ir ten galejom laisvai ja pasigauti.Na bet siandien as jau kazkaip ramesne , bet vakar tai doh.gif
Atsakyti
Sveikos, pasirodau su savo saldžiais darbeliais. Atsiprašau už nuotraukų kokybę, dar reikia pasimokyti to ax.gif
Tai mano pirmieji darbeliai, todėl tikiuosi atlaidžiai pažiūrėsite, nors jūsų kritinis žodis man padės tobulėti.
60-mečio progai skirtas medelis
user posted image
Kolegės gimradieniui padariau "valgomas" tulpes
user posted image
Ir pabandžiau papuošti butelį, bet kol jį nuvežėm, dalis saldainių nukrito doh.gif spėju, kad dėl to, jog juos klijavau tiesiai ant butelio, gal reikėjo ką nors priš tai ant butelio užklijuoti ir tik tada saldainius. Kaip jūs darote?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 09 17, 14:08)
Sveikos, pasirodau su savo saldžiais darbeliais. Atsiprašau už nuotraukų kokybę, dar reikia pasimokyti to ax.gif
Tai mano pirmieji darbeliai, todėl tikiuosi atlaidžiai pažiūrėsite, nors jūsų kritinis žodis man padės tobulėti.
60-mečio progai skirtas medelis
Kolegės gimradieniui padariau "valgomas" tulpes
Ir pabandžiau papuošti butelį, bet kol jį nuvežėm, dalis saldainių nukrito doh.gif spėju, kad dėl to, jog juos klijavau tiesiai ant butelio, gal reikėjo ką nors priš tai ant butelio užklijuoti ir tik tada saldainius. Kaip jūs darote?

Labai kruopstus darbeliai thumbup.gif O tulpiu puokste super, pacius ziedelius is ko darete? Nutraukoje atrodo kaip gyvi smile.gif
Atsakyti
o man butelaitis neraliai atrodo
Atsakyti
QUOTE(Stebuklinga @ 2010 09 17, 14:56)
Labai kruopstus darbeliai  thumbup.gif O tulpiu puokste super, pacius ziedelius is ko darete? Nutraukoje atrodo kaip gyvi  smile.gif

ax.gif Ačiū biggrin.gif Tulpes dariau iš krepinio popieriaus.

QUOTE(karalyste @ 2010 09 17, 15:07)
o man butelaitis neraliai atrodo

Ačiū, Karalyste, labai smagu, kai profesionalas pagiria 4u.gif
Atsakyti
pirmaargenta man ir ta tulpine puokste patiko, gera ideja, graziai pagaminta, tik as to plauso gal nebuciau dejus, arba buciau dejus maziau mirksiukas.gif

karalyste sveikit 4u.gif
Atsakyti
Labas
Noriu paklausti kaip ir su kuo geriau pritvirtinti per burbulą pervertą pagaliuką prie tų kitų dviejų pagaliukų? Ačiū išanksto už ats.

Labai gražūs darbeliai
Atsakyti
pirmaargenta medelio foto mazoka, taip noretusi is arciau patyrineti ax.gif
Butelaitis fantastiskai atrodo, net gaila, kad saldainiukai neatlaike g.gif As juos klijuoju tiesiai ant butelio ir man laiko. Saldainio uodegele patepu klijais ir is karto glaudziu prie butelio. Stiklas saltas, tad saldainiukas greit prilimpa.
Atsakyti
QUOTE(Benderiute @ 2010 09 17, 18:15)
pirmaargenta man ir ta tulpine puokste patiko, gera ideja, graziai pagaminta, tik as to plauso gal nebuciau dejus, arba buciau dejus maziau  mirksiukas.gif

Plaušą dėjau, kad kiek nukreipti dėmesį nuo savo "patobulinimų" doh.gif Gėlių koteliams vietoj medinių iešmelių dėjau storus kokteilių šiaudelius, kol jie buvo po vieną, tai lyg ir gerai laikėsi, kai sudėjau į puokštę, pradėjo lūžinėti, doh.gif tad teko juos stipriai suspauti į krūvą ir lipnia juosta apvynioti. Žodžiu, puokštė gavosi labai susispaudus, todėl plaušas ją kiek pagyvino ir atskyrė gėles vieną nuo kitos.

QUOTE(Landrita @ 2010 09 17, 20:02)
pirmaargenta medelio foto mazoka, taip noretusi is arciau patyrineti  ax.gif
Butelaitis fantastiskai atrodo, net gaila, kad saldainiukai neatlaike  g.gif  As juos klijuoju tiesiai ant butelio ir man laiko. Saldainio uodegele patepu klijais ir is karto glaudziu prie butelio. Stiklas saltas, tad saldainiukas greit prilimpa.

Landrita, paspausk ant nuotraukos ir pateksi į galery.ru, kur galėsi nuotrauką gerokai pasididinti. Aš galvoju, kad saldainiai neatlaikė gal dėl to, kad uodegėlės buvo didelės, todėl reikėjo vieną ant kitos klijuoti ir gavosi, kad tris saldainius suklijavau vieną ant kito, tai jie visi ir atsiklijavo.
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 09 17, 13:08)

Nuostabus darbai, man ypac patiko butelis wub.gif wub.gif Nuostabiai atrodo thumbup.gif

Pratesiu tema apie butelius

user posted image

O cia siaip nedidukas medeliukas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
senai besirodziau tai rodausi jusu teismui su 3kg saldainiu medeliu 80metu proga apacioje vazonelio azuolo auksines spalvos lapai simbolizuojantis branduma smile.gif geliu nebesinorejo man deti kadangi nesinorejo apkrauti ir uzgosti pacio kupolo dydzio ir grozio . gal foto siek tiek vazonelis per dydelis atrodo bet realiai kaip tik g.gif na restelkit savo nuomone

user posted image
Atsakyti