zmirzlina labai mielas tas medelis gele, tikrai super ziurisi
O as ir idesiu jau senesni, bet man labai miela savo medeli
QUOTE(karalyste @ 2010 09 15, 14:30)
medeli su vaisiais dirbtinais
sakot su vaisiais dirbtinais, bet suvalgius saldainius juk vistiek liks tuščios vietos, kaip jas paslėpti, gal kokį nesudėtingą darbelį turit parodyti kaip besimokančiai ar patarimų, jūs jau tikra profė, visi darbai be galo mieli
QUOTE(loreta72 @ 2010 09 15, 16:52)
sakot su vaisiais dirbtinais, bet suvalgius saldainius juk vistiek liks tuščios vietos, kaip jas paslėpti, gal kokį nesudėtingą darbelį turit parodyti kaip besimokančiai ar patarimų, jūs jau tikra profė, visi darbai be galo mieli
jau jus manes tai nevadinkit nieks jau jauciuos sena boba jei jus man kas pasako na taip lieka bet juk sakoma kad islukstenti saldainiai dar graziau atrodo nei nevalgyti:) o seip organzos galima i tas vietas kur saldainiukai ideti veliau arba tarp saldainiu det organza ir suvalgius saldainius organza issiples ir nesimatys tu tusciu vietu kaip pavyzduko nelabai ka galiu parodyti kazka panasaus arba suvalgius saldainius gelytes idet kokias i ju tarpa
Siaip neplesyt tuos saldainius reikia, o issilukstenti ir popiereli palikti ant medelio. Tada vaizdas tikri nebus blogas, savotiskai mielai tokie medeliai atrodo iki susivalgo visi saldainiukai, o tada jau pakeist visa galima
QUOTE(karalyste @ 2010 09 14, 11:14)
Nagi senbuves zmirzlina,genovaite rodykit grozybes
Tai, kad dabar laiko nerturiu gaminti - mokslai
Esu vieną padarius iš 3 kg, bet reik nuotraukas iš fotiko sukelt, įmesiu savaitgalį
atejau pasiguosti tik su dukryte grizau is poliklinikos mat erke buvo isikybus ir pripazino migruojanti laima esu depresijoj
QUOTE(karalyste @ 2010 09 16, 12:20)
atejau pasiguosti tik su dukryte grizau is poliklinikos mat erke buvo isikybus ir pripazino migruojanti laima esu depresijoj
Karalyste, baisu labai Laikykis, nepasiduok, gydymas ilgas, bet guodzia tai kad isgydoma liga jei laiku pastebeta, o pas jus panasu kad laiku aptikta Pasveiksit ir pamirsit apie sita bjaurasti, laikykites abi
QUOTE(karalyste @ 2010 09 16, 13:20)
Karalyste, daug vaistų ir ilgas gydymas, bet viskas bus gerai. Stiprybės tau.
Labas
Karalystei ir dukružei ir sveikatytės
noriu paklausti ae tą burbulą persmeigtą pagaliu reikia pirma apklijuoti saldainiais ir uždėti ant kitų pagaliukų er kaip kitaip?
ir uždengus organza vazonėlį galima ant jos klijuoti dakoracijas su karštais klijais?
noriu paklausti ae tą burbulą persmeigtą pagaliu reikia pirma apklijuoti saldainiais ir uždėti ant kitų pagaliukų er kaip kitaip?
ir uždengus organza vazonėlį galima ant jos klijuoti dakoracijas su karštais klijais?
QUOTE(loreta72 @ 2010 09 16, 17:39)
Labas
Aciukas
ant organzos as klijuoju karstais klijais ka tik ismanau o burbula persmeigiu ir tada klijuoju saldainius o jau suklijuotus tvirtinu prie pagaleliu kitu tada dekoracijas bent as tai taip
Na bandysiu daryti su buteliuku, jau vazoną pasiruošiau su dviem pagaliukai liko palaukti kol sustings ir tada ryt bandysiu kažką kurti tik nežinau kas gausis, nes kažko esu su savo fantazija susipykus rolleyes:
QUOTE(karalyste @ 2010 09 16, 12:20)
Nenusimink, viskas bus gerai na, bent jau turėtų būti gerai susitvarkys, tikrai labai svarbu, kad laiku surado , va kantrybe tai reikės apsišarvuoti