Tai ką jūs čia merginos, profilį keičiate su visakam, ar tik lyrinis nukrypimas į tepukus ir karolius..........
QUOTE(zmirzlina @ 2010 09 15, 10:24)
Tai ką jūs čia merginos, profilį keičiate su visakam, ar tik lyrinis nukrypimas į tepukus ir karolius..........
Tai dukterecia mano sako man vakar , kad jai atrodo , kad medeliu jau nedarysi , o as jai i tai atsakiau tai nepamainoma:) bet kai turiu minutele viena kita geriau uzsakymuka tapuku nuveliu nei darau medeli laisva ir stovi kol nuperka geriau kai uzsako padarai saldainiukai sviezi skanus man taip geriau
i | Merginos, nenukrypkite nuo pagrindinės temos, jei saldainių medeliai, tai medeliai, o visus kitus rankdarbius talpinkite kitose temose |
As tik tik ir pagalvojau kad gausim velniu bet vat labai ziuriu dauguma kur merginos pradeda apie viena rasyti ,susibendrauja ir kazkaip savaime iseina pasiplepejimai kaip sakytu mano vyras ---- taigi bobos:)
ai, nieko tokio kartais gauti velnių, kad ir profilaktiškai
kad jau saldainiu medeliu temuke tai idedu jai atgaivinti senuka medeliuka gal tema atkrips i tema:)
aš tau, Karalyste, į kompaniją irgi seną darbuką parodysiu, pavasarinis dar.....
Sveikos
Dar klausimėlis- Nuo kur geriau pradėti klijuoti pervertą burbulą pagaliuku (na tą kur yra su butelaičiais padaryti), nusimato gimtadienis, tai labai norėčiau pabandyti kažką tokio padaryti. Ačiū iš anksto.
Zmirzlina-kokia nuostabi gėlytė, o kaip padarytas pats žiedas. Viduriukas tai turbūt kaip ir visada ant burbulo, ar ne taip?
Dar klausimėlis- Nuo kur geriau pradėti klijuoti pervertą burbulą pagaliuku (na tą kur yra su butelaičiais padaryti), nusimato gimtadienis, tai labai norėčiau pabandyti kažką tokio padaryti. Ačiū iš anksto.
Zmirzlina-kokia nuostabi gėlytė, o kaip padarytas pats žiedas. Viduriukas tai turbūt kaip ir visada ant burbulo, ar ne taip?
taip, tai vienas pirmųjų darbų, nuvogus kažkieno tai idėją Padariau nemažą burbulą, kurį perpjoviau per pusę.............Suklijavau spalvotus lapelius, paskui apvalius saldainiukus ir tiek to darbo.........
O perverto burbulo aš irgi dar neišbandžiusi, man taip trapu atrodo ir nestabilu, dar nepasitikiu pilnai savimi, kad padarysiu tinkamai
O perverto burbulo aš irgi dar neišbandžiusi, man taip trapu atrodo ir nestabilu, dar nepasitikiu pilnai savimi, kad padarysiu tinkamai
Gal kas turit kokių patarimų kaip padaryti medelį, kad suvalgius saldainius liktų graži kompozicija.
Papildyta:
Apie persmeigtus burbulus reikia KNIELITOS klausti, gal ką smulkiau papasakos, jos tokie gražūs medeliai su buteliukais.
Papildyta:
Apie persmeigtus burbulus reikia KNIELITOS klausti, gal ką smulkiau papasakos, jos tokie gražūs medeliai su buteliukais.
QUOTE(loreta72 @ 2010 09 15, 15:28)
Gal kas turit kokių patarimų kaip padaryti medelį, kad suvalgius saldainius liktų graži kompozicija.
Papildyta:
Papildyta:
medeli su vaisiais dirbtinais
QUOTE(loreta72 @ 2010 09 15, 13:28)
Papildyta:
Papildyta:
Aciu uz pagyras, bet as pasisavinau is kitu sia minti Kad ir kaip gaila, nesugalvojau pati. Karalyste ir Benderiute anksciau uz mane jas dare, tad jos tikros sio reikalo meistres jau as savamoksle, labai knietejo isbandyti, proga solidi buvo tad ir pabandziau, Pavyko, bet atradau kur ka galima mano darba patobulnti butu ir va kiti du jau siek tiek geresni yra, mat butelis pats tvirtai laikosi, nereik tvirtint papildomai
O su burbulu, jokio juk skirtumo kaip jis bus, tesiog perveri burbula ir klijuoji kaip patgu. Daugelis mergyciu klijuoja is apacios i virsu, as is virsaus i apacia, man taip patogiau. Tad cia lygiai tokiu paciu principu klijuoju, nieko spec. netaikau Paprasta galiu paakyti ir efektinga, ypac jei proga solidi