Įkraunama...
Įkraunama...

*Saldainių medeliai - 4*

Jau antrieji tapo cia mano namai xi xi xi rodausi su siokiu tokiu kitokiu medeliu nei iprasta

user posted image
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 07 22, 21:30)
Jau antrieji tapo cia mano namai xi xi xi rodausi su siokiu tokiu kitokiu medeliu nei iprasta

parodei, tai dabar tiesiog privalai nors pusę lupų prasitarti kaip tvirtinai saldainiukus, klijavai vieną prie kito, ar kaip. o vazelėje tik sudėjei ar irgi lipdei g.gif
Idėja iš esmės l. gera, o tai turėjau Mauglio saldainių ir niekaip nesumąsčiau, kaip čia juos sukomponuoti, o tu va bac ir yra............šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 23 liepos 2010 - 23:24
zinai nusipirkus turejau tokia vazelia ir vis rezgiau minti kazka is jos padaryti taip ir dulkejo jinai pas mane gal menesi jau cia kazkada pamaciau situos sald. na man tokie ruzavi grazus pasirode ir nupirkau o medelio kazkaip is tokiu nesu darius vis galvodavau kad negrazu dabar galiu pasakyti kad klydau nes labai ciotkai jie deliojasi .
Ivaza tiesiog sudeliojau su vaiku pagalba doh.gif lotuliukas.gif na o virsus jei darot ne is popieriaus burbula tai paprasta labai puse burbulo paimi ir uzdedi ant vazos ,apsipiesiau piestuku ir virbalu apsipiesima isgramdziau taip isidejo labai gerai i vidu ant vazos ir tvirtai laikosi o saldainiukus uz ausyciu klijavau ir labai gerai jie deliojasi vat ir viskas blush2.gif

o dabar trys dienas vargau su fotoshopu kol susidraugavau ir siandien surezgiau sunenui , duktereciai ir suneliui po saldainiuka blush2.gif nedailu gal dar bet tai pirmasis mano bandymas neispeikit labai ir iviniota nelabai nes sunelis vyniojo doh.gif blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karalyste: 23 liepos 2010 - 11:34
QUOTE(karalyste @ 2010 07 23, 12:28)
zinai nusipirkus turejau tokia vazelia ir vis rezgiau minti kazka is jos padaryti taip ir dulkejo jinai pas mane gal menesi jau cia kazkada pamaciau situos sald. na man tokie ruzavi grazus pasirode ir nupirkau o medelio kazkaip is tokiu nesu darius vis galvodavau kad negrazu dabar galiu pasakyti kad klydau nes labai ciotkai jie deliojasi .
Ivaza tiesiog sudeliojau su vaiku pagalba  doh.gif  lotuliukas.gif  na o virsus jei darot ne is popieriaus burbula tai paprasta labai puse burbulo paimi ir uzdedi ant vazos ,apsipiesiau piestuku ir virbalu apsipiesima isgramdziau taip isidejo labai gerai i vidu ant vazos ir tvirtai laikosi o saldainiukus uz ausyciu klijavau ir labai gerai jie deliojasi vat ir viskas blush2.gif

o dabar trys dienas vargau su fotoshopu kol susidraugavau ir siandien surezgiau sunenui , duktereciai ir suneliui po saldainiuka  blush2.gif  nedailu gal dar bet tai pirmasis mano bandymas neispeikit labai ir iviniota nelabai nes sunelis vyniojo  doh.gif  blush2.gif

.........

Labai grazus saldainiukai, jei ne paslaptis su kokia programa darete? As kazkada bandziau su Picaso bet nieko nesigavo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 23 liepos 2010 - 23:24
QUOTE(zmirzlina @ 2010 07 22, 16:08)
O ką čia kritikuoti...............čia yra žalios arbatos saldainiai, taip - taip. Arbata gal irgi žydi, kas matė g.gif o gal žydi būtent tokios spalvos žiedeliais. O gal užsakovo tai mylimiausia spalva..........Dėl vazonėlio............. g.gif  g.gif aš matau spalvų perėjimą tinkleline juostele nuo vazono iki saldainių kupolo.............gražu 4u.gif

arbatmedis zydi mazom graziom baltom gelytem su geltonais viduriukais,panasiom i vandens purienas. Labai graziai atrodo bet kai ieskojau savo arbatmedziui, niekur nieko panasaus neradau.. o vat lapeliu rast galima wink.gif graziai tada atrodo..

smagu, kad vis yra nauju ideju.. ir darbas nesustoja mirksiukas.gif SEKMES DDARBUOJANTIS!!!!!

DAR norejau paklausti kaip jus siunciat medelius? jeigu kas siuncia pastu ir kaip pakuojat, kad jam nieko nenutiktu..? kazkaip baisiai man tas reikalas atrodo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liule: 23 liepos 2010 - 13:12
gero ir darbingo savaitgalio, darbštuolytės

user posted image
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 07 22, 21:30)

user posted image

clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif Jei ne paslaptis, koks eiliškumas? Pirma gėlės su žaluma, po to saldainiai ar atvirkščiai?
Ar man rodosi, ar vazoje irgi tokie pat saldainiai? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 24 liepos 2010 - 14:10
Labukas visom kurejom smile.gif

saldainiam popierelius darau su fotochopu .

medukas su vaza - pirma susmaigsciau sakeles tada saldainiukus klijavau bet galejo bti ir atvirksciai mirksiukas.gif

kadangi zmirzlina taip graziai mum savaitgali pa zalinai ir pageltoninai tai as savaitgalio paskutiniai dienai ir zalinu smile.gif

user posted image
Atsakyti
Paskutiniai mano "šedevrai" ax.gif

user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image

user posted image user posted image
Atsakyti
[quote=genovaite,2010 07 25, 15:01]
Paskutiniai mano "šedevrai" ax.gif

Superiniai sedevrai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
GENOVAITE ziuriu pamilai organza thumbup.gif man ir labai patinka su ja dirbt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 07 25, 15:40)
GENOVAITE ziuriu pamilai organza  thumbup.gif  man ir labai patinka su ja dirbt  mirksiukas.gif

Atsibodo terliotis su plaušu - tai pabandžiau su organza, o tarpus yra kaip užpildyti lotuliukas.gif
Atsakyti