Jau antrieji tapo cia mano namai xi xi xi rodausi su siokiu tokiu kitokiu medeliu nei iprasta
QUOTE(karalyste @ 2010 07 22, 21:30)
Jau antrieji tapo cia mano namai xi xi xi rodausi su siokiu tokiu kitokiu medeliu nei iprasta
parodei, tai dabar tiesiog privalai nors pusę lupų prasitarti kaip tvirtinai saldainiukus, klijavai vieną prie kito, ar kaip. o vazelėje tik sudėjei ar irgi lipdei
Idėja iš esmės l. gera, o tai turėjau Mauglio saldainių ir niekaip nesumąsčiau, kaip čia juos sukomponuoti, o tu va bac ir yra............šaunuolė
zinai nusipirkus turejau tokia vazelia ir vis rezgiau minti kazka is jos padaryti taip ir dulkejo jinai pas mane gal menesi jau cia kazkada pamaciau situos sald. na man tokie ruzavi grazus pasirode ir nupirkau o medelio kazkaip is tokiu nesu darius vis galvodavau kad negrazu dabar galiu pasakyti kad klydau nes labai ciotkai jie deliojasi .
Ivaza tiesiog sudeliojau su vaiku pagalba na o virsus jei darot ne is popieriaus burbula tai paprasta labai puse burbulo paimi ir uzdedi ant vazos ,apsipiesiau piestuku ir virbalu apsipiesima isgramdziau taip isidejo labai gerai i vidu ant vazos ir tvirtai laikosi o saldainiukus uz ausyciu klijavau ir labai gerai jie deliojasi vat ir viskas
o dabar trys dienas vargau su fotoshopu kol susidraugavau ir siandien surezgiau sunenui , duktereciai ir suneliui po saldainiuka nedailu gal dar bet tai pirmasis mano bandymas neispeikit labai ir iviniota nelabai nes sunelis vyniojo
Ivaza tiesiog sudeliojau su vaiku pagalba na o virsus jei darot ne is popieriaus burbula tai paprasta labai puse burbulo paimi ir uzdedi ant vazos ,apsipiesiau piestuku ir virbalu apsipiesima isgramdziau taip isidejo labai gerai i vidu ant vazos ir tvirtai laikosi o saldainiukus uz ausyciu klijavau ir labai gerai jie deliojasi vat ir viskas
o dabar trys dienas vargau su fotoshopu kol susidraugavau ir siandien surezgiau sunenui , duktereciai ir suneliui po saldainiuka nedailu gal dar bet tai pirmasis mano bandymas neispeikit labai ir iviniota nelabai nes sunelis vyniojo
QUOTE(karalyste @ 2010 07 23, 12:28)
zinai nusipirkus turejau tokia vazelia ir vis rezgiau minti kazka is jos padaryti taip ir dulkejo jinai pas mane gal menesi jau cia kazkada pamaciau situos sald. na man tokie ruzavi grazus pasirode ir nupirkau o medelio kazkaip is tokiu nesu darius vis galvodavau kad negrazu dabar galiu pasakyti kad klydau nes labai ciotkai jie deliojasi .
.........
.........
Labai grazus saldainiukai, jei ne paslaptis su kokia programa darete? As kazkada bandziau su Picaso bet nieko nesigavo
QUOTE(zmirzlina @ 2010 07 22, 16:08)
O ką čia kritikuoti...............čia yra žalios arbatos saldainiai, taip - taip. Arbata gal irgi žydi, kas matė o gal žydi būtent tokios spalvos žiedeliais. O gal užsakovo tai mylimiausia spalva..........Dėl vazonėlio............. aš matau spalvų perėjimą tinkleline juostele nuo vazono iki saldainių kupolo.............gražu
arbatmedis zydi mazom graziom baltom gelytem su geltonais viduriukais,panasiom i vandens purienas. Labai graziai atrodo bet kai ieskojau savo arbatmedziui, niekur nieko panasaus neradau.. o vat lapeliu rast galima graziai tada atrodo..
smagu, kad vis yra nauju ideju.. ir darbas nesustoja SEKMES DDARBUOJANTIS!!!!!
DAR norejau paklausti kaip jus siunciat medelius? jeigu kas siuncia pastu ir kaip pakuojat, kad jam nieko nenutiktu..? kazkaip baisiai man tas reikalas atrodo
gero ir darbingo savaitgalio, darbštuolytės
QUOTE(karalyste @ 2010 07 22, 21:30)
Jei ne paslaptis, koks eiliškumas? Pirma gėlės su žaluma, po to saldainiai ar atvirkščiai?
Ar man rodosi, ar vazoje irgi tokie pat saldainiai?
Labukas visom kurejom
saldainiam popierelius darau su fotochopu .
medukas su vaza - pirma susmaigsciau sakeles tada saldainiukus klijavau bet galejo bti ir atvirksciai
kadangi zmirzlina taip graziai mum savaitgali pa zalinai ir pageltoninai tai as savaitgalio paskutiniai dienai ir zalinu
saldainiam popierelius darau su fotochopu .
medukas su vaza - pirma susmaigsciau sakeles tada saldainiukus klijavau bet galejo bti ir atvirksciai
kadangi zmirzlina taip graziai mum savaitgali pa zalinai ir pageltoninai tai as savaitgalio paskutiniai dienai ir zalinu
[quote=genovaite,2010 07 25, 15:01]
Paskutiniai mano "šedevrai"
Superiniai sedevrai
Paskutiniai mano "šedevrai"
Superiniai sedevrai
GENOVAITE ziuriu pamilai organza man ir labai patinka su ja dirbt
QUOTE(karalyste @ 2010 07 25, 15:40)
GENOVAITE ziuriu pamilai organza man ir labai patinka su ja dirbt
Atsibodo terliotis su plaušu - tai pabandžiau su organza, o tarpus yra kaip užpildyti