Įkraunama...
Įkraunama...

*Saldainių medeliai - 4*

QUOTE(loreta72 @ 2010 09 13, 21:31)
Labutis
Gal kas žinot kur Šiauliuose būtų galima tos spec. organzos nusipirkt?
KNIELITA- o kaip tas didesnis butelaitis įtaisytas vazonėlyje?

Aš labai daug ko randu universalinėje parduotuvėje esančioj parduotuvėlėje, "sodui daržui" lyg vadinasi, šalia siūlų parduotuvės. 4u.gif
Atsakyti
Pasirodau jūsų teismui
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Papildyta:
oi netaip įdėjau, bet gal matysis
Papildyta:
QUOTE(barbarux @ 2010 09 13, 21:54)
Aš labai daug ko randu universalinėje parduotuvėje esančioj parduotuvėlėje, "sodui daržui" lyg vadinasi, šalia siūlų parduotuvės. 4u.gif

aš ir ten užsuku, bet organzos kažkaip nemačiau, nu reikės pardavėjų paklausti. prie elnio irgi yra parduotuvė visokiausių niekučių, tai ten man atrodo kainos šiek tiek mažesnės
Atsakyti
QUOTE(Jolanta_Š @ 2010 09 13, 17:27)
Jatau, koks grožis  bigsmile.gif O Tau už palaikymą ir padrąsinimą -  4u.gif  (gi jei ne Tu, tikriausiai ir nebūčiau bandžius  ax.gif )

Aciu aciu 4u.gif Tavo puikus darbai, as niekuo deta tikrai mirksiukas.gif mirksiukas.gif

QUOTE(loreta72 @ 2010 09 13, 20:31)
Labutis
Gal kas žinot kur Šiauliuose būtų galima tos spec. organzos nusipirkt?
KNIELITA- o kaip tas didesnis butelaitis įtaisytas vazonėlyje?

Stengstant gipsui padariau vietos buteliui. Po to beliko tik i ja itaisyti butelaicius biggrin.gif Vienas ir kitas butelaiciai, tvirtai laikosi biggrin.gif

Loreta, super medeliai thumbup.gif Abu labai grazus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 13 rugsėjo 2010 - 21:48
Ačiū už įvertinimą ir labanakt
Atsakyti
Loreta, aguoninis labai kvepia vasara............. thumbup.gif
Atsakyti
Nagi senbuves zmirzlina,genovaite rodykit grozybes mirksiukas.gif
Atsakyti
o pati, Karalyste, turbūt turi užsislėpusi kokį grandiozinį variantą ir nerodai g.gif
Man padaryti daug paprasčiau ir įdomiau, nei nufotkinti, kelis jau išleidau iš namų be foto. Atrodo su fotografije ir nenusipykusi, bet schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 09 14, 14:17)
o pati, Karalyste, turbūt turi užsislėpusi kokį grandiozinį variantą ir nerodai g.gif
Man padaryti daug paprasčiau ir įdomiau, nei nufotkinti, kelis jau išleidau iš namų be foto. Atrodo su fotografije ir nenusipykusi, bet  schmoll.gif

nemgstu ir as fotkinti juo lab kad nevisi medeliai buna pagal mane ir mano skonio tai ir nefotografuoju kaikuriu o grandiozini varianta tai dar neturiu bet turiu padaryti is kg triufeliu tik vis dar velimo manija apsedus man atidelioju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 09 14, 15:43)
nemgstu ir as fotkinti juo lab kad nevisi medeliai buna pagal mane ir mano skonio tai ir nefotografuoju kaikuriu o grandiozini varianta tai  dar neturiu bet turiu padaryti is kg triufeliu tik vis dar velimo manija apsedus man atidelioju smile.gif

Va as ir dabar truputi kitokiais darbais uzsiemiau doh.gif Todel medeliai tik uzsakymam, ir pagaminu ir iskeliauja is kart mirksiukas.gif
Va pasigirsiu ir as cia jei galima kas man sove i galva ir ant savo durnos galvos, nes dabar turiu jau daug uzsakymu, gerai kad tik Kaledoms blush2.gif
user posted image
Tikiuosi nesupyksit, bet gi kas pakels suniui uodega jei ne jis pats...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benderiute: 14 rugsėjo 2010 - 21:13
Nu jūs man neišmanėlei pasakykit kaip reikia gražiai užklijuoti dekoracijas ant juostelių, šakelių, ant vazono viršaus taip, kad nesimatytų to ko nereikia, ir kad medelis atrodytų gražus iš vadinamos blogos pusės, juk visas akcentas daugumai medelių būna iš vienos pusės? Tikiuosi, kad supratot, nes tiek prirašiau
Atsakyti
QUOTE(loreta72 @ 2010 09 14, 22:47)
Nu jūs man neišmanėlei pasakykit kaip reikia gražiai užklijuoti dekoracijas ant juostelių, šakelių, ant vazono viršaus taip, kad nesimatytų to ko nereikia, ir kad medelis atrodytų gražus iš vadinamos blogos pusės, juk visas akcentas daugumai medelių būna iš vienos pusės? Tikiuosi, kad supratot, nes tiek prirašiau

čia jau kaip kas išmano, taip ir gano. Aš pati stengiuosi "apeiti" medelį taip, kad iš visų pusių būtų vaizdas, bet aišku tas pagrindinis, parodomasis fasadas lieka, būtinai. Kitoms pusėms pritaikau, smulkesnes gėlytes, karaliokus, juosteles ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Benderiute @ 2010 09 14, 23:12)
Va as ir dabar truputi kitokiais darbais uzsiemiau  doh.gif  Todel medeliai tik uzsakymam, ir pagaminu ir iskeliauja is kart  mirksiukas.gif
Va pasigirsiu ir as cia jei galima kas man sove i galva ir ant savo durnos galvos, nes dabar turiu jau daug uzsakymu, gerai kad tik Kaledoms  blush2.gif
user posted image
Tikiuosi nesupyksit, bet gi kas pakels suniui uodega jei ne jis pats...

Benderiut vat as ir dabar tapukus veliu , o medeliai ir uzsakymui seniau pasidarydavau kad laisvu turedavau tai i parduotuve vesdavau a dabar tik uzsakymai ir iskeliauja , o beto nelabai yra ka fotkint kartojasi istisai medeliai doh.gif dabar tapukai tad benderiut mielai matuok maziaus kojele smile.gif
Atsakyti