Įkraunama...
Įkraunama...

*Saldainių medeliai - 4*

na ir groziu prisiziurejau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
saunuoles, ir isradingos, ir kurybingos, o as tik sampano buteli temoku apklijuoti blush2.gif nors tai ir dziugino mano seima pirmus metus smile.gif
o jus gal kurioje temeleje kartu moketes, aptarinejot kaip tas grozis darosi, (aisku kurybingumas turi buti prigimtinas, bet...)
as ir noreciua isbandyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(adiavvv @ 2010 09 09, 10:18)
na ir groziu prisiziurejau  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
saunuoles, ir isradingos, ir kurybingos, o as tik sampano buteli temoku apklijuoti  blush2.gif  nors tai ir dziugino mano seima pirmus metus smile.gif
o jus gal kurioje temeleje  kartu moketes, aptarinejot kaip tas grozis darosi, (aisku kurybingumas turi buti prigimtinas, bet...)
as ir noreciua isbandyti g.gif

Visi musu mokslai ir yra sioje temeleje (ir dar senesnese) mirksiukas.gif Draugiskas kolektyvas padeda, pataria. Paskaityk ankstesnius puslapius, o jei dar bus kas neaisku, manau, merginos tikrai pades. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės... aš čia naujkėlė...labai norėčiau dovanėlėm pagaminti saldainių medelį. Aišku pulsiu skaitinėti prieš tai buvusių temų..... bet turiu keletą klausymėlių... o į plasmasinius vazonėlius galima cemento mišiinį pilti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wavin @ 2010 09 12, 15:49)
Sveikutės... aš čia naujkėlė...labai norėčiau dovanėlėm pagaminti saldainių medelį. Aišku pulsiu skaitinėti prieš tai buvusių temų..... bet turiu keletą klausymėlių... o į plasmasinius vazonėlius galima cemento mišiinį pilti? ax.gif

zinoma kad galima
Atsakyti
O sakykit, tą lazdą jūs dedat į vazonėlį jau paruoštą su pačiu bumbulu ir saldainiais, ar pirmiausia įdedat lazdą, laukiat kol sudžius ir tada kabinat saldainius?
ir kaip jums pavyksta apsukti plaušu vazonėlį? niekaip nesigauna gražiai, arba nusmunka, arba vis per kokį nors kraštą vazono kraštas išlenda lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas
Buvau kažkada įlindus į 3 temą, tai labai viskas aiškiai buvo parodyta kaip reikia pasidaryti medelį. aš taip pat po truputi praktikuoju, nelebai kas gaunasi, bet mokausi.
Na o jūsų visų padaryti medeliai labai gražūs.
Norėjau paklausti, o kaip tą organzą prie saldainių tvirtinat, gal kiekvieną saldainį apsukat ja?
Atsakyti
r dar klausimėlis: kai apsukat organza vazona ar kažkuo padengiat cementą ar ne? r kur perkat organza?
Atsakyti
QUOTE(loreta72 @ 2010 09 12, 23:10)
r dar klausimėlis: kai apsukat organza vazona ar kažkuo padengiat cementą ar ne? r kur perkat organza?

Čia jau fantazijos reikalas kuom dengti cementą , kas ką turi tas tuo ir dengia. Aš asmeniškai dengiu plaušu, kitus vazonėlius apgaubiu organza ir surišu viršuje, tada plaušo nededu , galima priklijuoti spalvotų stiklinių akmenukų - žodžiu ką tyri tuom ir puoši. Organzą perku Kauno urmo bazėse, nes ten pigiau ( pas floristus brangu , nes jie patys bazėse perka) Dar galima naudoti užuolaidinę organzą , bet ji nepatogi tuom kad spūra. smile.gif
Atsakyti
O aš vis dar sukčiauju... Vis dar "žvakidžiauju", kad su vazonėliais dirbti nereiktų blush2.gif
Aišku, po jūsų šedevrų tai tiesiog nuodėmė tokias baisybes demonstruoti, bet jei ką - priminnsiu - AŠ NAUJOKĖ lotuliukas.gif Mano pirmasis medelis tik rugsėjo 1-ajai gimė blush2.gif , vadinasi, mane galima drąsiai kritikuoti mirksiukas.gif Net ne galima - REIKIA drinks_cheers.gif
user posted image
Atsakyti

Rodausi dar kelis naujus savo darbelius.

Rudenine kompozicija,
user posted image
Papildyta:
Dvipuse kompozicija su nediduku butelaiciu.
user posted image
user posted image

O cia tiesiog dydzio palyginimui smile.gif
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Jolanta_Š @ 2010 09 13, 11:06)
O aš vis dar sukčiauju... Vis dar "žvakidžiauju", kad su vazonėliais dirbti nereiktų  blush2.gif
Aišku, po jūsų šedevrų tai tiesiog nuodėmė tokias baisybes demonstruoti, bet jei ką - priminnsiu - AŠ NAUJOKĖ  lotuliukas.gif  Mano pirmasis medelis tik rugsėjo 1-ajai gimė  blush2.gif , vadinasi, mane galima drąsiai kritikuoti  mirksiukas.gif  Net ne galima - REIKIA  drinks_cheers.gif
user posted image

Jolanta, grazus, man toks kaledinis atrodo, net nezinau kodel, bet uzmeciau aki ir kaledom pakvipo biggrin.gif thumbup.gif O kaip naujoke tai esi tikra saunuole, pasiziurejus nepasakysi, kad pries savaite ar dvi pradejai medzius daryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2010 09 13, 19:02)
Rodausi dar kelis naujus savo darbelius.

Papildyta:
Jolanta, grazus, man toks kaledinis atrodo, net nezinau kodel, bet uzmeciau aki ir kaledom pakvipo  biggrin.gif  thumbup.gif O kaip naujoke tai esi tikra saunuole, pasiziurejus nepasakysi, kad pries savaite ar dvi pradejai medzius daryti  4u.gif

Jatau, koks grožis bigsmile.gif O Tau už palaikymą ir padrąsinimą - 4u.gif (gi jei ne Tu, tikriausiai ir nebūčiau bandžius ax.gif )
Atsakyti
Labutis
Gal kas žinot kur Šiauliuose būtų galima tos spec. organzos nusipirkt?
KNIELITA- o kaip tas didesnis butelaitis įtaisytas vazonėlyje?
Atsakyti