na ir groziu prisiziurejau
saunuoles, ir isradingos, ir kurybingos, o as tik sampano buteli temoku apklijuoti nors tai ir dziugino mano seima pirmus metus
o jus gal kurioje temeleje kartu moketes, aptarinejot kaip tas grozis darosi, (aisku kurybingumas turi buti prigimtinas, bet...)
as ir noreciua isbandyti
QUOTE(adiavvv @ 2010 09 09, 10:18)
na ir groziu prisiziurejau
saunuoles, ir isradingos, ir kurybingos, o as tik sampano buteli temoku apklijuoti nors tai ir dziugino mano seima pirmus metus
o jus gal kurioje temeleje kartu moketes, aptarinejot kaip tas grozis darosi, (aisku kurybingumas turi buti prigimtinas, bet...)
as ir noreciua isbandyti
as ir noreciua isbandyti
Visi musu mokslai ir yra sioje temeleje (ir dar senesnese) Draugiskas kolektyvas padeda, pataria. Paskaityk ankstesnius puslapius, o jei dar bus kas neaisku, manau, merginos tikrai pades.
Sveikutės... aš čia naujkėlė...labai norėčiau dovanėlėm pagaminti saldainių medelį. Aišku pulsiu skaitinėti prieš tai buvusių temų..... bet turiu keletą klausymėlių... o į plasmasinius vazonėlius galima cemento mišiinį pilti?
QUOTE(wavin @ 2010 09 12, 15:49)
Sveikutės... aš čia naujkėlė...labai norėčiau dovanėlėm pagaminti saldainių medelį. Aišku pulsiu skaitinėti prieš tai buvusių temų..... bet turiu keletą klausymėlių... o į plasmasinius vazonėlius galima cemento mišiinį pilti?
zinoma kad galima
O sakykit, tą lazdą jūs dedat į vazonėlį jau paruoštą su pačiu bumbulu ir saldainiais, ar pirmiausia įdedat lazdą, laukiat kol sudžius ir tada kabinat saldainius?
ir kaip jums pavyksta apsukti plaušu vazonėlį? niekaip nesigauna gražiai, arba nusmunka, arba vis per kokį nors kraštą vazono kraštas išlenda
ir kaip jums pavyksta apsukti plaušu vazonėlį? niekaip nesigauna gražiai, arba nusmunka, arba vis per kokį nors kraštą vazono kraštas išlenda
Labas
Buvau kažkada įlindus į 3 temą, tai labai viskas aiškiai buvo parodyta kaip reikia pasidaryti medelį. aš taip pat po truputi praktikuoju, nelebai kas gaunasi, bet mokausi.
Na o jūsų visų padaryti medeliai labai gražūs.
Norėjau paklausti, o kaip tą organzą prie saldainių tvirtinat, gal kiekvieną saldainį apsukat ja?
Buvau kažkada įlindus į 3 temą, tai labai viskas aiškiai buvo parodyta kaip reikia pasidaryti medelį. aš taip pat po truputi praktikuoju, nelebai kas gaunasi, bet mokausi.
Na o jūsų visų padaryti medeliai labai gražūs.
Norėjau paklausti, o kaip tą organzą prie saldainių tvirtinat, gal kiekvieną saldainį apsukat ja?
r dar klausimėlis: kai apsukat organza vazona ar kažkuo padengiat cementą ar ne? r kur perkat organza?
QUOTE(loreta72 @ 2010 09 12, 23:10)
r dar klausimėlis: kai apsukat organza vazona ar kažkuo padengiat cementą ar ne? r kur perkat organza?
Čia jau fantazijos reikalas kuom dengti cementą , kas ką turi tas tuo ir dengia. Aš asmeniškai dengiu plaušu, kitus vazonėlius apgaubiu organza ir surišu viršuje, tada plaušo nededu , galima priklijuoti spalvotų stiklinių akmenukų - žodžiu ką tyri tuom ir puoši. Organzą perku Kauno urmo bazėse, nes ten pigiau ( pas floristus brangu , nes jie patys bazėse perka) Dar galima naudoti užuolaidinę organzą , bet ji nepatogi tuom kad spūra.
O aš vis dar sukčiauju... Vis dar "žvakidžiauju", kad su vazonėliais dirbti nereiktų
Aišku, po jūsų šedevrų tai tiesiog nuodėmė tokias baisybes demonstruoti, bet jei ką - priminnsiu - AŠ NAUJOKĖ Mano pirmasis medelis tik rugsėjo 1-ajai gimė , vadinasi, mane galima drąsiai kritikuoti Net ne galima - REIKIA
Aišku, po jūsų šedevrų tai tiesiog nuodėmė tokias baisybes demonstruoti, bet jei ką - priminnsiu - AŠ NAUJOKĖ Mano pirmasis medelis tik rugsėjo 1-ajai gimė , vadinasi, mane galima drąsiai kritikuoti Net ne galima - REIKIA
Rodausi dar kelis naujus savo darbelius.
Rudenine kompozicija,
Papildyta:
Dvipuse kompozicija su nediduku butelaiciu.
O cia tiesiog dydzio palyginimui
Papildyta:
QUOTE(Jolanta_Š @ 2010 09 13, 11:06)
O aš vis dar sukčiauju... Vis dar "žvakidžiauju", kad su vazonėliais dirbti nereiktų
Jolanta, grazus, man toks kaledinis atrodo, net nezinau kodel, bet uzmeciau aki ir kaledom pakvipo O kaip naujoke tai esi tikra saunuole, pasiziurejus nepasakysi, kad pries savaite ar dvi pradejai medzius daryti
QUOTE(knielita @ 2010 09 13, 19:02)
Rodausi dar kelis naujus savo darbelius.
Papildyta:
Jolanta, grazus, man toks kaledinis atrodo, net nezinau kodel, bet uzmeciau aki ir kaledom pakvipo O kaip naujoke tai esi tikra saunuole, pasiziurejus nepasakysi, kad pries savaite ar dvi pradejai medzius daryti
Papildyta:
Jatau, koks grožis O Tau už palaikymą ir padrąsinimą - (gi jei ne Tu, tikriausiai ir nebūčiau bandžius )
Labutis
Gal kas žinot kur Šiauliuose būtų galima tos spec. organzos nusipirkt?
KNIELITA- o kaip tas didesnis butelaitis įtaisytas vazonėlyje?
Gal kas žinot kur Šiauliuose būtų galima tos spec. organzos nusipirkt?
KNIELITA- o kaip tas didesnis butelaitis įtaisytas vazonėlyje?