Įkraunama...
Įkraunama...

*Saldainių medeliai - 4*

QUOTE(karalyste @ 2010 09 06, 10:28)
Na va paminejau tave smile.gif ir tu cia vat as ir dabar tik cementa myliu po visokiausiu cirku

tai perkate paparastą paprasčiausią cementą ir su vandeniu maišote, ar dar yra kokių tai gudrybių ir įmantrybių...............
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 09 06, 11:36)
tai perkate paparastą paprasčiausią cementą ir su vandeniu maišote, ar dar yra kokių tai gudrybių ir įmantrybių...............

As tai be jokiu gudrybiu nusiperku dydziausia maisa cemento jei darai daug medeliu taip geriausia mirksiukas.gif ir kaip sako mb makaluoju cementa su vandeniu lotuliukas.gif po kiek laiko kaip mb sako galesi zmirzlina nusipirkti palete plytu ir jau kazka rimtesnio muryti bet pradziai gerai ir papilstyti kosele i indukus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi pati is saves pasijuokiau ...
Atsakyti
tai taip ir darysiu: dakalu savo gipso likučius (tas amžinas skupumas) ir pulsiu pirkti cemento............
Atsakyti
Oi karalyste net neuzmaciau kad mane paminejai biggrin.gif As daznai cia paskaitineju ir pasigroziu jusu visu darbeliais, tik va isimaisyti i kompanija niekaip nedristu blush2.gif
As taip pat be gudrybiu: kibirely nuo majonezo ismaisau cementa su vandeniu ir viskas. Tik vandens nepadauginkit, geriau po truputi vis pripilti daugiau.
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 09 06, 07:08)
o tu neperki dirbtinių gėlių Nemuno g. floristikos parduotuvėje, Panevėžyje.............ten jų nemažai............... thumbup.gif

Kai pradedu žiūrėt - atrodo gražios - kai pasižiūriu į kainą - pasidaro nebe lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo genovaite: 06 rugsėjo 2010 - 18:26
QUOTE(genovaite @ 2010 09 06, 20:26)
Kai pradedu žiūrėt - atrodo gražios - kai pasižiūriu į kainą - pasidaro nebe  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

user posted image

xa xa ir man taip buna dazniausiai lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos. Kadangi po Karalystės paskutiniojo šedevro niekas nedrįsta rodyti savo darbų lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai aš pabūsiu kamikadzė ir įdėsiu dar nenusibodusią ir patinkančią tongue.gif lotuliukas.gif tongue.gif violetinę stichiją mirksiukas.gif thumb_yello.gif

user posted image

Atsakyti
zmirzlina verti raudonuoti be reikalo o tu mane paperki sia spalva smile.gif kas ten su kotuku padaryta nedaziuriu?
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 09 07, 09:12)
kas ten su kotuku padaryta nedaziuriu?

dabar aš raudonuosiu. neatspėsi - kotelis iš.............dirželio nuo suknytės blush2.gif man labai tiko-patiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zmirzlina: 07 rugsėjo 2010 - 08:19
QUOTE(zmirzlina @ 2010 09 07, 10:19)
dabar aš raudonuosiu. neatspėsi - kotelis iš.............dirželio nuo suknytės  blush2.gif man labai tiko-patiko

na zinai isradinga man patinka tokie variantai ismastyti vis kitokie super
Atsakyti
Ai, dar pamiršau parašyti, kad vis dėlto, vazonas buvo keramikinis, o suskilo. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 09 07, 10:07)
Ai, dar pamiršau parašyti, kad vis dėlto, vazonas buvo keramikinis, o suskilo.  verysad.gif

Aš idedu laikraščio į gipsą - tai dar nei vienas neskilo ax.gif
Atsakyti