zmirzlina o is doleriuku rozele kokia faina avatare o as zinot merginos nebezinau ka cia ir bedet man atrodo kad visi mano tie medeliai jau kartojasi ir vis nieko idomaus . vat nebent dedu vaisini medelidel kotelio toks idomesnis dar ne karto nedariau tokio
Žinai, Karalyste, man gėlė iš bet ko ir bet kokia tinka, aš jų fanatikė.............
O jau paskutinis medelis tavo, tai no coments..............ir kaip vykusiai nufotkinai. nepadarytum sarmatos Lietuvai bet kokioje tarptautinėje parodoje Aš jau sakiau: profas yr profas....................baltas pavydas mane griaužia
O jau paskutinis medelis tavo, tai no coments..............ir kaip vykusiai nufotkinai. nepadarytum sarmatos Lietuvai bet kokioje tarptautinėje parodoje Aš jau sakiau: profas yr profas....................baltas pavydas mane griaužia
QUOTE(zmirzlina @ 2010 09 06, 09:24)
Žinai, Karalyste, man gėlė iš bet ko ir bet kokia tinka, aš jų fanatikė.............
ka pataikauji xixi bet rimtai jauciu issekusias mintis jau jai veliu tapukus o tarp tapuku subrandinu minti medeliui tada ji darau nes jei rimtai taip nusibosya daryt besikartojancius atmintinai detales net zinau kur kas ir kaip
va geriau pasigirsiu mazyte fotke idesiu nes cia ne itema visai:)
Sveikos, gaminu ir aš kartais medelius, tik turiu bėdelę, kartais vazonėliai sutrūksta stingstant gipsui, kur darau klaidą, per daud gipso, ar kas? ar jums taip nebūna?
QUOTE(renatux32 @ 2010 09 06, 09:14)
Sveikos, gaminu ir aš kartais medelius, tik turiu bėdelę, kartais vazonėliai sutrūksta stingstant gipsui, kur darau klaidą, per daud gipso, ar kas? ar jums taip nebūna?
Sutrūksta ir man. Paskutinį kartą dariau 5 į skirtingus vazonėlius vieno maišymo gipso užpildus, vienas įskilo. Ko gero tai priklauso ne tiek nuo mišinio konsistencijos, kiek nuo pačio vazono. Per pusmetį man įskylo 3 vazonėliai, vieną "suremontavau", kitus teko nurašyti į nuostolius
QUOTE(zmirzlina @ 2010 09 06, 10:19)
Sutrūksta ir man. Paskutinį kartą dariau 5 į skirtingus vazonėlius vieno maišymo gipso užpildus, vienas įskilo. Ko gero tai priklauso ne tiek nuo mišinio konsistencijos, kiek nuo pačio vazono. Per pusmetį man įskylo 3 vazonėliai, vieną "suremontavau", kitus teko nurašyti į nuostolius
toks kaip pastebejimas jei pats vazonelis darytas is gipso sakes jam beveik kiekvienam jei dar idesite sausa medi jis pradeda bringt nuo dregmes ir vazonelis trunka- parduotuveje viskas uz viena eura vii vazoneliai is gipso tai i juos tik slapia mediena dedu ar metalini strypeli ar dar kazka tik ne sausa ir tik cementa dedu nes kiek ismeginta ir gipsas,ir fiugenfiuleris, ir perfiksas visos statybines medziagos tai geriausia i toki vazineli cementas
QUOTE(karalyste @ 2010 09 06, 09:46)
toks kaip pastebejimas jei pats vazonelis darytas is gipso sakes jam beveik kiekvienam jei dar idesite sausa medi jis pradeda bringt nuo dregmes ir vazonelis trunka- parduotuveje viskas uz viena eura vii vazoneliai is gipso tai i juos tik slapia mediena dedu ar metalini strypeli ar dar kazka tik ne sausa ir tik cementa dedu nes kiek ismeginta ir gipsas,ir fiugenfiuleris, ir perfiksas visos statybines medziagos tai geriausia i toki vazineli cementas
labai nesu tikra, bet paskutinis mano sutrūkęs vazonas nėra iš gipso dar neišmečiau, vakare išnagrinėsiu. Su cementu nebandžiau, kaip pradėjau su gipsu, taip ir einu su juo.............
Mano problema: kai kuriuose vazonėliuose virš gipso apeina pelėsis, nedaug, bet vistiek nepatinka man, nepagaunu minties dėl ko
O iš cemento, ko gero dar sunkesnis vazonėlis gaunasi, nei iš gipso
Vazonelis taip sunkesnis bet jei imu eurini vazoneli ten gipso nededu nes is simto keli tik netruksta man su pelesiu gmm man buvo bairis su rotbandu kai itvirtinau viskas tvarkoje buvo medelis pastovejo savaite turejo zmogus atvaziuoti pasiimti kaip ten man dave dievas nueit prie j kazkoks keistas kvapas prie medelio apziurejau ar sakau kas papilta ar na net nezinau seubingas kvapas paemiau medeli galvoju nesu is to kambario kai paemiau vau ant ranku ir apsiliejau nesupratau paziuriu o ant vazonelio jau virsaus vanduo nusustovejo o kvapas fu seubingas ir pats rotbandas tirstas vat tai buvo kai puoliau gipsuoti kita vazoneli bet viskas baigesi gerai taciau vat toks buvo pasitaikes dalykas man paaiskino parduotuveje kad pasenusi rotbanda man pardave vat kaip buna
mano patebėjimas dėl gipso dar toks. Medelis, pastovėjęs iki pusmečio, nebebūna stabilus, pradeda kotas siūbuoti jei reikia atnaujinti, tai turiu užpilti naują sluoksnį, kad sutvirtinti. Dar yra būvę, kad pastovėjo paruoštas kotas gipse kažkiek tai laiko ir iš vazono (glazūruotas) išsiėmė lengvai visas gipsas su kotu, - teko per naują viską.
tarybiniais laikasi kažkaip gipsas būdavos - gipsas ir visiems laikams, dabar kažkos išsigimęs ir nesvarbu ar susvertą po 2 kg perku ar visą maišą
nesiryžtu, bet gal reiktų pereiti į kitą pagrindą
tarybiniais laikasi kažkaip gipsas būdavos - gipsas ir visiems laikams, dabar kažkos išsigimęs ir nesvarbu ar susvertą po 2 kg perku ar visą maišą
QUOTE(zmirzlina @ 2010 09 06, 11:16)
mano patebėjimas dėl gipso dar toks. Medelis, pastovėjęs iki pusmečio, nebebūna stabilus, pradeda kotas siūbuoti jei reikia atnaujinti, tai turiu užpilti naują sluoksnį, kad sutvirtinti. Dar yra būvę, kad pastovėjo paruoštas kotas gipse kažkiek tai laiko ir iš vazono (glazūruotas) išsiėmė lengvai visas gipsas su kotu, - teko per naują viską.
nenaudoju as jau gipso senokai man kad ir sunkus bet cementas reikalu dar nepagadino tai su visokiais kitais oj buvo visko
Landrita sena medeliu darytoja kazika ji mum patartu
Tik su cementu draugauju ir viskas gerai
QUOTE(Landrita @ 2010 09 06, 11:25)
Tik su cementu draugauju ir viskas gerai
Na va paminejau tave ir tu cia vat as ir dabar tik cementa myliu po visokiausiu cirku