is manes ner ko tiketis kritikos melyna,violetine spalva man nerealus dalykas
Spalvinam puslapi dar vienu vestuviniu medeliu.
Zinoma vertinu ne vien gerus zodzius bet ir kritika
QUOTE(barbarux @ 2010 09 04, 13:08)
jo, iš juostelės, kažkada seniai seniai maxsimkoj už kelis centus pirktos, iš serijos: a mažum kada reikės prikaspiniavau
Papildyta:
QUOTE(knielita @ 2010 09 04, 15:12)
Spalvinam puslapi dar vienu vestuviniu medeliu.
gražios raudonai vestuvinės spalvos. O kadangi tokių dviaukščių daryti nemoku, tai ir supratimo ypatingo apie juos neturiu
QUOTE(karalyste @ 2010 09 02, 20:12)
labai grazus darbas man toks super toks isbaigtas ir kruopstus
pastaruoju metu merginos na kuriat grozybes nepakartojamas
hmm Genovaite okur tu dingai ?ka slepi?
jurg@? o tu kur vat slepi garantuoju kazka grazaus
pastaruoju metu merginos na kuriat grozybes nepakartojamas
hmm Genovaite okur tu dingai ?ka slepi?
jurg@? o tu kur vat slepi garantuoju kazka grazaus
Niekur aš nedingau tik taip jau atsitiko, kad mirė labai geras mūsų draugas - tiesiog netikėtai ir tai visus labai pribloškė ... buvo be galo geras žmogus - tai visą savaitę net neprisėdau prie interneto - tiesiog nebuvo nei nuotaikos , nei noro...
Na, o dabar jau viskas gerai - aš jau čia - gyvenimas tęsiais
Rodau savo paskutinius darbus , nuotraukos nelabai kokios ( paskutinio medžio) dariau 75 mečiui bobulytei , medelis didelis apie 70-80 cm aukščio, bet fotografuota labai vėlai vakare kai tamsu , tai nuotraukos tamsios, bet tikiuosi įvertinsit ir tokias
Naujas mano medelis.
Nera kad viskas jame man patiktu, bet realiai atrodo graziau nei foto cia ypac dideles atrodo geles
Nera kad viskas jame man patiktu, bet realiai atrodo graziau nei foto cia ypac dideles atrodo geles
QUOTE(knielita @ 2010 09 04, 19:21)
Naujas mano medelis.
O gėlės tai gražios, kur tokias perki Man tai kai reikia dirbtinių gėlių - tai tiesiog tragedija - kiek apžiūriu, tai visos man ne prie dūšios, o jūs žiūriu jūs tokių fainių prisirenkat - matyt nemoku pirkt netikrų gėlių
Genovaite vis organza tau prie dusios toks sutapimas sia savaite ir mane kraste mire begalo nuostabus zmogus visai netiketai
knielita tikrai labai grazios gelytes
QUOTE(karalyste @ 2010 09 04, 20:23)
Genovaite vis organza tau prie dusios toks sutapimas sia savaite ir mane kraste mire begalo nuostabus zmogus visai netiketai
Taigi berods nuo tavęs nusižiūrėjau, tingiu vazonėlius kitaip puošti, o su organza ir patogu ir greita, tarp saldainių irgi gražiai organza žiūrisi
Gelytes pirktos maximoj senokai tikrai, pirkausi dar tuomet kai su medziais nedraugavau. Tiesiog buvo plikas kampas kuri reikejo kazkuom uzmaskuoti, jos tiko Veliau ismesti norejau, pagailejau ir puikiai pasitarnavo
knielita, kokie gražūs medeliai o man įdomu kaip tas medelio kotas tvirtinasi prie vazonėlio, ko į jį reikia pilti ar kaip tvirtinti kad neišgriūtų
QUOTE(krabukas @ 2010 09 04, 22:54)
knielita, kokie gražūs medeliai o man įdomu kaip tas medelio kotas tvirtinasi prie vazonėlio, ko į jį reikia pilti ar kaip tvirtinti kad neišgriūtų
Aciu aciu As naudoju gipsa, nezinau kaip kitos tvirtina Bet tuomet medelis buna tvirtas ir nekliba
Rodausi dar du mini griliazo medelius Uzsikabinau uz siu saldainiu
QUOTE(genovaite @ 2010 09 04, 20:50)
O gėlės tai gražios, kur tokias perki Man tai kai reikia dirbtinių gėlių - tai tiesiog tragedija - kiek apžiūriu, tai visos man ne prie dūšios, o jūs žiūriu jūs tokių fainių prisirenkat - matyt nemoku pirkt netikrų gėlių
o tu neperki dirbtinių gėlių Nemuno g. floristikos parduotuvėje, Panevėžyje.............ten jų nemažai...............