Įkraunama...
Įkraunama...

*Saldainių medeliai - 4*

QUOTE(ptashka @ 2010 08 30, 11:54)
Taip, rankomis  blush2.gif  nieko tinkamo, kad jau butu paruosta savo "kaimelyje" neradau, nupirkau lipnaus popieriaus ir pirmyn biggrin.gif
Papildyta:
Vat ir man kazko ten apacioje lyg ir noretusi, bet is kitos puses perkrauti bijau.

pamegink i pintinele istatyt kazka panasiai kaip gal pas man , man patiko taip apacia ir virsus proporcingiau atrodo

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kitkat @ 2010 08 28, 11:19)
karalyste! labai grazus darbeliai, tik niekaip nesuprantu kaip laikosi tie pagaliukai? ar jie vazonelyje pritvirtinti i gipsa? o per vidurio burbula taip pat eina pagaliukas? labai lauksiu paaiskinimo noreciau ir as tokia dovanele padaryti  ax.gif

na ne jau nepatarsite? schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kitkat: 30 rugpjūčio 2010 - 12:17
QUOTE(kitkat @ 2010 08 30, 14:16)
na ne jau nepatarsite?  schmoll.gif

Oi soriukas nepastebejau kad manes klausia , na ir ziopla doh.gif pagaliukai kaip sauna i galva taip ir laikosi xi xi xi nes jei bonkike bus zema tuomiat pora cm ibetonuoju kad bonkike butu auksciau ir taip pagaliukai isitvirtina.antras budas su medvarstukais prisuku jei pats vazonelis bus kazkaip puostas , tai varstuku nesimato . dar varinatas su karstais klijais priklijuoju o apacioje tarp pagaliuku ispraudziu dar pagaliuka ir laikos tvirtai o virsuje kartais pagaliuka perveriu , o kartais stora viela jau kaip man sauna i galva ir kaip ziurint laiko turiu padaryt medeli ar skubiai ar ne smile.gif tikiuosi padejau
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 08 30, 13:33)
Oi soriukas nepastebejau kad manes klausia , na ir ziopla  doh.gif  pagaliukai kaip sauna i galva taip ir laikosi xi xi xi nes jei bonkike bus zema tuomiat pora cm ibetonuoju kad bonkike butu auksciau ir taip pagaliukai isitvirtina.antras budas su medvarstukais prisuku jei pats vazonelis bus kazkaip puostas , tai varstuku nesimato . dar varinatas su karstais klijais priklijuoju o apacioje tarp pagaliuku ispraudziu dar pagaliuka ir laikos tvirtai o virsuje kartais pagaliuka perveriu , o kartais stora viela jau kaip man sauna i galva ir kaip ziurint laiko turiu padaryt medeli ar skubiai ar ne smile.gif  tikiuosi padejau

aciuka viska supratau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mergytės darbštuolytės smile.gif Perdariau truputį savo "gatvės žibintą" - papildomai irisiukais paraudoninau, man kažkaip gražiau ax.gif Pateikiu iš naujo Jūsų teismui:
user posted image
ir palyginimui - kaip anksčiau atrodė:
user posted image
Gal tik man gražiau atrodo dabar g.gif ax.gif
Atsakyti
Oi siandien daviau per miesta tampiausi kol kojos istyno bet deja tokios zvakides neradau ir net viskas uz viena eura nieko panasaus neturejo sad.gif labai grazus man tas kotelis taip norejau as jo cry.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 08 30, 13:22)
Oi siandien daviau per miesta tampiausi kol kojos istyno bet deja tokios zvakides neradau ir net viskas uz viena eura nieko panasaus neturejo sad.gif   labai grazus man tas kotelis taip norejau  as jo  cry.gif

Zinok man regis 1 euro parduotuvej jei ir rasi toki tai tikrai nebus tvirtas, neatlaikys burbulo saldainiu, cia paziurejau zvakide is tos parduotuves, tas metalas toks kazkoks keistas man, atrodo uzkrautum daugiau ir prarastu stabiluma. Pas Jolanta kalvio darbas tai faktas, kad jau ji pati turi svorio ir atlaikytu dar 5 tokius burbulus ax.gif Bet jei pas kalvi tokia pirkt tai kaina jau bus gera doh.gif

Jolanta, man graziau. Ryskiau ir gyviau atrodo, nors dar blush2.gif fona imk nuotraukai kita, dabar labai susilieja medelis su juo blush2.gif

Ir pasirodau su nauju medeliu
user posted image
user posted image
Visai paprastutis, bet man sitie saldainiukai labai patinka wub.gif Miela su jais dirbti ir kvepia mmm kaip skaniai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 30 rugpjūčio 2010 - 13:40
QUOTE(knielita @ 2010 08 30, 15:37)

Jolanta, man graziau. Ryskiau ir gyviau atrodo, nors dar  blush2.gif fona imk nuotraukai kita, dabar labai susilieja medelis su juo  blush2.gif

Ačiū, mieloji 4u.gif Dar turiu kuo pasigirti - baigiau savo "kupstą" ir baiginėju kitą - irgi ant žvakidės, taigi - irgi žibintą lotuliukas.gif Vėliau truputį prisiduosiu smile.gif Tavo medelis laaabai gražus... Kažkaip nemėgstu saldainių, ale užsimaniau į taviškį pažiūrėjus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanta_Š @ 2010 08 30, 13:44)
Ačiū, mieloji  4u.gif  Dar turiu kuo pasigirti - baigiau savo "kupstą" ir baiginėju kitą - irgi ant žvakidės, taigi - irgi žibintą  lotuliukas.gif  Vėliau truputį prisiduosiu smile.gif Tavo medelis laaabai gražus... Kažkaip nemėgstu saldainių, ale užsimaniau į taviškį pažiūrėjus  ax.gif

Laukiu bigsmile.gif Jis irgi dovana bus?
O del saldainiu as irgi ju nemegstu, vaikai tik galetu nuolat juos valgyti biggrin.gif Tiesiog sie man labai skaniai kvepia kai medeli sodinu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanta_Š @ 2010 08 30, 15:44)
Ačiū, mieloji  4u.gif  Dar turiu kuo pasigirti - baigiau savo "kupstą" ir baiginėju kitą - irgi ant žvakidės, taigi - irgi žibintą  lotuliukas.gif  Vėliau truputį prisiduosiu smile.gif Tavo medelis laaabai gražus... Kažkaip nemėgstu saldainių, ale užsimaniau į taviškį pažiūrėjus  ax.gif

na matai vis erzini mane nu ***** isprotesiu nuo tu zvakidziu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 08 30, 16:00)
na matai vis erzini mane nu ***** isprotesiu nuo tu zvakidziu  doh.gif

Nesisielok taip mirksiukas.gif šita nebus tokia nuostabiai kalviška - ji standartinė, turginė, 3 vnt už 12 lt pirkta lotuliukas.gif Kol kas - ant mažiausios dariau (ten trys visos vienodos, tik dydžiai skiriasi). Darbelis vadinasi "Žalia akyse" lotuliukas.gif - žaliaa žvakidė ir žali triufeliukai bei žali medicininiai mėta+ eukaliptas saldainukai ax.gif Ale kol nepapuošiu, nerodysiu smile.gif Rodausi su kupstu:
user posted image
...taigi... kaip pasakytų vienas mano geras draugas: ni to, ni sio, ni drugoje, a s boku bantik ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanta_Š @ 2010 08 30, 15:27)
Nesisielok taip  mirksiukas.gif  šita nebus tokia nuostabiai kalviška - ji standartinė, turginė, 3 vnt už 12 lt pirkta  lotuliukas.gif Kol kas - ant mažiausios dariau (ten trys visos vienodos, tik dydžiai skiriasi). Darbelis vadinasi "Žalia akyse"  lotuliukas.gif  - žaliaa žvakidė ir žali triufeliukai bei žali medicininiai mėta+ eukaliptas saldainukai  ax.gif Ale kol nepapuošiu, nerodysiu smile.gif Rodausi su kupstu:

...taigi... kaip pasakytų vienas mano geras draugas: ni to, ni sio, ni drugoje, a s boku bantik  ax.gif

Man panasu i eziuka, tik nosytes truksta smile.gif

Mano pirmasis medelis is sokoladiniu saldainiu. Noreciau isgirsti Jusu nuomone, kaip dar galimetu pagrazinti? Nors gyvai atrodo siek tiek graziau, ryskiau blush2.gif
user posted image
Atsakyti