Įkraunama...
Įkraunama...

*Saldainių medeliai - 4*

[quote=knielita,2010 08 28, 16:25]
Gera, fantastiskas medelis, nepanasu man visai i pirma darba smile.gif
Aciu uz ivertinima. Tikrai pirmas, bet jauciu dar nepaskutis...., labai patiko pats procesas, ir rezultas! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2010 08 28, 14:25)
Bezdzionele, svarbu issisukai is padeties  4u.gif As irgi sau namini darau su ivairiais saldainiais, kad pasirinkimas sveciams butu, tokie nera labai issvaizdus, nes mirga viskas  biggrin.gif Na bet pasirinkimo galimybe yra o ir saldainine originali biggrin.gif O va jei dovanu kam tai stengiuos max 2 saldainiu rusis derint ir tai spalviskai susijusias, tada medelis solidesnis buna, o jei saldainiai vienos rusies tai ir ziedeliais papuost galima, pamargint gelemis  smile.gif

drinks_cheers.gif jau kita medeli darysiu is vienos rusies saldainiu,man paciai toks margutis negrazu bet kad kitokiu saldainiu nebuvo namie.
Atsakyti
O man dabar reiketu patarimo paciai blush2.gif Noriu i darzeli padaryti 3 medelius. Radau tris vienodus bet baltus molinukus vazonelius. Saldainius turiu Arfa triufelius. Klausimas kaip ta balta vazoneli suderint su triufeliais ir tarkim raudona organza? Pacio vazonelio aptraukt nesinori, siaip jie grazus visi, bet balti, man noretusi siems saldainiams gyvybingesnio vazonelio, ne tokio blankaus, tai ar boruziu tupdyt ant ju, ar saldainius vis tik rinktis kitus ar aplamai cia nieko blogo tame blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(bezdzionele @ 2010 08 28, 16:10)
drinks_cheers.gif  jau kita medeli darysiu is vienos rusies saldainiu,man paciai toks margutis negrazu bet kad kitokiu saldainiu nebuvo namie.

jei naminis - savoms reikmems tai viskas liux smile.gif Pas mane irgi mirga marga ivairiu saldainiu rusiu, susivalgo naujai papuosi medeli, na grynai kaip vaza biggrin.gif O va dovanai tai jau renki saldanius biggrin.gif Ir pati medelio ideja faina, o kaip tu tvirtinai? Vazonelis skaidrus kuo uzpildei ji? Nes matosi lapeliai ir labai faina mintis, tik kaip su pagaliuku itvirtinimu?

Papildyta:
[quote=Gera,2010 08 28, 16:01]
[quote=knielita,2010 08 28, 16:25]
Gera, fantastiskas medelis, nepanasu man visai i pirma darba smile.gif
Aciu uz ivertinima. Tikrai pirmas, bet jauciu dar nepaskutis...., labai patiko pats procesas, ir rezultas! mirksiukas.gif
[/quote]

Tai jau jei pirmas toks thumbup.gif tai manau kiti privers net senbuves pasitempti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 28 rugpjūčio 2010 - 17:36
QUOTE(knielita @ 2010 08 28, 17:49)
O man dabar reiketu patarimo paciai  blush2.gif Noriu i darzeli padaryti 3 medelius. Radau tris vienodus bet baltus molinukus vazonelius. Saldainius turiu Arfa triufelius. Klausimas kaip ta balta vazoneli suderint su triufeliais ir tarkim raudona organza? Pacio vazonelio aptraukt nesinori, siaip jie grazus visi, bet balti, man noretusi siems saldainiams gyvybingesnio vazonelio, ne tokio blankaus, tai ar boruziu tupdyt ant ju, ar saldainius vis tik rinktis kitus ar aplamai cia nieko blogo tame  blush2.gif

Kai neturiu reikiamos spalvos vazonėlio tiesiog paimu ir nudažau. Tik naudoju ne automobilinius dažus, o perku iš statybinių medžiagų parduotuvės emalinius aerozolinius - nupurškiu ir nenusilupa ir spalvą pasidarau kokios noriu, kai kada dažau net keliomis splvomis ax.gif

user posted image
Atsakyti
Genovaite, net keliomis salvomis dazai? hm ar tik kazkokio grozio neparodiai ? nemaciau g.gif nagi nagi pasirodyk blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2010 08 28, 18:49)
O man dabar reiketu patarimo paciai  blush2.gif Noriu i darzeli padaryti 3 medelius. Radau tris vienodus bet baltus molinukus vazonelius. Saldainius turiu Arfa triufelius. Klausimas kaip ta balta vazoneli suderint su triufeliais ir tarkim raudona organza? Pacio vazonelio aptraukt nesinori, siaip jie grazus visi, bet balti, man noretusi siems saldainiams gyvybingesnio vazonelio, ne tokio blankaus, tai ar boruziu tupdyt ant ju, ar saldainius vis tik rinktis kitus ar aplamai cia nieko blogo tame  blush2.gif

o aš tai kai pritrūkstu vazonų, tai pasiėmus kokį seną paprastą molinį ji padekupažuoju ax.gif aišku iš manęs prasta dekupažuotoja, bet vazonai atrodo labai gražiai thumbup.gif na bent jau man blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2010 08 28, 16:49)
Papildyta:
jei naminis - savoms reikmems tai viskas liux  smile.gif Pas mane irgi mirga marga ivairiu saldainiu rusiu, susivalgo naujai papuosi medeli, na grynai kaip vaza  biggrin.gif O va dovanai tai jau renki saldanius  biggrin.gif Ir pati medelio ideja faina, o kaip tu tvirtinai? Vazonelis skaidrus kuo uzpildei ji? Nes matosi lapeliai ir labai faina mintis, tik kaip su pagaliuku itvirtinimu?

galima vazonui nieko nedaryti,galima nudazyti ar dekupazuoti,galima ir paprastom dirbtinem gelytem paklijuoti ne visa vazona bet keleta vietu ar lapeliais zaliais.gali ir kaspinu raudonu aprist.daug variantu galima daryt,tik priklauso nuo to ko pati nori,padarysi medeli ir matysi ar ko truksta tam vazonui ar ne. mirksiukas.gif
dabar apie medelio padaryma: pagrindinis stiebas turejo buti tos supintos sakeles,bet jis nulinko,kamuoli darau is sieno(kitos daro is popieriaus)o as siena su siulu suku,tada lipnia juosta apsuku ir folija pagrazinu ir vielute per ta siena perveriu ir prie to stiebelio sutvirtinu.kadangi nulinko tai is sono pridejau dvi sakeles i saldainius atremiau o apacioj prie gipso pridejau ir lipnia susukau(i vienkartine stikline istaciau sakeles ir gipsu uzpyliau kai sustengo nesugalvojau kaip apklijuoti) radau po ranka stikline vazele ir idejau ta gipsini puodeli ir dziovintais lapeliais apdesciau(juos pirkau parduotuveje viskas uz viena eura).nu tikiusi supratai mirksiukas.gif sukausi is padeties kaip tik galejau,galiu pasakyti kad ne tik skanus medelis gavosi bet ir kvepentis nes tie lapeliai geltoni jie kazkuo iskvepinti.
Atsakyti
Na va, prieš kelias dienas klausiau patarimo, kaip pritvirtinti saldainius ant butelio be klijų, kad stabiliai laikytųsi, taigi prisiduodu su pirmuoju savo darbeliu, atrodo laikosi tvirtai, kelionę atlaikys smile.gif
My Webpage
Padarėme klaidą: išrinkom saldainius, kurių apačioje matosi tokios kaip raidės, iš toli nebuvo taip ryšku, bet iš arti žiūrint atrodė nedailiai. Tai visą pusdienį maniškis širdeles karpė biggrin.gif Bet kokiu atveju, dar savaitė laiko, spėsiu, jei kritikos pažersit, perdaryti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ptashka: 29 rugpjūčio 2010 - 18:20
QUOTE(bezdzionele @ 2010 08 29, 17:01)
galima vazonui nieko nedaryti,galima nudazyti ar dekupazuoti,galima ir paprastom dirbtinem gelytem paklijuoti ne visa vazona bet keleta vietu ar lapeliais zaliais.gali ir kaspinu raudonu aprist.daug variantu galima daryt,tik priklauso nuo to ko pati nori,padarysi medeli ir matysi ar ko truksta tam vazonui ar ne. mirksiukas.gif
dabar apie medelio padaryma: pagrindinis stiebas turejo buti tos supintos sakeles,bet jis nulinko,kamuoli darau is sieno(kitos daro is popieriaus)o as siena su siulu suku,tada lipnia juosta apsuku ir folija pagrazinu ir vielute per ta siena perveriu ir prie to stiebelio sutvirtinu.kadangi nulinko tai is sono pridejau dvi sakeles i saldainius atremiau o apacioj prie gipso pridejau ir lipnia susukau(i vienkartine stikline istaciau sakeles ir gipsu uzpyliau kai sustengo nesugalvojau kaip apklijuoti) radau po ranka stikline vazele ir idejau ta gipsini puodeli ir dziovintais lapeliais apdesciau(juos pirkau parduotuveje viskas uz viena eura).nu tikiusi supratai mirksiukas.gif  sukausi is padeties kaip tik galejau,galiu pasakyti kad ne tik skanus medelis gavosi bet ir kvepentis nes tie lapeliai geltoni jie kazkuo iskvepinti.

Supratau, graziai turejo atrodyti, bet berzo sakeles silpnos, o medelio svoris buna pakankamas, apgaulingai atrodo ir pats burbulas biggrin.gif Atrodo kiek cia tu saldainiu, o klijuoji klijuoji ir truksta biggrin.gif

O del savo problemos bandysiu pati kazkaip suktis jau medi padarius doh.gif Dekupazuoti nemoku gerai, o kai dovanai darau norisi viska pedantiskai padaryti be jokiu kalbliuku. Genovaite gera minti pakuzdejo deldazymo, bet laiko nebera, tai darysiu ir tada jau suksiuos is padeciu. Zodziu bus kas bus biggrin.gif Bet aciu visoms uz patarimus.
Atsakyti
Kiek daug graziu medeliu per savaite prigaminote thumbup.gif
Savo medeliams isodinti naudoju gipsa, bet pilnas vazonas gipso - labai sunkus verysad.gif Gal yra kokia alternatyva? ax.gif

Ptashka, nors nesu profesionale siame reikale, bet man noretusi, kad butelis butu i kazka istatytas ar jo apatine dalis butu papuosta, padekoruota... O saldainiu bumbulas labai fainas, vos ne ananasas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2010 08 29, 19:18)
Na va, prieš kelias dienas klausiau patarimo, kaip pritvirtinti saldainius ant butelio be klijų, kad stabiliai laikytųsi, taigi prisiduodu su pirmuoju savo darbeliu, atrodo laikosi tvirtai, kelionę atlaikys smile.gif
Padarėme klaidą: išrinkom saldainius, kurių apačioje matosi tokios kaip raidės, iš toli nebuvo taip ryšku, bet iš arti žiūrint atrodė nedailiai. Tai visą pusdienį maniškis širdeles karpė biggrin.gif Bet kokiu atveju, dar savaitė laiko, spėsiu, jei kritikos pažersit, perdaryti blush2.gif

Aš irgi pastebėjau, kad daug užsienietiškų saldainių suvyniota ne taip, kaip Lietuvoje vyniojama ir jie medelyje negražiai atrodytų schmoll.gif Bet tavo sprendimas nuostabus thumbup.gif tik kiek darbo čia įdėta. aš galvojau, kad lipdukus panaudojote, bet jei rankom karpėte širdeles, tai siunčiu už kantrybę 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 08 30, 09:49)
Aš irgi pastebėjau, kad daug užsienietiškų saldainių suvyniota ne taip, kaip Lietuvoje vyniojama ir jie medelyje negražiai atrodytų  schmoll.gif Bet tavo sprendimas nuostabus  thumbup.gif tik kiek darbo čia įdėta. aš galvojau, kad lipdukus panaudojote, bet jei rankom karpėte širdeles, tai siunčiu už kantrybę 4u.gif  4u.gif

Taip, rankomis blush2.gif nieko tinkamo, kad jau butu paruosta savo "kaimelyje" neradau, nupirkau lipnaus popieriaus ir pirmyn biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Stebuklinga @ 2010 08 30, 09:48)
Kiek daug graziu medeliu per savaite prigaminote  thumbup.gif
Savo medeliams isodinti naudoju gipsa, bet pilnas vazonas gipso - labai sunkus  verysad.gif Gal yra kokia alternatyva?  ax.gif

Ptashka, nors nesu profesionale siame reikale, bet man noretusi, kad butelis butu i kazka istatytas ar jo apatine dalis butu papuosta, padekoruota... O saldainiu bumbulas labai fainas, vos ne ananasas  smile.gif

Vat ir man kazko ten apacioje lyg ir noretusi, bet is kitos puses perkrauti bijau.
Atsakyti