QUOTE(Jolanta_Š @ 2010 08 27, 14:41)
Ačiū, mergytės, kad neišpeikėt
Bėda, kad nelabai turiu galimybę praktikuoti - nemėgstu aš saldainių, o kolekcionuoti ir sendinti lentynose kažkaip nesinori
. Tai - medelis dovana - saldainiai plius žvakidė (kotelis ir yra žvakidė ilgai ir kantriai mano spintoje laukus savo žvaigždžių valandos). Manau, norinčios nesunkiai ką nors panašaus rasite parduotuvėj "viskas už vieną eurą" - ne visai tokį, nes čia autorinis kalvio darbas, bet tikrai yra iš ko "pakoteliauti"
(
dar kojų temelėj neapšilau, jau leidžiu sau kitoms patarinėti - ot įžūlumas, ane
). Šiaip ta žvakidė man buvo išeitis - nelabai tikriausiai pavyktų man vazonėlį padailinti
Na zvakide super ideja
Manau kam jis skirtas tai tikrai apzidziaugs tokia dovana, man jis labai patiko. O pasirodo kuo puikiausiai viena pati susitvarkei ir jokios pagalbos nereikejo, o buvau pasiruosus raitotis rankoves ir padet daryt
Gera, fantastiskas medelis, nepanasu man visai i pirma darba
Bezdzionele, svarbu issisukai is padeties
As irgi sau namini darau su ivairiais saldainiais, kad pasirinkimas sveciams butu, tokie nera labai issvaizdus, nes mirga viskas
Na bet pasirinkimo galimybe yra o ir saldainine originali
O va jei dovanu kam tai stengiuos max 2 saldainiu rusis derint ir tai spalviskai susijusias, tada medelis solidesnis buna, o jei saldainiai vienos rusies tai ir ziedeliais papuost galima, pamargint gelemis