Įkraunama...
Įkraunama...

*Saldainių medeliai - 4*

QUOTE(zmirzlina @ 2010 08 27, 15:25)
kaip įtariu, tas stovelis arba peleninė arba vazonėliui pastatyti. Labai įdomi mintis. Ir burbulas apvalutis thumbup.gif Laukiam antro medelio biggrin.gif

man taip kokteiliskai nuteike nuotaika sis medelis smile.gif gaila kaimyne Vokietijon isruko tai suorganizuociau kokteili koki :lotuliukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karalyste: 27 rugpjūčio 2010 - 13:32
Super medelis gavosi thumbup.gif Drasiai su tokiu galima zingsniuoti ir dovanoti thumbup.gif Ir labai graziai ziurisi tas stovelis, super mintis thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, mergytės, kad neišpeikėt 4u.gif Bėda, kad nelabai turiu galimybę praktikuoti - nemėgstu aš saldainių, o kolekcionuoti ir sendinti lentynose kažkaip nesinori ax.gif . Tai - medelis dovana - saldainiai plius žvakidė (kotelis ir yra žvakidė ilgai ir kantriai mano spintoje laukus savo žvaigždžių valandos). Manau, norinčios nesunkiai ką nors panašaus rasite parduotuvėj "viskas už vieną eurą" - ne visai tokį, nes čia autorinis kalvio darbas, bet tikrai yra iš ko "pakoteliauti" mirksiukas.gif ( lotuliukas.gif dar kojų temelėj neapšilau, jau leidžiu sau kitoms patarinėti - ot įžūlumas, ane ax.gif ). Šiaip ta žvakidė man buvo išeitis - nelabai tikriausiai pavyktų man vazonėlį padailinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanta_Š @ 2010 08 27, 13:02)
Na, nors ir labai gėda, bet vis tiek rodausi su savo "pirmablyniu"  blush2.gif . "Rudeninis gatvės žibintas" . Rutulio neturėjau iš ko padaryti, tai ten po saldainiukais slepiasi kukulis iš laikraščio ir kopijavimo popieriaus  blush2.gif . "Antrablyniui" šiąnakt pritrūkau saldainių  lotuliukas.gif

Labai sudomino ir mane tavo medelis - žiūriu, žiūriu ir niekaip nesuprantu kaip tas medelis taip stovi ( vazonėlio tai nėr ) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir negriūva. Įdėja super ir aš norėčiau žinot kas per stovelis ir ar medelis nenugrius ( apačia turėtų būt pakankamai sunki) Žodžiu - pasakok viską ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(genovaite @ 2010 08 27, 18:24)
Žodžiu - pasakok viską  ax.gif

user posted image

mirksiukas.gif Aš nepaslaptinga, jau žinute aukščiau viską papasakojau lotuliukas.gif Ta žvakidė metalinė, tokia svorio turinti truputį. Medelis stovi puikiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanta_Š @ 2010 08 27, 18:04)
mirksiukas.gif Aš nepaslaptinga, jau žinute aukščiau viską papasakojau  lotuliukas.gif  Ta žvakidė metalinė, tokia svorio turinti truputį. Medelis stovi puikiai  thumbup.gif

Taigi aš biškį apžlibau nuo to kompo lotuliukas.gif kai parašiau žinutę tada tik pamačiau tavo blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Darbeliai pas visus labai grazios! Senai skaitau sita tema, ir nusprendziau ir as padaryti ax.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 08 25, 20:32)
idedu ir as sios dieneles darba bet ka cia pries Benderiutes grozybes net geda blush2.gif
Tures buti viduje raudono vyno butelis  lotuliukas.gif  bet po krikstynu tokiu namie nebeliko tai neidejau  alc.gif  liezuvis.gif

user posted image
cia ugiu paliginimai smile.gif

user posted image

labai grazus darbeliai, tik niekaip nesuprantu kaip laikosi tie pagaliukai? ar jie vazonelyje pritvirtinti i gipsa? o per vidurio burbula taip pat eina pagaliukas? labai lauksiu paaiskinimo noreciau ir as tokia dovanele padaryti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gera @ 2010 08 28, 10:47)
Darbeliai pas visus labai grazios!  Senai skaitau sita tema, ir nusprendziau ir as padaryti  ax.gif  user posted image

LABAI GRAZU thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
gera ideja daryti ant zvakides,bet ji turetu but sunki,nes kitaip neislaikys tokio svorio. va mano antras medelis,biski apsigavau save galvojau kad laikys tas plonas stiebelis is berzo saku. doh.gif bet kai pradejau lipdyt saldainius tik nusviro ant sono teko ramstyt kitais pagaliukais,gavosi toks kreivas o ir saldainiai baigesi visai kitokius teko virsunej klijuot ir vistiek pritruko tai roziu dirbtiniu priklijavau. nu zodziu sukausi is padeties kaip tik galejau biggrin.gif pirmus medelius darau is prastu saldainiu kazkaip nesinori pirkt brangiu saldainiu ir daryt is ju o beto nezinau kam dovanot jokiu progu nera tai ir stovi medeliai. smile.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(aussrrina @ 2010 08 28, 11:53)
LABAI GRAZU thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanta_Š @ 2010 08 27, 14:41)
Ačiū, mergytės, kad neišpeikėt  4u.gif Bėda, kad nelabai turiu galimybę praktikuoti - nemėgstu aš saldainių, o kolekcionuoti ir sendinti lentynose kažkaip nesinori ax.gif .  Tai - medelis dovana - saldainiai plius žvakidė (kotelis ir yra žvakidė ilgai ir kantriai mano spintoje laukus savo žvaigždžių valandos). Manau, norinčios nesunkiai ką nors panašaus rasite parduotuvėj "viskas už vieną eurą" - ne visai tokį, nes čia autorinis kalvio darbas, bet tikrai yra iš ko "pakoteliauti"  mirksiukas.gif  ( lotuliukas.gif dar kojų temelėj neapšilau, jau leidžiu sau kitoms patarinėti - ot įžūlumas, ane  ax.gif ).  Šiaip ta žvakidė man buvo išeitis - nelabai tikriausiai pavyktų man vazonėlį padailinti  ax.gif

Na zvakide super ideja thumbup.gif Manau kam jis skirtas tai tikrai apzidziaugs tokia dovana, man jis labai patiko. O pasirodo kuo puikiausiai viena pati susitvarkei ir jokios pagalbos nereikejo, o buvau pasiruosus raitotis rankoves ir padet daryt lotuliukas.gif

Gera, fantastiskas medelis, nepanasu man visai i pirma darba smile.gif

Bezdzionele, svarbu issisukai is padeties 4u.gif As irgi sau namini darau su ivairiais saldainiais, kad pasirinkimas sveciams butu, tokie nera labai issvaizdus, nes mirga viskas biggrin.gif Na bet pasirinkimo galimybe yra o ir saldainine originali biggrin.gif O va jei dovanu kam tai stengiuos max 2 saldainiu rusis derint ir tai spalviskai susijusias, tada medelis solidesnis buna, o jei saldainiai vienos rusies tai ir ziedeliais papuost galima, pamargint gelemis smile.gif
Atsakyti