labai faina mintis kibirelyje
QUOTE(zmirzlina @ 2010 07 19, 08:36)
Labas rytas. Genovaite, visada jaučiu silpnybę mėlynai spalvai.................
O čia mano vaikiškas pabandymas
O čia mano vaikiškas pabandymas
Mėlyna mano mėgstamiausia - realybėj medeliai daug gražiau atrodė - mano fotikas ne koks tai ir nuotraukos prastos, o tavo kibirėlis tai super
Sveikutes saunuoles ! Kaip puiku, kad dar vienu namu dureles praveret iskart dedu i favorit
Smagu cia pasisveciuoti
Smagu cia pasisveciuoti
tokia faina tema turi būti pirmame puslapyje, keliu ta proga mažą mažulytę puokštytę su brendžiuko saldainiais...............
puokstyte daili labai jau dera viskas
Dedu atgaivint temuke paskutini darbuka nors kazkas jame man nepatinka tik nezinau kas gal jus padesit?
apatinės gelės nelabai dera ( pjaunasi žiedų rožinė spalva) na ir vazonėlio norėtųsi tokios žalios spalvos kaip kad kotas arba saldainių galiukai ( tamsiai žali) ir plus salotinė splava truputį iškrenta iš bendro konteksto
QUOTE(irmulia @ 2010 07 22, 14:34)
apatinės gelės nelabai dera ( pjaunasi žiedų rožinė spalva) na ir vazonėlio norėtųsi tokios žalios spalvos kaip kad kotas arba saldainių galiukai ( tamsiai žali) ir plus salotinė splava truputį iškrenta iš bendro konteksto
Aciukas nagi merginos dar mestelkit kritikos
QUOTE(karalyste @ 2010 07 22, 15:39)
Aciukas nagi merginos dar mestelkit kritikos
O ką čia kritikuoti...............čia yra žalios arbatos saldainiai, taip - taip. Arbata gal irgi žydi, kas matė o gal žydi būtent tokios spalvos žiedeliais. O gal užsakovo tai mylimiausia spalva..........Dėl vazonėlio............. aš matau spalvų perėjimą tinkleline juostele nuo vazono iki saldainių kupolo.............gražu
ech tu zmirzlina pataikune
QUOTE(karalyste @ 2010 07 22, 16:13)
ech tu zmirzlina pataikune
nu nu nereikia taip žiauriai, aš tik konstatuoju ką mano veizolai mato
QUOTE(zmirzlina @ 2010 07 22, 17:46)
nu nu nereikia taip žiauriai, aš tik konstatuoju ką mano veizolai mato
hmm man kazkodel darant medelius visada norisi , kad butu kazkas ideta tokio kas visai viska atmusa , toks jau mano tipas ir tos geles man atmuse viska o kad susilietu labiau tai dadejau dar vat toki pataisyma hmm beje vazonelis nera geltonas realiai jis i zaluma nesa bet zalia su geltona man tinka