Įkraunama...
Įkraunama...

*Saldainių medeliai - 4*

QUOTE(knielita @ 2010 08 26, 20:51)
Barbarux, man tas zydras  wub.gif  wub.gif mmm koks grazus, ta zydra spalva  wub.gif Cia oganza balta su zydra maisei?
Raudonajam nebedeciau nieko  4u.gif O vezimelis  wub.gif Ar jis nukopintas is kazkur? Nematytas toks ir labai tinkantis tokiai progai, labai grazus  thumbup.gif

Man tas žydras irgi wub.gif. Dėl raudono tai vis dar laukiu arba įkvėpimo arba patarimo, biggrin.gif , kažko man tame vazonike trūksta.
Jo, vežimukas tai super tiko tai progai, dar arbūzų metas, tai tokios fainos dovanos kaina gavosi labai simbolinė, bet iš kitos pusės neįkainojama biggrin.gif Radau youtube.com keturių pamokų kursą, parodoma viskas nuo - iki, sugaišau pirmą kartą darydama apie valandą laiko, antrą kartą padaryčiau greičiau, nes tikrai nesudėtingai. Jei ką domina nuorodos, nežinau, dėti čia galima ar ne, galiu persiųsti per až 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 26 rugpjūčio 2010 - 20:40
QUOTE(barbarux @ 2010 08 26, 18:20)
Ačiux, genovaite. Aš tik kopijuoju, iš jūsų, iš rusių tinklapių, fantazijos neturiu, jei reikia kažką kitaip padaryt, žiauriai stringa darbas, kaip kokiai dailininkei, kai mūzos nėr  lotuliukas.gif
O šiaip, pradėjau nuo 0, dėkinga visoms patarusioms, naujokes galiu padrąsinti - merginos čia renkasi labai draugiškos, tik neuždavinėkit nusibodusių klausimų  bigsmile.gif , paskaitykit temą kelis kartus jei reikia, man atrodo, kad tikrai beveik visi saldainių klijavimo pagrindai yra aptarti  4u.gif

Dabar galvoju, gal tam raudonam ant vazoniko baltą kaspiną užrišt? Iki savaitgalio dar galiu svajot  bigsmile.gif Nebūtų per daug ar bereikalingai?  4u.gif

O, man atrodo, kad nereikia jokio kaspino ax.gif bet jeigu tau atrodo , kad reikia tai ir klijuok. Aš nieko nebekeisčiau, man abu gražūs, o apie vežimą tai net ir nešneku - pasižiūrėjus tuoj arbūzo įsinorėjau, net seilė tįsta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Mergytės, ačiū visoms, kurios pasisiūlėt man pagelbėti 4u.gif Jūsų darbeliai fantastiški wub.gif Knielitos padrąsinta (AČIŪ) pabandžiau pati... ax.gif doh.gif Ryt dar dienos šviesoj apžiūrėsiu ir jei nebus LABAI gėda, įkelsiu Jūsų teismui ax.gif Bet kokiu atveju jau radau, kad mane iš bėdos ištrauktų, jei paaiškėtų, kad šioje vietoje su talentu prasilenkiau taip toli, jog jis net jokio pėdsako nepaliko lotuliukas.gif Dar kartą širdingai ačiū visoms 4u.gif
Atsakyti
karalyste, ir vėl nepakartojamai išpuoštas butelys thumbup.gif

QUOTE(genovaite @ 2010 08 26, 17:39)
Labai paparastai. Burbulus darau iš oazės sausoms gėlėms arba iš žurnalų lapų, lipnios juostos pagalba apvynioju folija ( kaip karalystė mokė). Kai klijuoju saldainius palieku vietos oazei kur buteliams puošti užklijuoti. Tą oazę išmirkau vandeniuke ir priklijuoju ant burbulo paliktoje vietoje, o jau vėliau apteipuotas gėlytes dedu į oazę. Apacioje neužpildau viso vazono gipsu, o palieku nuo viršaus tarpą, dedu išmirkytą oazę ir kaišioju gėlytes. Vėliau jas dar ir palaistyti galima  smile.gif 

Ačiū, supratau, bet dar iki gyvų gėlių naudojimo man toli ax.gif

QUOTE(barbarux @ 2010 08 26, 18:48)
Rodausi ir aš  ax.gif

barbarux, man labai gražūs abu tavo medeliai. Raudonajam tau atrodo, kad kažko trūksta, nes sijonėlis užlenktas ir viršuje ir apačioje, jei būtų tik viršuje, tai nukreiptų žvilgsnį į viršų ir tada nieko netrūktų, o dabar akis kažko ieško vidury.
O arbūzinį vėžimėlį pamačius, iškarto pradėjau dairytis, kokį vaisių nučiupus suvalgyti, nes seilės varva žiūrint į nuotrauką, tai ką kalbėti apie tikrą, kai dar ir kvepia. wub.gif

Aš savo pirmąjį medelį nufotografavau, bet fotografuota vakare ir su blicu, tai reikia dar kartą perfotografuoti dienos šveisoje, nes nuotraukos gavosi baisios blush2.gif , bet vieną įdėsiu, kad parodyti kaip buvo tyrinėjamas mano darbelis lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
na vakar vakare ir nuveikėt daug: ir saldainiai, ir šampanas ir vaisiai. thumbup.gif Gražumas neišpasakytas, po tokių kūrinių kažkaip savo sapaliones dėti net nepatogu gaunasi. blush2.gif
user posted image

GENOVAITĖS paaiškinimus kaip elgtis su gyvom gėlytėm ir supratau, ir nesupratau. Aš kažkaip įsivaizduodavau, kad ne į oazę deda, bet kiekvieną žiedelį į tuos atskirus laikiklius su vandeniu. O gipsas nepelija, kai ant jo šlapia oazė ir dar laistoma dedama, o gal ant gipso plėvelė dar dedama kažkokia.
Atsakyti
Zmirzlina, ant ko ten sukompanavai puokstele?
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 08 27, 09:07)
Zmirzlina, ant ko ten sukompanavai puokstele?

nežinau kaip vadinasi, bet dažniausiai Kaune bazėse perku tokius pagrindus, sutvirtintus vielutėmis. Visokių jų būna. Nufotkinsiu ir įdėsiu.
Atsakyti
Na ką, dėkui patarusioms, kaspino nerišiu, man irgi jau patinka ir taip biggrin.gif

Dėl vaisinio vežimėlio - rašo merginos į AŽ, tai gal įdėsiu nuorodas čia (nuorodos ne iš eilės, bet atsirinksite mirksiukas.gif )
http://www.youtube.c...feature=channel
http://www.youtube.c...Cp_LucnyRs&NR=1

Kol dar arbūzų metas - stebinkite draugus ir artimus žmones thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 27 rugpjūčio 2010 - 10:25
Barbarux nuostabios nuorodeles ACIUKAS
Atsakyti
Na, nors ir labai gėda, bet vis tiek rodausi su savo "pirmablyniu" blush2.gif . "Rudeninis gatvės žibintas" . Rutulio neturėjau iš ko padaryti, tai ten po saldainiukais slepiasi kukulis iš laikraščio ir kopijavimo popieriaus blush2.gif . "Antrablyniui" šiąnakt pritrūkau saldainių lotuliukas.gif
user posted image

Atsakyti
jolanta s na ir kur tas baisumas? a? tau gal negera? nu man tai cia tokia faina mintis bigsmile.gif tas stovelis kaip graziai atrodo tikrai pavogsiu minti garantuotai lotuliukas.gif tik greit prisipazini kur gavai toki stoveli? ir lekiu pirkt man cia labai grazu o kas viduje tai as neiziuriu ir man dzin svarbu kad isore grazi juk ne zmogus kad vidaus grozio ieskotumem cia medelis jis isore nuostabus ir tik pirmyn bek saldainiuku ir rodyk ka ten nakti sukuriai grazaus SAUNUOLE thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karalyste: 27 rugpjūčio 2010 - 13:22
kaip įtariu, tas stovelis arba peleninė arba vazonėliui pastatyti. Labai įdomi mintis. Ir burbulas apvalutis thumbup.gif Laukiam antro medelio biggrin.gif
Atsakyti