Įkraunama...
Įkraunama...

*Saldainių medeliai - 4*

QUOTE(pirmaargenta @ 2010 08 26, 15:49)
Karalyste, nuoširdi kaip visada thumbup.gif Atrodo, kad jokių komercinių paslapčių neturi  bigsmile.gif Aš labai daug sužinojau beskaitydama tavo patarimus  thumbup.gif Ačiū.

A kokios cia paslaptys gali buti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 08 26, 15:00)
A kokios cia paslaptys gali buti smile.gif

Juk moterys turi turėti šarmo ir šiokios tokios paslapties mirksiukas.gif kitaip neliks moteriškumo good.gif
Atsakyti
Skaičiau, skaičiau... ir vistik nežinau dėl burbulų. Ką reiškia "suformuoti iš lankstinukų" g.gif Iš kokių lankstinukų?
Atsakyti
Na, labai noriu kokį nors medelį pavodanoti rugsėjo 1-ąją, bet tikriausiai nekas gausis - net jei bandysiu, vis tiek tai nebus labai labai verta dovanoti - gi pirmas blynas... Atsiprašau, kad viešoje temoje teiraujuosi, bet gal kuri kaunietė "medeliautoja", kuri iki tada spėtų padaryt, brūkšteltų man į až, kiek maždaug kainuotų tokia grožybė? ax.gif O po to jau tikrai tikrai pati bandysiu ax.gif
Atsakyti
na raudoninu puslapeli paskutiniu darbuku hmm norejos man juosteles sidabrines bet kaip sakant ... yra visada teisus ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 08 26, 07:12)
Merginos, ačiū už išsamias pamokėles aciuks.gif , dvi savaites studijavau jūsų temą, perverčiau visas temas, įlindau į rusių forumus, susižavėjau medeliais wub.gif  ir pati užsikrėiau medelių manija blush2.gif . Savaitgalį pirmą bumbulą padariau iš žaliosios arbatos saldainių ant vyno butelio viršaus pritvirtinau, tik nesusiprotėjau nufotografuoti. doh.gif 
O vakar padariau pirmą medelį, šiandien vakare nufotografuosiu ir pasirodysiu, jaučiu pareigą atsiskaityti mokytojom, kurios taip nuoširdžiai čia dalinate patarimus.  aciuks.gif

Ir jei galima dar noriu paklausti kelių dalykų. Benderiute, kur gauni tokias lazdas. jos kaip nutekintos atrodo  blush2.gif Po uragano netoli namų guli sukrautos šakos, tai ten pavyko rasti ir nusipjauti porą medelių kotam tinkamų šakų, bet daugiau ko gero reiks į mišką važiuoti ieškoti.  g.gif O gal kažkur kitur galima įsigyti? Ir dar mačiau darote, jei neklystų Genovaite, nepaprasto grožio medelius puoštus gyvomis gėlėmis. Čia tai man tikra paslaptis  g.gif Gyvom gėlėm kiek suprantu reikia žalios oazės ir dar ją reikia sudrėkinti, o saldainius klijuoju ant popierinio burbulo. Kaip viską suderinti, kad gėlės nenuvystų ir saldainiai nesušlaptų? g.gif  g.gif

Labai paparastai. Burbulus darau iš oazės sausoms gėlėms arba iš žurnalų lapų, lipnios juostos pagalba apvynioju folija ( kaip karalystė mokė). Kai klijuoju saldainius palieku vietos oazei kur buteliams puošti užklijuoti. Tą oazę išmirkau vandeniuke ir priklijuoju ant burbulo paliktoje vietoje, o jau vėliau apteipuotas gėlytes dedu į oazę. Apacioje neužpildau viso vazono gipsu, o palieku nuo viršaus tarpą, dedu išmirkytą oazę ir kaišioju gėlytes. Vėliau jas dar ir palaistyti galima smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(genovaite @ 2010 08 26, 16:39)
Labai paparastai. Burbulus darau iš oazės sausoms gėlėms arba iš žurnalų lapų, lipnios juostos pagalba apvynioju folija ( kaip karalystė mokė). Kai klijuoju saldainius palieku vietos oazei kur buteliams puošti užklijuoti. Tą oazę išmirkau vandeniuke ir priklijuoju ant burbulo paliktoje vietoje, o jau vėliau apteipuotas gėlytes dedu į oazę. Apacioje neužpildau viso vazono gipsu, o palieku nuo viršaus tarpą, dedu išmirkytą oazę ir kaišioju gėlytes. Vėliau jas dar ir palaistyti galima  smile.gif 

user posted image

Genovaite, aciu 4u.gif Tik vat ir man paaiskink jei gali siek tiek daugiau, kaip tu ta slapia oaze priklijuoji prie burbulo? Su karstais klijais? Cia man aukstasis pilotazas atrodo, matyt teks ilgai dar mokintis kad perprasciau viska doh.gif
Papildyta:
Karalyste, man super visi tavo darbeliai, bet jau bateliu grozis wub.gif wub.gif auksaranke tu tikra 4u.gif
Atsakyti
Oho, tik neapsilankyk kokią dieną, jau 20 puslapiukų ir prirašyta. Šaunuolės merginos, o jau darbelių gražumas, aš kadangi fantazija nepasižymiu, tik kopint moku,tai idėjų semte semk biggrin.gif
Rodausi ir aš ax.gif
user posted image
Čia paskutinis mano darbelis, ilgai kankintas, kol pabaigtas blush2.gif Mintis buvo padaryti ryškų, raudoną, gavosi ne taip kaip įsivaizdavau, bet yra kaip yra bigsmile.gif
user posted image
user posted image
O čia draugei su vaikiuko gimimu padariau, gal kam idėja tiks ir patiks, tik ne iš gėlių, iš vaisių bigsmile.gif
user posted image
user posted image

Merginos, rėžkit, kas negerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 26 rugpjūčio 2010 - 18:15
QUOTE(knielita @ 2010 08 26, 17:00)
Genovaite, aciu  4u.gif Tik vat ir man paaiskink jei gali siek tiek daugiau, kaip tu ta slapia oaze priklijuoji prie burbulo? Su karstais klijais? Cia man aukstasis pilotazas atrodo, matyt teks ilgai dar mokintis kad perprasciau viska  doh.gif
Papildyta:
Karalyste, man super visi tavo darbeliai, bet jau bateliu grozis  wub.gif  wub.gif auksaranke tu tikra  4u.gif

Jo , su karštais klijais klijuoju, nes ta oazė tokioj formelėj - įkeliu nuotraukytę kaip atrodo ta mano vadinama piliulė
user posted image
Pamerkiu į vandenuką žaliaja puse, stengiuosi tos pusės su plevele nešlapinti. Išėmusi jau šlapią , nuplėšiu plėvelę ir dar užpilu karštų klijų, kad geriau laikytų smile.gif nes vieną kai dariau ir nedėjau karštų klijų tai nuo gelyčių svorio nukrito - teko remontuoti lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(barbarux @ 2010 08 26, 17:48)
Oho, tik neapsilankyk kokią dieną, jau 20 puslapiukų ir prirašyta. Šaunuolės merginos, o jau darbelių gražumas, aš kadangi fantazija nepasižymiu, tik kopint moku,tai idėjų semte semk  biggrin.gif
Rodausi ir aš  ax.gif

Paspaudus ant nuotraukos ji atsidaro atskirai, ten galima jį dar padidinti  4u.gif Nesusidraugauju aš su imageshach'u, arba nuotraukos mažytės, arba iškraipo visą forumo langą, reiks matyt kraustytis kur kitur  biggrin.gif

Merginos, rėžkit, kas negerai 4u.gif

eik tu sau , kokie simpatulkos thumbup.gif man tas žydras super - mirštu dėl mėlynos spalvos , o čia toks švelniai žydras wub.gif wub.gif wub.gif o ir saldainiukai jau kažkokiai progai daryti ax.gif
Gražūs tavo darbeliai, ir nesakyk , kad neturi fantazijos mirksiukas.gif

Karalyste
Tavo darbeliu jau net ir nebekomentuoju - vistiek superiniai thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo genovaite: 26 rugpjūčio 2010 - 18:14
QUOTE(genovaite @ 2010 08 26, 19:12)
eik tu sau , kokie simpatulkos  thumbup.gif  man tas žydras super - mirštu dėl mėlynos spalvos , o čia toks švelniai žydras  wub.gif  wub.gif  wub.gif  o ir saldainiukai jau kažkokiai progai daryti  ax.gif
Gražūs tavo darbeliai, ir nesakyk , kad neturi fantazijos  mirksiukas.gif
Karalyste
Tavo darbeliu jau net ir nebekomentuoju - vistiek superiniai  thumbup.gif  

Ačiux, genovaite. Aš tik kopijuoju, iš jūsų, iš rusių tinklapių, fantazijos neturiu, jei reikia kažką kitaip padaryt, žiauriai stringa darbas, kaip kokiai dailininkei, kai mūzos nėr lotuliukas.gif
O šiaip, pradėjau nuo 0, dėkinga visoms patarusioms, naujokes galiu padrąsinti - merginos čia renkasi labai draugiškos, tik neuždavinėkit nusibodusių klausimų bigsmile.gif , paskaitykit temą kelis kartus jei reikia, man atrodo, kad tikrai beveik visi saldainių klijavimo pagrindai yra aptarti 4u.gif

Dabar galvoju, gal tam raudonam ant vazoniko baltą kaspiną užrišt? Iki savaitgalio dar galiu svajot bigsmile.gif Nebūtų per daug ar bereikalingai? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 26 rugpjūčio 2010 - 18:24
vat tikrai muza kai aplanko ilgai numesti saldainiai atgyja labai graziam medelyje cia tikra teisybe ar ilgai netrenktos geles labai pritinka.
o siandien kazkaip uzsukau i cento parde visai netycia ir ziuriu po 2lt tokios gelytes fainos vat kur sudetos ant sampano tai uz 2lt 12ziedeliu tokiu dar 5pumpureliai ir lapeliai dailus tai nustiko smile.gif tai visas issinesiau xa xa xa xa xa nepalikau niekam lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Genovaite, aciu wub.gif dabar viskas aiskiau pasidare biggrin.gif Va pasirodo ismasto zmones, o as suku suku gala kaip cia tas gyvas geles ikomponuoja biggrin.gif doh.gif

Barbarux, man tas zydras wub.gif wub.gif mmm koks grazus, ta zydra spalva wub.gif Cia oganza balta su zydra maisei?
Raudonajam nebedeciau nieko 4u.gif O vezimelis wub.gif Ar jis nukopintas is kazkur? Nematytas toks ir labai tinkantis tokiai progai, labai grazus thumbup.gif

Atsakyti