Mergaites, papasakokit issamiau, kaip jus ant butelio virsaus ta bumbula is saldainiu padarote? Ir kaip pritvirtinate prie butelio, kad laikytusi? Noriu daryti vestuvine dovanele, kazkodel linkstu ne prie paprasto medzio, o prie butelio. Arba kompozicija su buteliu ir saldainiais. Gal kokiu ideju pametesite?
Ptashka ideju cia pilna tik pasivartyt reikia temuke o ant butelio jokiais budais neklijuoju burbulo nes juk ji suvartot reiks tai vat saldainius klijuoji kaip ir medeliui tik kaip medeliui skyle brbule padarai ir iklijuoji o ant butelio padarai skyle tik neperdydele ir uzmauni su jega tuomiat tvirtai laiks jei padarysi skyle per dydele neuzsimaus o tiesiog uzsides ir nesilaikys .. nezinau ar as cia paaiskinau ar ne nemoku kazkaip man reikia tiesiai sviesiai rodyti
QUOTE(karalyste @ 2010 08 26, 09:49)
Ptashka ideju cia pilna tik pasivartyt reikia temuke o ant butelio jokiais budais neklijuoju burbulo nes juk ji suvartot reiks tai vat saldainius klijuoji kaip ir medeliui tik kaip medeliui skyle brbule padarai ir iklijuoji o ant butelio padarai skyle tik neperdydele ir uzmauni su jega tuomiat tvirtai laiks jei padarysi skyle per dydele neuzsimaus o tiesiog uzsides ir nesilaikys .. nezinau ar as cia paaiskinau ar ne nemoku kazkaip man reikia tiesiai sviesiai rodyti
Gal galima i pamokas? Juokauju aisku. Na del ideju sutinku, cia ju pilna, bet man pagrindinis klausimas kaip uzikrinti, kad tas burbulas laikytusi ant butelio? Ir kas tada geriau, oaze ar pvz. suformuoti burbula is lankstinuku? Nes ta dovana dar ir vezti gabala kelio reikes, tai nesinori, kad issiardytu.
Karalyste, tu tą butelatį kaip tai prikabini, ar tik įstrižai įstatai. Aš tai savo plačiuose krepšiuose įstatau tarp putplasčio, tada stabilu būna. Kaip su ta lygsvara tokiuose siaurai-mažuose krepšiukuose gaunasi.
Papasakok man, nenuovokai
Papildyta:
Kai man reikia toli vežti medelį, ar puoštą butelį, naudoju šakočiams skirtas dėžes. Jos kainuo 6 lt, vizualiai gražiai atrodo, gali apipavidalinti, jei nori, būna kelių formų, susidedi pati, gali reguliuoti aukštį, labai lengvai atsidaro, kai atveži. Geresnės tolimo keliavimo pakuotės dar neužmačiau
Papasakok man, nenuovokai
Papildyta:
QUOTE(ptashka @ 2010 08 26, 10:56)
Nes ta dovana dar ir vezti gabala kelio reikes, tai nesinori, kad issiardytu.
Kai man reikia toli vežti medelį, ar puoštą butelį, naudoju šakočiams skirtas dėžes. Jos kainuo 6 lt, vizualiai gražiai atrodo, gali apipavidalinti, jei nori, būna kelių formų, susidedi pati, gali reguliuoti aukštį, labai lengvai atsidaro, kai atveži. Geresnės tolimo keliavimo pakuotės dar neužmačiau
QUOTE(zmirzlina @ 2010 08 26, 10:07)
Papildyta:
Papasakok dabar man nenuovokai, kas per dezes, pirma karta girdziu, kur pirkti yra?
Karalyste, ziuriu dabar tavo albuma... Nu fantastika!
QUOTE(ptashka @ 2010 08 26, 11:09)
Papasakok dabar man nenuovokai, kas per dezes, pirma karta girdziu, kur pirkti yra?
Taigi parašiau, ŠAKOČIUS pakuoja, ieškoti, ten, kas šakočiais prekiauja, pvz. "Panevėžio eglė", Gurmanas ar kitos, ar peržiūrėti visagaliame internete, kas jas gamina (įmonės)
QUOTE(zmirzlina @ 2010 08 26, 10:16)
Taigi parašiau, ŠAKOČIUS pakuoja, ieškoti, ten, kas šakočiais prekiauja, pvz. "Panevėžio eglė", Gurmanas ar kitos, ar peržiūrėti visagaliame internete, kas jas gamina (įmonės)
Aciu uz ideja!
zmirzlina jei statau buteli tai linksvara gera ir taip o jei guldau tai ir putplascio dedu ar jei imanoma pririsu .o vazonelio apacioje ilieju cemento bent cm ar pora kad butu sunkumas vazonelyje ai zodziu geriausia liksvara kai isgeri ta butelaiti tada kaip nori taip ji guldyk statyk stovi guli liuksiskai xi xi
QUOTE(karalyste @ 2010 08 26, 12:14)
ai zodziu geriausia liksvara kai isgeri ta butelaiti tada kaip nori taip ji guldyk statyk stovi guli liuksiskai xi xi
nu vistiek palieki vietos intrigai, niu niu Ak, tos kūrėjos, kad jas kur galas
QUOTE(genovaite @ 2010 08 25, 19:17)
O man tai tavo medelis labai gražus, neperkrautas ir viskas savo vietoj
O visas statulėles ir visokius pribambasus - kaip aš vadinu- perku kur tik pamatau, bazėse, kioskeliuose, floristikos parduotuvėse, žodžiu kur ką pamatau ir nusiperku - kada nors pravers
O visas statulėles ir visokius pribambasus - kaip aš vadinu- perku kur tik pamatau, bazėse, kioskeliuose, floristikos parduotuvėse, žodžiu kur ką pamatau ir nusiperku - kada nors pravers
aciu uz atsakymus ir ivertinimus! nu va ir man teks pradet dairytis visokiu smulkmeneliu.
QUOTE(bezdzionele @ 2010 08 26, 13:48)
nu va ir man teks pradet dairytis visokiu smulkmeneliu.
kartais tai patampa įpročiu ir akys pačios atranda ir eina ten, kur "tos smulkmenos" gyvena. Sėkmės paieškose
QUOTE(karalyste @ 2010 08 26, 12:14)
zmirzlina jei statau buteli tai linksvara gera ir taip o jei guldau tai ir putplascio dedu ar jei imanoma pririsu .o vazonelio apacioje ilieju cemento bent cm ar pora kad butu sunkumas vazonelyje ai zodziu geriausia liksvara kai isgeri ta butelaiti tada kaip nori taip ji guldyk statyk stovi guli liuksiskai xi xi
Karalyste, nuoširdi kaip visada Atrodo, kad jokių komercinių paslapčių neturi Aš labai daug sužinojau beskaitydama tavo patarimus Ačiū.