Įkraunama...
Įkraunama...

*Saldainių medeliai - 4*

QUOTE(karalyste @ 2010 08 25, 15:24)
  isduosiu paslapti kodel ogi uzsikablinau uz vilnos siandien antrus batukus padariau dukriukui vakar siandien suneliui riestom nosytem smile.gif xi xi nelabai dar dailus gaunas bet su vienos merginos pagalba ( isdykele pas mus jos nikas)  xi xi vis geriau gaunas

Pavydžiu baltai. Nedraugauju aš su vilna schmoll.gif neužsikabinau nors tu ką. Man geriau megzti, nerti, siūti, verti..............

labai laukiu ir aš benderiutes šedevrų širdžiai pamaloninti. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(bezdzionele @ 2010 08 25, 13:48)
laba diena,jau kuris laikas skaitineju apie medelius ir nusprendziau pabandyti pati tai va pirmas blynas ir jame man kazko truksta,tik kad neturiu dekoraciju ir aplamai is kur jus gaunat tas statuleles ir geles dirbtines?
user posted image

mano akiai netrūksta nieko. Pirmas medelis vykęs...............aš nebepuoščiau daugiau niekuom..........
Atsakyti
Labai skanus saldainiukai pieniski bet mano pamenu pirmas medelis ir buvo is ju na o ir ligsioliai kai reikia medeli daryti is siu saldainiuku man buna kosmaras as niekada nezinau kaip puost nes nemegstu siu sald.spalvos , bet svarbiausia kad sis medelis labai vykes manau kaip pirmas thumbup.gif

ner cia ko zmirzlina pavudet nelabai ten man gaunas na bet manau kad pakankamai gerai pirmieji batukai gavos kaip llytei ir nelabai tai vakar dariau antruosius va ne i tema bet nepasigirti negaliu blush2.gif

user posted image o riestanosiai dziusta bet laiminga as iki ausu kad man pavyko nesals seimyna manau ziema ne tik mano bet ir visu artimuju xi xi xi blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
Na va, as jau cia mirksiukas.gif
karalyste nu nieko sau pirmi batukai... man nieko nesiskiria nuo tu kur daro profesionales, atrodo kad greit turesi nauju uzsakymu mirksiukas.gif O jei kartais sugalvosi juos priiminet tai as pirma eileje mirksiukas.gif Jau kaip man reikia tokiu tapkiu ir tapkuciu...

O dabar zadeti vaizdai mirksiukas.gif

Vestuvinis wub.gif
user posted image

user posted image

Ir krikstynoms wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Benderiut nu vestuvinio vaznelis tai na nezinau kaip ir pasakyt .... truksta zodziu tos rozytes ......klaikiai seubingai kosmariskai nepakartojama
krikstynu ir spalvos ir batukas ir statulele na zinai sikart mane suzavejai ....

ojj isgyriai tu mane cia su tuo tapuku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 08 25, 19:07)
Benderiut nu vestuvinio vaznelis tai na nezinau kaip ir pasakyt .... truksta zodziu tos rozytes  ......klaikiai seubingai kosmariskai nepakartojama
krikstynu ir spalvos ir batukas ir statulele na zinai sikart mane suzavejai  ....

ojj isgyriai tu mane cia su tuo tapuku  blush2.gif

Dekui uz pagyras ir tau, siandien visa diena dirbau (neskaitant kad lekiau iki maksimos, nes saldainiu kokiu 3 pritrukau), tik dabar pavalgyt prisedau karsta.gif

O tapukai tikrai thumbup.gif Gal pagamintum ir man?... blush2.gif Nes as tai net nenoriu prasidet dar su kokiu nors darbu, nes is vis nublusiu, neturesiu nei 5 min. laisvu.
Atsakyti
QUOTE(Benderiute @ 2010 08 25, 20:15)
Dekui uz pagyras ir tau, siandien visa diena dirbau (neskaitant kad lekiau iki maksimos, nes saldainiu kokiu 3 pritrukau), tik dabar pavalgyt prisedau  karsta.gif

O tapukai tikrai  thumbup.gif  Gal pagamintum ir man?...  blush2.gif  Nes as tai net nenoriu prasidet dar su kokiu nors darbu, nes is vis nublusiu, neturesiu nei 5 min. laisvu.

Jei neskubu pakentek dar pasipraktikuosiu namiskiam smile.gif keliata poru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 08 25, 19:29)
Jei neskubu pakentek dar pasipraktikuosiu namiskiam smile.gif keliata poru smile.gif

Kenciu...
Atsakyti
idedu ir as sios dieneles darba bet ka cia pries Benderiutes grozybes net geda blush2.gif
Tures buti viduje raudono vyno butelis lotuliukas.gif bet po krikstynu tokiu namie nebeliko tai neidejau alc.gif liezuvis.gif

user posted image

cia ugiu paliginimai smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bezdzionele @ 2010 08 25, 12:48)
laba diena,jau kuris laikas skaitineju apie medelius ir nusprendziau pabandyti pati tai va pirmas blynas ir jame man kazko truksta,tik kad neturiu dekoraciju ir aplamai is kur jus gaunat tas statuleles ir geles dirbtines?

O man tai tavo medelis labai gražus, neperkrautas ir viskas savo vietoj thumbup.gif 4u.gif

O visas statulėles ir visokius pribambasus - kaip aš vadinu- perku kur tik pamatau, bazėse, kioskeliuose, floristikos parduotuvėse, žodžiu kur ką pamatau ir nusiperku - kada nors pravers

user posted image
Atsakyti
genovaite, ačiū, kad nepatingėjai parašyt į až 4u.gif
Sėkmės visoms, mergytės 4u.gif Jei netyčia pagaminsiu ką nors bent iš tolo verto dėmesio, būtinai atbėgsiu pasirodyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanta_Š @ 2010 08 25, 20:56)
genovaite, ačiū, kad nepatingėjai parašyt į až  4u.gif
Sėkmės visoms, mergytės  4u.gif  Jei netyčia pagaminsiu ką nors bent iš tolo verto dėmesio, būtinai atbėgsiu pasirodyti  4u.gif

Nesvarbu ką pagaminsi - vistiek pasirodyk - labai įdomu žvilgterti ax.gif

user posted image
Atsakyti
Merginos, ačiū už išsamias pamokėles aciuks.gif , dvi savaites studijavau jūsų temą, perverčiau visas temas, įlindau į rusių forumus, susižavėjau medeliais wub.gif ir pati užsikrėiau medelių manija blush2.gif . Savaitgalį pirmą bumbulą padariau iš žaliosios arbatos saldainių ant vyno butelio viršaus pritvirtinau, tik nesusiprotėjau nufotografuoti. doh.gif
O vakar padariau pirmą medelį, šiandien vakare nufotografuosiu ir pasirodysiu, jaučiu pareigą atsiskaityti mokytojom, kurios taip nuoširdžiai čia dalinate patarimus. aciuks.gif

Ir jei galima dar noriu paklausti kelių dalykų. Benderiute, kur gauni tokias lazdas. jos kaip nutekintos atrodo blush2.gif Po uragano netoli namų guli sukrautos šakos, tai ten pavyko rasti ir nusipjauti porą medelių kotam tinkamų šakų, bet daugiau ko gero reiks į mišką važiuoti ieškoti. g.gif O gal kažkur kitur galima įsigyti? Ir dar mačiau darote, jei neklystų Genovaite, nepaprasto grožio medelius puoštus gyvomis gėlėmis. Čia tai man tikra paslaptis g.gif Gyvom gėlėm kiek suprantu reikia žalios oazės ir dar ją reikia sudrėkinti, o saldainius klijuoju ant popierinio burbulo. Kaip viską suderinti, kad gėlės nenuvystų ir saldainiai nesušlaptų? g.gif g.gif
Atsakyti