Įkraunama...
Įkraunama...

*Saldainių medeliai - 4*

QUOTE(karalyste @ 2010 08 25, 10:45)
Na stai pasirodau ir as smile.gif  senukam 50 metu santuokos proga butinai buvo pasakyta daug raudonos spalvos daug atributu santuokos butinai 50 zenkliukas  biggrin.gif  rezkit savo nuomone
user posted image

man labai gražu, ir dydis gėlių tinkamas, juk ir šventė ooooooooooooo.
Sunku patikėt, kad sukrovei tiek dug saldainių.
Papildyta:
QUOTE(Jolanta_Š @ 2010 08 25, 13:05)
Oi, mergytės, kokie Jūsų visų darbeliai gražūs  wub.gif Vis mąstau, mąstau ir taip ir stringu "apmąstymo stadijoje"... Bet labai knieti pamėgint  ax.gif Ar pradedančiąsias priimat į savo būrį? Gyvenime esu tik du saldainių medelius darius, ir tuos pačius - ant šampano "bonkės", iki Jūsų kūrybinių aukštumų man labai labai toli, tik seilė varva  lotuliukas.gif

Prašome prisijungti, rodyti kūrybą ir dalyvauti procese thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 08 25, 14:25)

Prašome prisijungti, rodyti kūrybą ir dalyvauti procese thumbup.gif

Kokią kūrybą? lotuliukas.gif Aš gi mažaraštė šitoj srity, dar tik "seilės varvintoja" ir svajotoja, ieškanti teorinių žinių, kaip tuos saldainukus krūvon sulipdyti ir ant koto pamauti ax.gif Galiu tik degintus darbelius pasirodyti - jie paraše, bet visai ne į temą. Mergužiukai, žinau, kad Jums tai - totali nesąmonė ir pats kvailiausias klausimas, bet... Kaip Jūs ten tuos saldainukus tvirtinate? Vielute? blush2.gif
Atsakyti
zmirzlina 17cm plocio pats burbulas be saldainiu buvo lotuliukas.gif

mes visas priimam i bury ir mes visos viena is kitos mokomes mirksiukas.gif

sald. tvirtinam su karstais klijais mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karalyste: 25 rugpjūčio 2010 - 12:45
QUOTE(karalyste @ 2010 08 25, 13:43)
zmirzlina 17cm plocio pats burbulas be saldainiu buvo lotuliukas.gif

O koks viso kūrinio aukštis g.gif
Atsakyti
laba diena,jau kuris laikas skaitineju apie medelius ir nusprendziau pabandyti pati tai va pirmas blynas ir jame man kazko truksta,tik kad neturiu dekoraciju ir aplamai is kur jus gaunat tas statuleles ir geles dirbtines?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolanta_Š @ 2010 08 25, 13:29)
Mergužiukai, žinau, kad Jums tai - totali nesąmonė ir pats kvailiausias klausimas, bet... Kaip Jūs ten tuos saldainukus tvirtinate? Vielute?  blush2.gif

Aš kai mokiausi daryti medelius temutę skaitydavau po kelis kart tą patį per tą patį, beveik atmintinai viską. Rusiškuose tinklalapiuose pasidairau, mokomės viena iš kitų..... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 08 25, 14:50)
Aš kai mokiausi daryti medelius temutę skaitydavau po kelis kart tą patį per tą patį, beveik atmintinai viską. Rusiškuose tinklalapiuose pasidairau, mokomės viena iš kitų..... thumbup.gif

Tikriausiai pasirodžiau labai nekantri ir nenorinti mokytis blush2.gif Na, vyresnėlis grįš rugsėjį į darželį, jei pavyks mums tas planas, tada daugiau rasiu laikelio ir studijoms, o kol kas - vienas prie kojos prilipęs, kita ant rankų, ir dar pietų ne abu kartu miega doh.gif . Tai va, sakau, gal nebus sunku mergytėms kokiom nuorodėlėm pasidalint ar šiaip patarimais 4u.gif Atsiprašau, jei labai apsunkinau, Jūs tikrai neprivalot gaišti savo laiko, kad aš sutaupyčiau savąjį 4u.gif
karalyste - ačiū širdingai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanta_Š @ 2010 08 25, 14:09)
Tai va, sakau, gal nebus sunku mergytėms kokiom nuorodėlėm pasidalint ar šiaip patarimais  4u.gif Atsiprašau, jei labai apsunkinau, Jūs tikrai neprivalot gaišti savo laiko, kad aš sutaupyčiau savąjį  4u.gif

Aš tik atsakiau, kaip pati mokiausi. O nuorodos tokios: google rusų kalba - saldainių medeliai arba saldainių puokštės, spaudžiu ant vaizdų , o ten pamokų visokių visokiausių.
Atsakyti
65CM APYTIKSLIAI PLIUS MINUS CENTIMETRAS smile.gif as labai nemegstu ilgu kotu kazkodel man rupis visada jei jau medelis aukstesnis tai kupolas turi buti dydelis:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karalyste: 25 rugpjūčio 2010 - 13:39
QUOTE(karalyste @ 2010 08 25, 11:51)
ant foto taip atrodo kazkodel kaz dydeles geles o sald, nedaug gal kazkaip ne tokiu kampu nufotkinta nes realiai 2kg cia triufeliniu sald. tai labai kupolas dydelis

As nesiginciju, gal ir fotkej tik taip atrodo, o saldainiu tikrai neatrodo tiek daug.
P.s. duosiu patarima, kaip fotkini medelius fotkink labiau is virsaus, na ne visiskai atsistojus, bet truputi kampas kad butu is virsaus, tada gaunasi daug maz relus vaizdas, nes ir ziurim mes i ta medeli kazkiek is virsaus mirksiukas.gif
Papildyta:
O as siandien kaip tik uzsiemus madeliu gaminimu, viena diiideli vestuvini ka tik pabaigiau, einu prie kito, krikstynoms karsta.gif
Grysiu veliau su vaizdais mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benderiute: 25 rugpjūčio 2010 - 14:04
Karalystei Šiandien Iki mačiau tuos batukus-vazonėlius, balti su gėlytėmis ir drugeliais, boružėlėmis. Atrodo 15 lt ar 13lt, nepamenu.
O aš paskutiniu laiku "užsikabinau" su tokiais teminiais mixuotais visako krepšiais.

user posted image

Apleidau medelius doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zmirzlina: 25 rugpjūčio 2010 - 14:19
Benderiut aciukas uz foto patarima .Gal istis neatrodo 2kg bet jie su idaru sunkus saldainiukai .o laukiam Benderiute su vaizdais ir kuo skubiau tada temuke atgyja taip faina man paplepeti tada padiskutuoti blush2.gif

Zmirzlina man patinka krepsiukai mirksiukas.gif tu apleidai kazi kodel medelius? a? o as zinok ir apleidau ir tingiu daryti blush2.gif isduosiu paslapti kodel ogi uzsikablinau uz vilnos siandien antrus batukus padariau dukriukui vakar siandien suneliui riestom nosytem smile.gif xi xi nelabai dar dailus gaunas bet su vienos merginos pagalba ( isdykele pas mus jos nikas) xi xi vis geriau gaunas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karalyste: 25 rugpjūčio 2010 - 14:27