Įkraunama...
Įkraunama...

*Saldainių medeliai - 4*

Sveikos merginos, kiek paskaitynėjau ,tai kaunietės dažniausiai apsiperka bazėje, o kur vilnietės apsipirkinėja,labai jau rūpi pabandyti padaryti medelį blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
kaip ten Karalystė po mergaičiukės krikštynų, ar dar neatsigauna g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zmirzlina: 23 rugpjūčio 2010 - 14:16
QUOTE(zmirzlina @ 2010 08 23, 16:15)
kaip ten Karalystė po mergaičiukės krikštynų, ar dar neatsigauna g.gif

smile.gif joj vis dar nerandu puses daiktu namuose is planuotu 12zmoniu gavosi 19 neskaitant vaiku smile.gif bet tikrai labai liksmai , pasirodo esu gana nebloga su kaimynu daininke lotuliukas.gif isdainavom visas dainas , pritrukom lietuvisku persimetem i rusiskas smile.gif labai smagiai iki 1val pasedejom su sokiais, padekom,krikstateviu isakymais ir daugybe fotkiu smile.gif siandien sedau daryt medeli tai ligsiol nezinau kur putu polesterolis dingo is garazo doh.gif tenka laukti vyro g.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 08 23, 15:26)
smile.gif joj vis dar nerandu puses daiktu namuose is planuotu 12zmoniu gavosi 19 neskaitant vaiku smile.gif bet tikrai labai liksmai , pasirodo esu gana nebloga su kaimynu daininke lotuliukas.gif  isdainavom visas dainas  , pritrukom lietuvisku persimetem i rusiskas smile.gif labai smagiai iki 1val pasedejom su sokiais, padekom,krikstateviu isakymais  ir daugybe fotkiu smile.gif siandien sedau daryt medeli tai ligsiol nezinau kur putu polesterolis dingo is garazo  doh.gif  tenka laukti vyro  g.gif

chi chi thumbup.gif thumbup.gif
tikrai geros krikštynos buvo, jei net garaže "kažkas" prasisuko. O jei nerandi, reiškia šiandien dar reikia pailsėti......... vacation4.gif
Atsakyti
Pagyvinsiu puslapi smile.gif
URL=http://www.part.lt/perziura/4fc808c39ead5f0801924112a80e99e2178.jpg]user posted image[/URL]
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 08 23, 16:37)
chi chi  thumbup.gif  thumbup.gif
tikrai geros krikštynos buvo, jei net garaže "kažkas" prasisuko. O jei nerandi, reiškia šiandien dar reikia pailsėti......... vacation4.gif

na visa gyvenviete mane , kad vestuves pas kazka xi xi geros viestuves ogi dainininku pasirode esa lotuliukas.gif blush2.gif vaikai garaze prasisuko juodai doh.gif
Atsakyti
Pasirodau ir aš savo pablūdinimus - tik ką iškepti ax.gif

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image
Atsakyti
Genovaite , kaip visada truksta zodziu smile.gif tai kaip sakytu mano sunelis tai super mega smugis thumbup.gif
Atsakyti
Na stai pasirodau ir as smile.gif senukam 50 metu santuokos proga butinai buvo pasakyta daug raudonos spalvos daug atributu santuokos butinai 50 zenkliukas biggrin.gif rezkit savo nuomone
user posted image
Atsakyti
genovaite super lelyte, esu kazkur panasiai macius. O ir mama sake kazkada darius kazka panasaus vestuvems, dar rusu laikais, bet as kaip visada neprieinu iki to doh.gif
karalyste grazus medelis, tik as deciau mazesnes tas raudonas geles mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Benderiute @ 2010 08 25, 12:25)
genovaite super lelyte, esu kazkur panasiai macius. O ir mama sake kazkada darius kazka panasaus vestuvems, dar rusu laikais, bet as kaip visada neprieinu iki to  doh.gif 
karalyste grazus medelis, tik as deciau mazesnes tas raudonas geles  mirksiukas.gif

ant foto taip atrodo kazkodel kaz dydeles geles o sald, nedaug gal kazkaip ne tokiu kampu nufotkinta nes realiai 2kg cia triufeliniu sald. tai labai kupolas dydelis
Atsakyti
Oi, mergytės, kokie Jūsų visų darbeliai gražūs wub.gif Vis mąstau, mąstau ir taip ir stringu "apmąstymo stadijoje"... Bet labai knieti pamėgint ax.gif Ar pradedančiąsias priimat į savo būrį? Gyvenime esu tik du saldainių medelius darius, ir tuos pačius - ant šampano "bonkės", iki Jūsų kūrybinių aukštumų man labai labai toli, tik seilė varva lotuliukas.gif
Atsakyti