Turbūt vaikas jaučia, kad pagrandukas yra ir naudojasi tuo nuo dūšios...........
Ir aš girdėjau, kad pakrikštyjus, pasikeičia vaikas. Pažiūrėsim, gal angeliuku pavirs
oi zmirzlina kaip graziai butu i juos medeli imontuot:)
QUOTE(karalyste @ 2010 08 19, 13:59)
oi zmirzlina kaip graziai butu i juos medeli imontuot:)
o aš namie turiu vaikiškus veltinukus, tai audžiu mintį Kalėdoms sugalvoti, o gal ir krikštynoms tiktų
QUOTE(zmirzlina @ 2010 08 19, 16:08)
o aš namie turiu vaikiškus veltinukus, tai audžiu mintį Kalėdoms sugalvoti, o gal ir krikštynoms tiktų
hmm butu grazu tik kazkaip vat man plonas kotelis nelabai kaip cia tektu sumastyt ta koteli ir is ko ji padaryti idomiasni kad gerai ziuretusi
QUOTE(karalyste @ 2010 08 19, 15:09)
hmm butu grazu tik kazkaip vat man plonas kotelis nelabai kaip cia tektu sumastyt ta koteli ir is ko ji padaryti idomiasni kad gerai ziuretusi
tai va, keliskart mintys turi aplink galvą apeiti, o tada prie darbo.
čia dar ta pačia tema iš interneto platybių. man mintis patiko
Kalbant apie batus, kazkada tokiuose dareme, ju ir Lietuvoje yra pirkti
Kiek nauju grozybiu, saunuoles
Audziu minti "isodinti" medeli i automobiliuka, keramika butu pats tas, bet niekur nerandu. Gal kas uzmete ir nebutinai keramika?
Audziu minti "isodinti" medeli i automobiliuka, keramika butu pats tas, bet niekur nerandu. Gal kas uzmete ir nebutinai keramika?
Na pasirodysiu ir as savo krikstynu laiveli
QUOTE(Stebuklinga @ 2010 08 19, 20:15)
Kiek nauju grozybiu, saunuoles
Parduotuvei ''viskas uz viena eura'' maciau keramikini automobiliuka ten tipo kaip taupykle bet vat imanoma kazka sumastyt jei yra pas tau mieste tokia parde zvilgtelk
saulyte111 labai grazu, as jau seniai audziu minti kazka panasaus pagaminti, bet niekaip neprisiruosiu
SAULYTE, labai graži puošmena krikštynoms . Ir aš prisijungiu prie tų, kurios vis ruošiasi ir neprisiruošia išbandyti laivo kūrinį...........
O aš su ferrero išbandžiau puokštytę. Susukau 15 vnt., žinia, kad iš 30 būtų solidžiau, bet čia tik gimtadieniui eiliniam tai, manau tiks
O aš su ferrero išbandžiau puokštytę. Susukau 15 vnt., žinia, kad iš 30 būtų solidžiau, bet čia tik gimtadieniui eiliniam tai, manau tiks
QUOTE(karalyste @ 2010 08 19, 19:45)
Parduotuvei ''viskas uz viena eura'' maciau keramikini automobiliuka ten tipo kaip taupykle bet vat imanoma kazka sumastyt jei yra pas tau mieste tokia parde zvilgtelk
Labai aciu, leksiu ieskoti