Įkraunama...
Įkraunama...

*Saldainių medeliai - 4*

Turbūt vaikas jaučia, kad pagrandukas yra ir naudojasi tuo nuo dūšios........... lotuliukas.gif
Ir aš girdėjau, kad pakrikštyjus, pasikeičia vaikas. Pažiūrėsim, gal angeliuku pavirs
angel_not.gif
user posted image
Atsakyti
oi zmirzlina kaip graziai butu i juos medeli imontuot:) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 08 19, 13:59)
oi zmirzlina kaip graziai butu i juos medeli imontuot:)  blush2.gif

o aš namie turiu vaikiškus veltinukus, tai audžiu mintį Kalėdoms sugalvoti, o gal ir krikštynoms tiktų g.gif
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 08 19, 16:08)
o aš namie turiu vaikiškus veltinukus, tai audžiu mintį Kalėdoms sugalvoti, o gal ir krikštynoms tiktų g.gif

hmm butu grazu tik kazkaip vat man plonas kotelis nelabai kaip cia tektu sumastyt ta koteli ir is ko ji padaryti idomiasni kad gerai ziuretusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 08 19, 15:09)
hmm butu grazu tik kazkaip vat man plonas kotelis nelabai kaip cia tektu sumastyt ta koteli ir is ko ji padaryti idomiasni kad gerai ziuretusi  g.gif

tai va, keliskart mintys turi aplink galvą apeiti, o tada prie darbo.
čia dar ta pačia tema iš interneto platybių. man mintis patiko
user posted image
Atsakyti
Kalbant apie batus, kazkada tokiuose dareme, ju ir Lietuvoje yra pirkti mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benderiute: 19 rugpjūčio 2010 - 14:30
Kiek nauju grozybiu, saunuoles 4u.gif
Audziu minti "isodinti" medeli i automobiliuka, keramika butu pats tas, bet niekur nerandu. Gal kas uzmete ir nebutinai keramika? ax.gif
Atsakyti
Na pasirodysiu ir as savo krikstynu laiveli 4u.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Stebuklinga @ 2010 08 19, 20:15)
Kiek nauju grozybiu, saunuoles  4u.gif
Audziu minti "isodinti" medeli i automobiliuka, keramika butu pats tas, bet niekur nerandu. Gal kas uzmete ir nebutinai keramika? ax.gif

Parduotuvei ''viskas uz viena eura'' maciau keramikini automobiliuka ten tipo kaip taupykle bet vat imanoma kazka sumastyt jei yra pas tau mieste tokia parde zvilgtelk mirksiukas.gif
Atsakyti
saulyte111 labai grazu, as jau seniai audziu minti kazka panasaus pagaminti, bet niekaip neprisiruosiu doh.gif
Atsakyti
SAULYTE, labai graži puošmena krikštynoms thumbup.gif . Ir aš prisijungiu prie tų, kurios vis ruošiasi ir neprisiruošia išbandyti laivo kūrinį...........
O aš su ferrero išbandžiau puokštytę. Susukau 15 vnt., žinia, kad iš 30 būtų solidžiau, bet čia tik gimtadieniui eiliniam tai, manau tiks

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zmirzlina: 20 rugpjūčio 2010 - 08:57
QUOTE(karalyste @ 2010 08 19, 19:45)
Parduotuvei ''viskas uz viena eura''  maciau keramikini automobiliuka ten tipo kaip taupykle bet vat imanoma kazka sumastyt jei yra pas tau mieste tokia parde zvilgtelk  mirksiukas.gif

Labai aciu, leksiu ieskoti smile.gif
Atsakyti