Įkraunama...
Įkraunama...

*Saldainių medeliai - 4*

QUOTE(karalyste @ 2010 08 19, 10:35)
bet kai gavau uosviene tokiu vardu liko tik megiama spalva smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O as tik pirma karta is situ violetiniu medeli dariau, tikrai super spalva (nors tikrai nera mano graziausia) su sitais saldainiais is vis labai smagu dirbti mirksiukas.gif Ir realiai atrodo thumbup.gif
Papildyta:
O cia medelis krikstynoms, labai man jis mielas toks wub.gif

user posted image
Atsakyti
Benderiute tavo vazoneliai nerealus is kur tokie groziai? g.gif

Kadangi be temukes likau tai dar idesiu savo mokiklinukus smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karalyste: 19 rugpjūčio 2010 - 10:32
Karalystė, kaip reikiant pasiruošė rugsėjo pirmai. Aš tai vieną darbelį kuriu kuriu, darau darau, bet taip sunkiai einasi............vos vos doh.gif
P.S. be pirmo medelio, Lietuvos vėliava gavosi lithuania.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zmirzlina: 19 rugpjūčio 2010 - 10:40
QUOTE(zmirzlina @ 2010 08 19, 12:38)
Karalystė, kaip reikiant pasiruošė rugsėjo pirmai. Aš tai vieną darbelį kuriu kuriu, darau darau, bet taip sunkiai einasi............vos vos doh.gif

oi cia nepasiruosimas visi jie jau iskeliauja:)
Atsakyti
karalyste jau kazkur minejau kad vazonelius parsisiunciu is Anglu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Benderiute @ 2010 08 19, 12:48)
karalyste jau kazkur minejau kad vazonelius parsisiunciu is Anglu  mirksiukas.gif

cia man ir minejai blush2.gif tik sakau gal ir pas mus kur yra tokiu groziu mirksiukas.gif
Atsakyti
Vaikiškus batukus, o ir atrodo botukus, mačiau Iki tinkle. Atrodo, kiek pamenu apie 12 Lt.
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 08 19, 13:49)
Vaikiškus batukus, o ir atrodo botukus, mačiau Iki tinkle. Atrodo, kiek pamenu apie 12 Lt.

bet labai jau grazu tokie batukai smile.gif man isvis pradejo patikti vaikiski vazoneliai ...senatve gal jau doh.gif

bet ir isiziurejai kad veliava gavosi man net mintis negylo:)
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 08 19, 13:02)
bet labai jau grazu tokie batukai smile.gif man isvis pradejo patikti vaikiski vazoneliai  ...senatve gal jau  doh.gif

gal nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 08 19, 14:13)

oi aciu mano maziausiai tik 1,6metuku sestadieni katalike padarysiu gal bus geriasne nes seubukas tokios negeros mergytes dar nematem nei as nei seses ir mano vyresneli sudejus i kruva doh.gif po tokio vaiko tjau nesinori daugiau vaikiuku doh.gif nebent visai jau nuo proto nusoksiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 08 19, 12:49)

Nu as tai cia jokiu idomiu vazoneliu neberandu, jau tokie visi nusibode, negali kazko idomesnio parsivest tie lietuviai, todel parsisiuntineju, ten karst nuo karto vis idomesniu gaunu mirksiukas.gif
Turiu labai grazius porceleninius didelius batus, bet niekaip i juos ko pagamint neprisiruosiu blush2.gif
Atsakyti