Įkraunama...
Įkraunama...

*Saldainių medeliai - 4*

Labas rytas gražiųjų kūrinių kūrėjos. Atsirado naujų formų, minčių...........gražu.
Grįžtu po atostogų su "moterišku" vaišinimu: gaiviu, šaltu ir putojančiu (beveik apšarmojęs).........
user posted image

P.S. Karalyste, prisijungiu ir aš prie tavęs su migrena. Draugauju su ja nuo 14 metų doh.gif . Dviems sirgti lengviau lotuliukas.gif
Atsakyti
ZMIRZLINA nepavydziu tada as tau.o nepamirsai savo pazado pavaisint lengvesniu gerimuku smile.gif labai grazu ir gaivu smile.gif

kaip atostogos?
Atsakyti
kaip gi galima pamiršti pažadą mirksiukas.gif
O atostogos tai visokios: su maudynėmis, vaikų ir pačios kaškokios "zarazos" pasigavimu gun_rifle.gif , laidotuvėmis, sugedusiu lygintuvu darbo išvakarėse ir nuline nuotaika, o šiaip tai nieko........ lotuliukas.gif ( čia kaip toj garsioj dainelėj: viskas gerai, tik kumelė pabėgo, namai sudegė ir t.t. ir t.t., bet šiaip viskas gerai) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 08 18, 11:06)
kaip gi galima pamiršti pažadą  mirksiukas.gif
O atostogos tai visokios: su maudynėmis, vaikų ir pačios kaškokios "zarazos" pasigavimu gun_rifle.gif , laidotuvėmis, sugedusiu lygintuvu darbo išvakarėse ir nuline nuotaika, o šiaip tai nieko........ lotuliukas.gif ( čia kaip toj garsioj dainelėj: viskas gerai, tik kumelė pabėgo, namai sudegė ir t.t. ir t.t., bet šiaip viskas gerai) thumbup.gif

oi kokia tu optimiste smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 08 18, 07:03)
Labas rytas gražiųjų kūrinių kūrėjos. Atsirado naujų formų, minčių...........gražu.
Grįžtu po atostogų su "moterišku" vaišinimu: gaiviu, šaltu ir putojančiu (beveik apšarmojęs).........

P.S. Karalyste, prisijungiu ir aš prie tavęs su migrena. Draugauju su ja nuo 14 metų doh.gif . Dviems sirgti lengviau lotuliukas.gif

Turėjau ir aš tokį dalykėli kaip migrena , bet išgaravo - jokių stresų , jokių migrenų - gyvenymas gražus thumbup.gif

O gėrimukas liuks - bent jau man gražu 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo genovaite: 18 rugpjūčio 2010 - 11:48
Kazkuri yra sakius kazi kaip atrodytu medelis mano zalias kuris buvo su vienu varpeliu su daug mazyciu varpeliu tai vat buvo galimybe paziureti smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 08 18, 14:26)
Kazkuri yra sakius kazi kaip atrodytu medelis mano zalias kuris buvo su vienu varpeliu  su daug mazyciu varpeliu tai vat buvo galimybe paziureti smile.gif

user posted image

Cia as sakiau ax.gif Grazuuu, o pirmokui butu labai i tema "pirmas skambutis" thumbup.gif
Atsakyti
Ka tik baigiau pagaminti vestuvini medeli, tai ir rodausi mirksiukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labas rytas. Jei jau Benderiutė gražiai užvedė vestuvinę temą, tai aš ją pratęsiu...........

user posted image
Atsakyti
labai grazu zmirzlina ,na bet idomu kiek cia saldainiuku sudeta?

Benderiut , man situ sald.spalva wub.gif
Atsakyti
Aš tokiems medeliams sudedu 58-60 vnt. - 4 dėžutės po 15 vnt. Mažesnio nebandžiau, gal irgi gautųsi nieko......... g.gif
Benderiutes medelio spalva labai einama ir pas mane, nors ir žaisti su tais saldainiais įdomu:
neprisimenu ar rodžiau su ta spalva medelį:
user posted image
Atsakyti
Kazkaip nepamenu bet gal ne nerodiai g.gif mano megstamiausia violetine spalva nuo mazumes ir net vardas Violeta buvo pats graziausias , bet kai gavau uosviene tokiu vardu liko tik megiama spalva smile.gif
Atsakyti