Labas rytas gražiųjų kūrinių kūrėjos. Atsirado naujų formų, minčių...........gražu.
Grįžtu po atostogų su "moterišku" vaišinimu: gaiviu, šaltu ir putojančiu (beveik apšarmojęs).........
P.S. Karalyste, prisijungiu ir aš prie tavęs su migrena. Draugauju su ja nuo 14 metų . Dviems sirgti lengviau
ZMIRZLINA nepavydziu tada as tau.o nepamirsai savo pazado pavaisint lengvesniu gerimuku labai grazu ir gaivu
kaip atostogos?
kaip atostogos?
kaip gi galima pamiršti pažadą
O atostogos tai visokios: su maudynėmis, vaikų ir pačios kaškokios "zarazos" pasigavimu , laidotuvėmis, sugedusiu lygintuvu darbo išvakarėse ir nuline nuotaika, o šiaip tai nieko........ ( čia kaip toj garsioj dainelėj: viskas gerai, tik kumelė pabėgo, namai sudegė ir t.t. ir t.t., bet šiaip viskas gerai)
O atostogos tai visokios: su maudynėmis, vaikų ir pačios kaškokios "zarazos" pasigavimu , laidotuvėmis, sugedusiu lygintuvu darbo išvakarėse ir nuline nuotaika, o šiaip tai nieko........ ( čia kaip toj garsioj dainelėj: viskas gerai, tik kumelė pabėgo, namai sudegė ir t.t. ir t.t., bet šiaip viskas gerai)
QUOTE(zmirzlina @ 2010 08 18, 11:06)
kaip gi galima pamiršti pažadą
oi kokia tu optimiste
QUOTE(zmirzlina @ 2010 08 18, 07:03)
Labas rytas gražiųjų kūrinių kūrėjos. Atsirado naujų formų, minčių...........gražu.
Grįžtu po atostogų su "moterišku" vaišinimu: gaiviu, šaltu ir putojančiu (beveik apšarmojęs).........
P.S. Karalyste, prisijungiu ir aš prie tavęs su migrena. Draugauju su ja nuo 14 metų . Dviems sirgti lengviau
Turėjau ir aš tokį dalykėli kaip migrena , bet išgaravo - jokių stresų , jokių migrenų - gyvenymas gražus
O gėrimukas liuks - bent jau man gražu
Kazkuri yra sakius kazi kaip atrodytu medelis mano zalias kuris buvo su vienu varpeliu su daug mazyciu varpeliu tai vat buvo galimybe paziureti
QUOTE(karalyste @ 2010 08 18, 14:26)
Kazkuri yra sakius kazi kaip atrodytu medelis mano zalias kuris buvo su vienu varpeliu su daug mazyciu varpeliu tai vat buvo galimybe paziureti
Cia as sakiau Grazuuu, o pirmokui butu labai i tema "pirmas skambutis"
Ka tik baigiau pagaminti vestuvini medeli, tai ir rodausi
Labas rytas. Jei jau Benderiutė gražiai užvedė vestuvinę temą, tai aš ją pratęsiu...........
labai grazu zmirzlina ,na bet idomu kiek cia saldainiuku sudeta?
Benderiut , man situ sald.spalva
Benderiut , man situ sald.spalva
Aš tokiems medeliams sudedu 58-60 vnt. - 4 dėžutės po 15 vnt. Mažesnio nebandžiau, gal irgi gautųsi nieko.........
Benderiutes medelio spalva labai einama ir pas mane, nors ir žaisti su tais saldainiais įdomu:
neprisimenu ar rodžiau su ta spalva medelį:
Benderiutes medelio spalva labai einama ir pas mane, nors ir žaisti su tais saldainiais įdomu:
neprisimenu ar rodžiau su ta spalva medelį:
Kazkaip nepamenu bet gal ne nerodiai mano megstamiausia violetine spalva nuo mazumes ir net vardas Violeta buvo pats graziausias , bet kai gavau uosviene tokiu vardu liko tik megiama spalva