Po pertraukeles pasirodau ir as labai migrena kankina sia vasara tai darbas su pertraukom
Knielita taip siam skyrelyje neplepek apie uzsakymus ir t.t. nes oi nubaus skaudziai moderatore , kazkada taip parasiau tai ispejima gavau
kagi darbelis rugsejo pirmosios proga mokytojai nuo mokynuko
laukiu jusu nuomones ir patarimu
QUOTE(karalyste @ 2010 08 13, 14:39)
Po pertraukeles pasirodau ir as labai migrena kankina sia vasara tai darbas su pertraukom
Knielita taip siam skyrelyje neplepek apie uzsakymus ir t.t. nes oi nubaus skaudziai moderatore , kazkada taip parasiau tai ispejima gavau
Savo neprofesionales nuomone pasakysiu, jei galima Nuo medelio virsaus nuimciau lapa, nesiderina man. Idomu kaip tada atrodytu su keliais varpeliais? Visa kita ypac sraigyte Medelio kotas gal is piestuku?
QUOTE(knielita @ 2010 08 13, 09:00)
Genovaite, dekui uz pastebejima, pati kliente buvo isreiskus nora, kad skaicius is saldainiu padaryt ar is kazko stambesnio, bet kai buvo extra uzsakymas teko suktis su to ka turiu namie, nes laiko i parduotuves vaziuot nebuvo Ir kai atsieme sake kad tikisi, jog ta moteriske iziures kas parasyta
O su lapais man irgi jie netiko, bet ka daryt kai atsargu pasipildzius neturejau Norejau ir vos sviesesniu as ju ir mazesniu ir net netokios formos
Dar klausimas del vazonu dazymo. Purskiau plastikini vazoneli su automobiliui skirtais dazais, bet man jis pradejo luptis. Pasakykit su kuo jus juos dazot? Ar pirma nuvalot su kuo spec? Nes svarus jis buvo, bet palieti ir lupas gabalais
O su lapais man irgi jie netiko, bet ka daryt kai atsargu pasipildzius neturejau Norejau ir vos sviesesniu as ju ir mazesniu ir net netokios formos
Dar klausimas del vazonu dazymo. Purskiau plastikini vazoneli su automobiliui skirtais dazais, bet man jis pradejo luptis. Pasakykit su kuo jus juos dazot? Ar pirma nuvalot su kuo spec? Nes svarus jis buvo, bet palieti ir lupas gabalais
Aš "Bikuvoje" nusipirkau puršiamų dažų - universali greitai džiūstanti emalė. Kaina flakonėlio apie 7-9 Lt ( dabar jau nebepamenu) nekainuoja nei 10 litų. Laikosi kuo puikiausiai ir ant molinių ir ant plastmasinių daigtų. Specialiai niekuo nepadengiu ir neparuošiu. O su mašininiais man irgi tai buvo, o be to jie nepigūs
xi xi xi stebuklinga lapuka ir nuemiau nuotraukoj paziurejau kad man jis nepatinka bet tingejau perfotkint o kotas agam is piestuku gal ir grazu su keliais varpeliais vazonelis pats su sraigyte buvo jo s specialiai nepritaisynejau norejau as organzos kitokios spalvos bet tam kam dariau pats pirko tai teko ja deti kazkaip norejos man ne tokios ryskiai zalios
QUOTE(Stebuklinga @ 2010 08 13, 10:29)
Apie medziagas nieko nenusimanau, bet Jysk'e maciau organza ivairiu sviesiu spalvu, kaina apie 5 Lt/m. Idomu tokia tiktu, nes ji tai tikrai irsta? O uzdeginimas labai matosi?
Reikia specialias žirkles turėti, bet kiek žinau jos ne pigios , o mums megėjoms tai jau būtų prabanga . Aš naudoju iš bazės neirstančią
Papildyta:
QUOTE(Stebuklinga @ 2010 08 13, 12:05)
O kur bazese konkeciau rasti? Nevietine esu
Kaune bazėse pačiam gale po kirei pusei ( prieš turgelį) berods 12 ar 13 praėjimas , ten netoli prie iėjimo yra floristikos reikmenų skyrelis - tai ten visko yra ko širdis geidžia
Papildyta:
QUOTE(karalyste @ 2010 08 13, 17:08)
xi xi xi stebuklinga lapuka ir nuemiau nuotraukoj paziurejau kad man jis nepatinka bet tingejau perfotkint o kotas agam is piestuku gal ir grazu su keliais varpeliais vazonelis pats su sraigyte buvo jo s specialiai nepritaisynejau norejau as organzos kitokios spalvos bet tam kam dariau pats pirko tai teko ja deti kazkaip norejos man ne tokios ryskiai zalios
Kaip visada žaviuosi tavo darbeliais . Ir gerai, kad tą lapą nuėmei, jei būtų buvęs mažesnis gal ir nieko būtų buvę, bet dabar nekaip O organza labai tinka. Iš pradžių nesupratau kame šaknys ir taip žlibinu ir taip - niekaip nesuprantu kokius saldainius naudojai, o paskui dažlibinau, kad čia dar ir organzos ęsama
kagi perfotografavau , kad ir ziauriai tingejau
QUOTE(karalyste @ 2010 08 13, 20:10)
kagi perfotografavau , kad ir ziauriai tingejau
Kitas vaizdas
QUOTE(genovaite @ 2010 08 13, 22:12)
Kitas vaizdas
nu prisipazinsiu krikstasuniui buvo grazu tas lapas jis ten ji uzdejo ir kol jis neisvazevo nenueminejau xi xi vat kokia pas man valdzia jis pats netki ta lapuka daze nes jo mokytojai jis bus skirtas
karalyste, atrodo tai super
Karalyste, nezinojau, busiu atsargesne
O piestukus pridejai prie kotelio ar is ju darei medeli? Man labai simpatiskas medelis, ir tokia proga labai tinkamas yra
Genovaite, dekui Nes masininiai tikrai nera pigus ir lupasi labai
O piestukus pridejai prie kotelio ar is ju darei medeli? Man labai simpatiskas medelis, ir tokia proga labai tinkamas yra
Genovaite, dekui Nes masininiai tikrai nera pigus ir lupasi labai
KNIELITA PATS KOTELIS YRA SPIRALE O I JOS VIDU PASTACIAU PIESTUKUS , TIESIOG JU GALIUKUS PRIKLIJAVAU PRIE VAZONELIO
QUOTE(karalyste @ 2010 08 15, 11:10)
KNIELITA PATS KOTELIS YRA SPIRALE O I JOS VIDU PASTACIAU PIESTUKUS , TIESIOG JU GALIUKUS PRIKLIJAVAU PRIE VAZONELIO
Aišku kotelio gamyba pasirūpino vyras? Aš teisi?