Įkraunama...
Įkraunama...

*Saldainių medeliai - 4*

Pagaliau padariau savo pirmąjį vestuvinį medelį biggrin.gif . Įtariu, dar po kokių kelių medelių jis atrodys juokingai, bet gavosi kaip gavosi... Nepatiko vazonėlis, plikas atrodė, nesugalvojau ką ant jo užlipdyt tai taip ir palikau, gal net labiau iš praktiškos pusės, kad ims už jo ir nupliš ar nukris visos dekoracijos. Merginos, nepagailėkit kritikos, kitam kartui bus.
Tiesa, o kur jūs medžiagas, pvz. organzą perkate? Gal kokiose užuolaidų parduotuvėse? Prisižiūrėjau rusių tinklapiuose, ten labai daug deda medžiagos, bet kiek pas mus žiūrėjau, ir pati gavau naudot net ne organzą, o kokių 7 cm pločio juostelę karpiau ir sukau į trikampiukus... O visai norėtus prisukt kaip rusės biggrin.gif
Va, mano rezultatas blush2.gif :
user posted image
Atsakyti
Ikeliu ir as savo paskutini extra medeli, laiko jam pagaminti turejau vos kelias val. smile.gif Nelabai patiko tas 80 uzrasas, norejosi didesnio, bet teko suktis su tuo ka turejau namie.
Idedu jusu ivertinimui ir noretusi sulaukt kritikos, kad ateiciai butu galima klaidu isvengti ax.gif
user posted image
user posted image
Papildyta:

Barbarux, labai grazus medelis thumbup.gif

Organzos buna pirkti floristikos parduotuvese, gal nebutinai visose, bet esu radus ir ten jos. Tik brangoka ji doh.gif bet graziai su ja medziai ziuris, reiks ir man isbandyti.

Ir dar del tavo medelio, as kaip geliu ir visokiu drugiu megeja tai uztupdyciau ant juostos grazu drugeli biggrin.gif bet cia rasau is savo varpines arba du balandzius biggrin.gif O pats vazonas jau pirktas toks ar uzmautas jam sijonelis? nelabai foto iziuriu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 12 rugpjūčio 2010 - 16:57
QUOTE(knielita @ 2010 08 12, 17:55)
Ikeliu ir as savo  paskutini extra medeli, laiko jam pagaminti turejau vos kelias val. 

Barbarux, labai grazus medelis  thumbup.gif

Organzos buna pirkti floristikos parduotuvese, gal nebutinai visose, bet esu radus ir ten jos. Tik brangoka ji  doh.gif bet graziai su ja medziai ziuris, reiks ir man isbandyti.

Ir dar del tavo medelio, as kaip geliu ir visokiu drugiu megeja tai uztupdyciau ant juostos grazu drugeli  biggrin.gif bet cia rasau is savo varpines arba du balandzius  biggrin.gif O pats vazonas jau pirktas toks ar uzmautas jam sijonelis? nelabai foto iziuriu  blush2.gif

Dėkui, knielita, už pirmą atsiliepimą mirksiukas.gif . Aš irgi mėgėja, bet paskaičiau, kad drugelių vestuvėms negalima, o gėlyčių neturėjau blush2.gif
Ant vazonėlio sijonėlis, iš tampomo popieriaus, labai jis man patiko, gražiai kraštai garbanojasi, šiaip tai ne pati sugalvojau, nukopinau iš rusių blush2.gif Nuotrauka pasididina 4u.gif
Organzos turbūt mačiau, rulonuose būna? Man kai daug nereikia, nelabai apsimoka...na, nebent su laiku, po vieną biggrin.gif , bet daug medžiagos medelyje gražu man thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 12 rugpjūčio 2010 - 17:25
QUOTE(barbarux @ 2010 08 12, 17:18)
Dėkui, knielita, už pirmą atsiliepimą  mirksiukas.gif . Aš irgi mėgėja, bet paskaičiau, kad drugelių vestuvėms negalima, o gėlyčių neturėjau  blush2.gif
Ant vazonėlio sijonėlis, iš tampomo popieriaus, labai jis man patiko, gražiai kraštai garbanojasi, šiaip tai ne pati sugalvojau, nukopinau iš rusių  blush2.gif Nuotrauka pasididina  4u.gif
Organzos turbūt mačiau, rulonuose būna? Man kai daug nereikia, nelabai apsimoka...na, nebent su laiku, po vieną  biggrin.gif , bet daug medžiagos medelyje gražu man  thumbup.gif

O kodel negalima g.gif nesu girdejus tokio dalyko, na bet zinosiu ir as ateityje. O tada ant tos juostos patupdyk balandzius, ziedus ar dar kazka, tikrai pagyvins medeli ax.gif

Organza rulonais buna, bet yra galimybe pirkti metrais. Pas mus pardavinejo anksciau po maziausiai 5 m. o dabar jau ziuriu parduoda ir po metra ja ax.gif

O del sijonelio tai puikiai jis atrodo mirksiukas.gif thumbup.gif Ir nieko prie jo daugiau net nereikia thumbup.gif Nes net nusistebajau, kad nejau tokiu vazoneliu buna pas mus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2010 08 12, 18:39)
O kodel negalima  g.gif  nesu girdejus tokio dalyko, na bet zinosiu ir as ateityje. O tada ant tos juostos patupdyk balandzius, ziedus ar dar kazka, tikrai pagyvins medeli  ax.gif

Organza rulonais buna, bet yra galimybe pirkti metrais. Pas mus pardavinejo anksciau po maziausiai 5 m. o dabar jau ziuriu parduoda ir po metra ja  ax.gif

O del sijonelio tai puikiai jis atrodo  mirksiukas.gif  thumbup.gif Ir nieko prie jo daugiau net nereikia  thumbup.gif Nes net nusistebajau, kad nejau tokiu vazoneliu buna pas mus  biggrin.gif

Kad drugelis netinka vestuvėms visai neseniai šitame forume kažkuri mergina rašė, bet atsakymo kodėl, nebeparašė, gal parašys 4u.gif , bandžiau išmąstyt, gal kažkas su lengvabūdiškumu susiję rolleyes.gif
Dėl organzos, tai neradau metrais, siūlo visą ruloną pirkt, o jis, jei gerai pamenu, ar tik ne virš 30 lt.kainavo, na, kad man pasirodė ir per daug, ir per brangu, ypač kad darbai ne profesionalūs ir ne iš to duoną valgau 4u.gif Bet jei rašote, vadinasi, galima užtikti ir parduodamą metrais, tada reikės klausinėti biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2010 08 12, 16:42)
Pagaliau padariau savo pirmąjį vestuvinį medelį  biggrin.gif . Įtariu, dar po kokių kelių medelių jis atrodys juokingai, bet gavosi kaip gavosi... Nepatiko vazonėlis, plikas atrodė, nesugalvojau ką ant jo užlipdyt tai taip ir palikau, gal net labiau iš praktiškos pusės, kad ims už jo ir nupliš ar nukris visos dekoracijos. Merginos, nepagailėkit kritikos, kitam kartui bus.
Tiesa, o kur jūs medžiagas, pvz. organzą perkate? Gal kokiose užuolaidų parduotuvėse? Prisižiūrėjau rusių tinklapiuose, ten labai daug deda medžiagos, bet kiek pas mus žiūrėjau, ir pati gavau naudot net ne organzą, o kokių 7 cm pločio juostelę karpiau ir sukau į trikampiukus... O visai norėtus prisukt kaip rusės  biggrin.gif
Va, mano rezultatas  blush2.gif :

Viskas su tavo medeliu tvarkoj smile.gif Suklijuotas labai tvarkingai. Aš tik būčiau nedėjus tos juostos ir vazonėlį puošus kitaip. Plaušą bučiau dėjus šiek tiek šviesesnį arba baltą. Vazonėlį vbučiau nudažius ( išmokau iš karalystės) arba apsukusi organza. Dar kokį vestuvinį akcentėlį įtubdžiusi, net tiksliai negaliu pasakyti kokį , bet žodžiu kažką tai tokio, kad pabrėžtų jog tai vestucinis.
Bet čia tik mano nuomonė, nes puošyba yra skonio dalykas.
Organzą perku bazėse Kaune floristikos skyriuje ruloniukais po 9m, kažkur tai 40 cm pločio. Kaina apie 13 Lt. Būna įvairiausių spalvų. Ta organza yra gera tuo, kad nespūra ir nereikia prideginti. Dar turiu vienų prekeivių iš žemaitijos, kurie važinėja po rajonus ir kai atvyksta į mūsų miestą - paskambina. Pas juos pigiau negu bazėje , bet turi labai daug visko , kas reikalinga floristikai - klijų, juostelių, organzos, figurėlių , karoliukų, žodžiu visko, visko. Jei reikės - parašyk į až - duosiu telefoną... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(knielita @ 2010 08 12, 16:55)
Ikeliu ir as savo  paskutini extra medeli, laiko jam pagaminti turejau vos kelias val.  smile.gif Nelabai patiko tas 80 uzrasas, norejosi didesnio, bet teko suktis su tuo ka turejau namie.
Idedu jusu ivertinimui ir noretusi sulaukt kritikos, kad ateiciai butu galima klaidu isvengti  ax.gif
Papildyta:

Man tai tavo medeliui nieko netrūksta, tik aš lapus mažesnius būčiau dėjusi ( bet čia tik mano nuomonė ax.gif ) O kas dėl skaičių - tai labai liuks ir šie žiūrisi ir visai nesinori didesnių, nebent tu norėjai kokių tai aukso ar sidabro spalvos ( žodžiu pompastiškesnių - juk 80) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(genovaite @ 2010 08 12, 20:03)
Viskas su tavo medeliu tvarkoj  smile.gif  Suklijuotas labai tvarkingai. Aš tik būčiau nedėjus tos juostos ir vazonėlį puošus kitaip. Plaušą bučiau dėjus šiek tiek šviesesnį arba baltą. Vazonėlį vbučiau nudažius ( išmokau iš karalystės) arba apsukusi organza. Dar kokį vestuvinį akcentėlį įtubdžiusi, net tiksliai negaliu pasakyti kokį , bet žodžiu kažką tai tokio, kad pabrėžtų jog tai vestucinis.

4u.gif Dėkui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 12 rugpjūčio 2010 - 19:06
QUOTE(barbarux @ 2010 08 12, 18:54)
Kad drugelis netinka vestuvėms visai neseniai šitame forume kažkuri mergina rašė, bet atsakymo kodėl, nebeparašė, gal parašys  4u.gif , bandžiau išmąstyt, gal kažkas su lengvabūdiškumu susiję  rolleyes.gif
Dėl organzos, tai neradau metrais, siūlo visą ruloną pirkt, o jis, jei gerai pamenu, ar tik ne virš 30 lt.kainavo, na, kad man pasirodė ir per daug, ir per brangu, ypač kad darbai ne profesionalūs ir ne iš to duoną valgau  4u.gif Bet jei rašote, vadinasi, galima užtikti ir parduodamą metrais, tada reikės klausinėti  biggrin.gif  4u.gif

Aš perku rulonais , nes metrais neapsimoka - juk floristikos parduotuvės taip pat užsidirbti nori ir užkelia kainą. Kad ruloniukas 30 Lt kainuotų tai neteko matyti - labai jau daug užsiprašė g.gif
Atsakyti
Genovaite, dekui uz pastebejima, pati kliente buvo isreiskus nora, kad skaicius is saldainiu padaryt ar is kazko stambesnio, bet kai buvo extra uzsakymas teko suktis su to ka turiu namie, nes laiko i parduotuves vaziuot nebuvo doh.gif doh.gif Ir kai atsieme sake kad tikisi, jog ta moteriske iziures kas parasyta doh.gif biggrin.gif
O su lapais man irgi jie netiko, bet ka daryt kai atsargu pasipildzius neturejau doh.gif Norejau ir vos sviesesniu as ju ir mazesniu ir net netokios formos doh.gif

Dar klausimas del vazonu dazymo. Purskiau plastikini vazoneli su automobiliui skirtais dazais, bet man jis pradejo luptis. Pasakykit su kuo jus juos dazot? Ar pirma nuvalot su kuo spec? Nes svarus jis buvo, bet palieti ir lupas gabalais doh.gif
Atsakyti
Apie medziagas nieko nenusimanau, bet Jysk'e maciau organza ivairiu sviesiu spalvu, kaina apie 5 Lt/m. Idomu tokia tiktu, nes ji tai tikrai irsta? O uzdeginimas labai matosi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebuklinga @ 2010 08 13, 10:29)
Apie medziagas nieko nenusimanau, bet Jysk'e maciau organza ivairiu sviesiu spalvu, kaina apie 5 Lt/m. Idomu tokia tiktu, nes ji tai tikrai irsta? O uzdeginimas labai matosi? smile.gif

Manyciau kad matytusi uzdeginimas ir tikrai nebutu labai grazu schmoll.gif Man floristikoj siule organzos m uz 7 Lt. daug sakyciau labai, tada jau geresnis var. is bazes uz 13 Lt. visas rulonas ax.gif

Niu matyt pribrendau ir as darbui su organza, reikes nusipirkti ir pabandyt su ja susidraugaut, nes medziai su ja man super atrodo smile.gif ir lengvesni, ir puosnesni wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 13 rugpjūčio 2010 - 11:00
QUOTE(knielita @ 2010 08 13, 11:58)
Manyciau kad matytusi uzdeginimas ir tikrai nebutu labai grazu  schmoll.gif Man floristikoj siule organzos m uz 7 Lt. daug sakyciau labai, tada jau geresnis var. is bazes uz 13 Lt. visas rulonas  ax.gif

Niu matyt pribrendau ir as darbui su organza, reikes nusipirkti ir pabandyt su ja susidraugaut, nes medziai su ja man super atrodo  smile.gif ir lengvesni, ir puosnesni  wub.gif

O kur bazese konkeciau rasti? Nevietine esu ax.gif
Atsakyti