Na rodausi ir as savo darbeli, prie kurio uztrukau visa savaite darytas vetuvems ir rafaelo saldainiuku
QUOTE(Stebuklinga @ 2010 08 09, 14:20)
"kalniukai" tai tie triufeliniai tokie kaip uola, olivija - žodžiu ne tokie paprastai susukti, o tik vienas galas turi uodegytę , o kitas - plokštuma.
Nelabai moku paaiškinti, net pačiai juokas ima kiek prirašiau, o naudos mažai
Papildyta:
QUOTE(saulyte111 @ 2010 08 09, 14:47)
Na rodausi ir as savo darbeli, prie kurio uztrukau visa savaite darytas vetuvems ir rafaelo saldainiuku
Oho - kaip krutai
Kaip tu tuos gulbių snapus padarei? Kad jau pasigyrei - tai pasakok viską
QUOTE(genovaite @ 2010 08 09, 16:00)
"kalniukai" tai tie triufeliniai tokie kaip uola, olivija - žodžiu ne tokie paprastai susukti, o tik vienas galas turi uodegytę , o kitas - plokštuma.
Supratau, ka norejai pasakyti Aciu
saulyte111 atrodo super
saulyte111 grazu, ik man noretusi daugiau saldainiu tose gulbese ir pacios gulbes kuno didesnio, nors gal cia tik taip nufotografuota, kad tos gulbiu galvos tokios dideles gavosi
QUOTE(Benderiute @ 2010 08 09, 16:15)
saulyte111 grazu, ik man noretusi daugiau saldainiu tose gulbese ir pacios gulbes kuno didesnio, nors gal cia tik taip nufotografuota, kad tos gulbiu galvos tokios dideles gavosi
Mano nuomone, tai gali būti vizualinė apgaulė, kai aš savo darbus fotografuoju - tai tokie neišvaizdūs ir visiškai ne tokie kokie yra natūroje. Taip, kad dabar žiūrėdanma į foto nekreikiu labai didelio dėmesio, o įsivaizduoju kaip turėtų būti realiai
Čia tik mano nuomonė, bet gal aš ir klystu... Į tavo klausimą ti9kslų atsakymą galėtų duoti tik darbelio autorė
saulyte111, ispudingas darbelis
QUOTE(genovaite @ 2010 08 09, 16:00)
Papildyta:
Oho - kaip krutai
Papildyta:
Oho - kaip krutai
cia taip nuotraukoje atrodo kad dideles galvos, realiai labai atitiko dydi pagal visa kuna, o aldainiu tikrai netruko, cia taip atrodo mazai foto neiseina taip nufotografuoti kaip atrodo ciaq net uodegos ir plunksu nesimato o galvas tai lipdziau su vyro pagalba is plastelino, po to aplijavome laikrasciu su lipalu, kita diena isdziuvo, nusveiteme perpjoveme ta laikrasti skersai isememe plastelina, o toliau nudazeme baltai, po to nudazeme su guasu akys, snapa, o kakla dareme is zarnos, ten dar vyniavome medziaga kad butu storesnis kaklas, ir po to dekoravome is saldainiu , tik gaila kad realiai atrodo zymiai graziau nei foto
QUOTE(saulyte111 @ 2010 08 09, 21:07)
cia taip nuotraukoje atrodo kad dideles galvos, realiai labai atitiko dydi pagal visa kuna, o aldainiu tikrai netruko, cia taip atrodo mazai foto neiseina taip nufotografuoti kaip atrodo ciaq net uodegos ir plunksu nesimato o galvas tai lipdziau su vyro pagalba is plastelino, po to aplijavome laikrasciu su lipalu, kita diena isdziuvo, nusveiteme perpjoveme ta laikrasti skersai isememe plastelina, o toliau nudazeme baltai, po to nudazeme su guasu akys, snapa, o kakla dareme is zarnos, ten dar vyniavome medziaga kad butu storesnis kaklas, ir po to dekoravome is saldainiu , tik gaila kad realiai atrodo zymiai graziau nei foto
Ačiū už paaiškinimą - atrodo nerealiai- reiks ir man kada pabandyti ( kai su darbais apsikulsiu)
O kaip ir sakaiu - nuotraukose nesimato viso grožio kaip realiai, žinau, nes pati savo darbų nuotraukomis nesu patenkinta. Na, nebent profesonalus fotografas gali nufotkinti čiki piki, bet ar verta pas frofesionalą lėkti
Man tavo darbas super, nes įsivaizduoju kaip tikrovėje atrodė
QUOTE(genovaite @ 2010 08 09, 23:30)
Ačiū už paaiškinimą - atrodo nerealiai- reiks ir man kada pabandyti ( kai su darbais apsikulsiu)
O kaip ir sakaiu - nuotraukose nesimato viso grožio kaip realiai, žinau, nes pati savo darbų nuotraukomis nesu patenkinta. Na, nebent profesonalus fotografas gali nufotkinti čiki piki, bet ar verta pas frofesionalą lėkti
Aciukas
QUOTE(Benderiute @ 2010 08 08, 17:06)
QUOTE(genovaite @ 2010 08 08, 22:04)
Aš tai su organza užtaisyčiau visus tarpelius. Aišku, kad dėti kai jau saldainiai bus suklijuoti. O atrodyt turėtų gražaiai jei su fantazija tą oganzą sudėsi. Čia mano manymu, svarbu neperkrauti ir turėtų atrodyti gražaiai
Papildyta:
Įdomiai ugalvota. Aš tokį irgi mąsčiau daryti, bet vis neprisiruošiu. Įdomu būtų galutinį varjantą pamatyti
Papildyta:
Įdomiai ugalvota. Aš tokį irgi mąsčiau daryti, bet vis neprisiruošiu. Įdomu būtų galutinį varjantą pamatyti
Mintis nera mano, cia jau klientai taip sugalvojo, as tik patariau kaip tuos pinigelius sulankstyti ir medi padariau, gaila, kad nesusiprotejau foto paprasyti kaip atrodo jau su prikabinetais pinigais Bet manyciau turetu buti idomi ir originali dovana
QUOTE(Stebuklinga @ 2010 08 09, 08:48)
Noreciau padovanoti medeli is sokoladiniu sladainiu, bet kai taip karsta nedristu daryti: rankos karstos, kambaryje taip pat, bijau, kad aptirps. Gal yra kokiu gamybos paslapciu
Sory uz kvaila klausima
Sory uz kvaila klausima
As dedu i saldytuva, atvesinu ir tik tada darau O po to vel i saldytuva arba i cokolini auksta, ten nuolat vesu net kai sitaip karsta namie
QUOTE(knielita @ 2010 08 10, 13:45)
Mintis nera mano, cia jau klientai taip sugalvojo, as tik patariau kaip tuos pinigelius sulankstyti ir medi padariau, gaila, kad nesusiprotejau foto paprasyti kaip atrodo jau su prikabinetais pinigais Bet manyciau turetu buti idomi ir originali dovana
Itariu, kad fainai turėtų atrodyti, o ir dovana super
Vis gražiau kai pinigai kitaip įpakuoti, o ne vokelyje