Įkraunama...
Įkraunama...

*Saldainių medeliai - 4*

QUOTE(armanlila @ 2010 08 07, 16:00)
Mano naujas darbelis vestuvems:
user posted image

Labai gražus darbelis - tiktai kažkodėl tai neduoda padidinti nuotraukytės ir negaliu suuprasti kas per saldainiai? ax.gif Be o niekaip neįžiūriu figurėlių - o taip norėtusi panagrinėti iš arčiau smile.gif
Atsakyti
o po pertraukeles uzsukau tai vaje kokie groziai thumbup.gif genovaite na tiesiog ZAVINGA
Atsakyti
QUOTE(genovaite @ 2010 08 07, 15:19)
georgiana
Kad aiškiau būtų - ikeliu labai seniai daryto medelio pamokėlę, gal bus šiek tiek aiškiau kaip saldainius klijuoti

1 user posted image  2 user posted image

3 user posted image 4 user posted image

5 user posted image 6 user posted image

7 user posted image 8 user posted image

9 user posted image 10 user posted image

Aš kai klijuoju saldainius tai stengiuosi kuo arčiau vienas kito uodegėlėmis klijuoti - tada jie stačiai ( pasišiaušę) būna. O kas dėl šakos , jeigu ji juda ir pakankamai drėgna - tai ir man taip buvo. Tokiu atveju aš ją dantų krapštukais arba degtukais susmaigstau tarp šakos ir gipso, kad nejudėtų. Na, o jei šaka kaip sakai jkreiva tai dar gražiau , tada tik daryk bumbulą į priešingą pusę didesnį negu šala svyra. Man tai net labiau patinka kai medelis netiesus - pasižiūrėk gamtoje kiek kreivų medžių  lotuliukas.gif

aciu uz patarimus, ryt idesiu nuotraukyte na nelabai mano blinas bet ryt uzbaigsiu ir pasirodysim 4u.gif
Atsakyti
Vestuvinis medelis, aukstis 80 cm. ant paciu saldainiu dar bus priristos virveles ir prikabinti pinigeliai smile.gif
user posted image
Atsakyti
knielita
Idomiai sugalvota mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benderiute: 08 rugpjūčio 2010 - 17:07
QUOTE(genovaite @ 2010 08 06, 23:03)
Paskutiniai mano "šedevrai" jūsų teismui

ax.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif

Fantastika thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
Merginos, dar prašau patarimo. Vestuvėms bandysiu padaryt medelį - pirmą kartą tokiai progai ir pirmą kartą bandysiu dėt organzą. Suprantu, kad nevykęs derinys tokiai progai, bet kad mažiau broko pridirbčiau patarkit, kada tą organzą dėti? Ta prasme, kartu klijuoti su saldainiais ar kaišioti kai saldainiai jau suklijuoti į tarpelius likusius? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2010 08 08, 18:48)
Fantastika  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Papildyta:
Merginos, dar prašau patarimo. Vestuvėms bandysiu padaryt medelį - pirmą kartą tokiai progai ir pirmą kartą bandysiu dėt organzą. Suprantu, kad nevykęs derinys tokiai progai, bet kad mažiau broko pridirbčiau patarkit, kada tą organzą dėti? Ta prasme, kartu klijuoti su saldainiais ar kaišioti kai saldainiai jau suklijuoti į tarpelius likusius? 4u.gif

Aš tai su organza užtaisyčiau visus tarpelius. Aišku, kad dėti kai jau saldainiai bus suklijuoti. O atrodyt turėtų gražaiai jei su fantazija tą oganzą sudėsi. Čia mano manymu, svarbu neperkrauti ir turėtų atrodyti gražaiai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(knielita @ 2010 08 08, 14:27)
Vestuvinis medelis, aukstis 80 cm. ant paciu saldainiu dar bus priristos virveles ir prikabinti pinigeliai smile.gif

Įdomiai ugalvota. Aš tokį irgi mąsčiau daryti, bet vis neprisiruošiu. ax.gif Įdomu būtų galutinį varjantą pamatyti smile.gif
Atsakyti
Vėl aš su savo organza... O yra gražiausias kvadračiuko dydis, ar priklauso nuo saldainių dydžio? Kiek pamenu, kažkur mačiau, kad imamas kvadratinis gabaliukas ir gražiai suformuojamas į trikampį. Ar taip? blush2.gif
Kaip bijau pradėt, negaliu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Noreciau padovanoti medeli is sokoladiniu sladainiu, bet kai taip karsta nedristu daryti: rankos karstos, kambaryje taip pat, bijau, kad aptirps. Gal yra kokiu gamybos paslapciu smile.gif
Sory uz kvaila klausima 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebuklinga: 09 rugpjūčio 2010 - 08:49
[quote=genovaite,2010 08 07, 16:19]
georgiana
Kad aiškiau būtų - ikeliu labai seniai daryto medelio pamokėlę, gal bus šiek tiek aiškiau kaip saldainius klijuoti

1 user posted image

Genovaite, matau "Kupiskenu mintys" labai gerai sueina i medelius lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=jo-vita7,2010 08 09, 09:22]
[quote=genovaite,2010 08 07, 16:19]
georgiana
Genovaite, matau "Kupiskenu mintys" labai gerai sueina i medelius lotuliukas.gif
[/quote]

Kaip tik ne. Į medelius labai gerai sueina visokios reklamos, bet man labai patinka Novaturo katalogas - popierius labai plonas ir labai patogu vynioti ant koto. O "Kupiškėnų mintys" tarnauja kaip staltiesė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gipso prisitaško - negaila tada ir išmesti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(barbarux @ 2010 08 09, 08:48)
Vėl aš su savo organza... O yra gražiausias kvadračiuko dydis, ar priklauso nuo saldainių dydžio? Kiek pamenu, kažkur mačiau, kad imamas kvadratinis gabaliukas ir gražiai suformuojamas į trikampį. Ar taip?  blush2.gif

Kad gražiau darant trikampį tai tikrai. Aš dar sudedu du suformuotus trikampius , labai gražiai užpildo tarpus. O kvadratėlio dydį gali išsikirpti pagal saldainius, kad perdaug neišlystų, ar perdaug giliai nebūtų. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Stebuklinga @ 2010 08 09, 08:48)
Noreciau padovanoti medeli is sokoladiniu sladainiu, bet kai taip karsta nedristu daryti: rankos karstos, kambaryje taip pat, bijau, kad aptirps. Gal yra kokiu gamybos paslapciu smile.gif
Sory uz kvaila klausima  4u.gif

Tikrai nebijok, aš šiuio metu klijuoju šokoladinius saldainius ir nieko. Juk nelaikai į saują suėmusi saldainio. Tepi uodegytę klijais ir iš karto klijuoji. Na, o jei darai su "kalniukais" tada vistiek dedi karštų klijų ir klijuoji. Jie greitai sutvirtėja - aišku saldainiukas kažkiek patirpsta, bet labai nedaug. O vėliau , padariusi darbelį gali įkišti į šaldytuvą ir bus ok smile.gif
Atsakyti
Aciu Genovaite.
O ka reiskia: "su "kalniukais" " ax.gif
Atsakyti