[quote=jo-vita7,2010 08 09, 09:22]
[quote=genovaite,2010 08 07, 16:19]
georgiana
Kad aiškiau būtų - ikeliu labai seniai daryto medelio pamokėlę, gal bus šiek tiek aiškiau kaip saldainius klijuoti
Genovaite, matau "Kupiskenu mintys" labai gerai sueina i medelius
[/quote]
Kaip tik ne. Į medelius labai gerai sueina visokios reklamos, bet man labai patinka Novaturo katalogas - popierius labai plonas ir labai patogu vynioti ant koto. O "Kupiškėnų mintys" tarnauja kaip staltiesė
gipso prisitaško - negaila tada ir išmesti
Papildyta:
QUOTE(barbarux @ 2010 08 09, 08:48)
Vėl aš su savo organza... O yra gražiausias kvadračiuko dydis, ar priklauso nuo saldainių dydžio? Kiek pamenu, kažkur mačiau, kad imamas kvadratinis gabaliukas ir gražiai suformuojamas į trikampį. Ar taip?
Kad gražiau darant trikampį tai tikrai. Aš dar sudedu du suformuotus trikampius , labai gražiai užpildo tarpus. O kvadratėlio dydį gali išsikirpti pagal saldainius, kad perdaug neišlystų, ar perdaug giliai nebūtų.
Papildyta:
QUOTE(Stebuklinga @ 2010 08 09, 08:48)
Noreciau padovanoti medeli is sokoladiniu sladainiu, bet kai taip karsta nedristu daryti: rankos karstos, kambaryje taip pat, bijau, kad aptirps. Gal yra kokiu gamybos paslapciu
Sory uz kvaila klausima
Tikrai nebijok, aš šiuio metu klijuoju šokoladinius saldainius ir nieko. Juk nelaikai į saują suėmusi saldainio. Tepi uodegytę klijais ir iš karto klijuoji. Na, o jei darai su "kalniukais" tada vistiek dedi karštų klijų ir klijuoji. Jie greitai sutvirtėja - aišku saldainiukas kažkiek patirpsta, bet labai nedaug. O vėliau , padariusi darbelį gali įkišti į šaldytuvą ir bus ok