Įkraunama...
Įkraunama...

*Saldainių medeliai - 4*

QUOTE(Stebuklinga @ 2010 08 05, 18:20)
Tikrai pirmas smile.gif Tik net dvi "medeliu" temas perskaiciau, o ir forumietes savo patarimais padejo.

Atsiprašau - labai jau gražus ir atrodo ne kaip pirmas 4u.gif
Šaunuolė - gerai mokaisi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(genovaite @ 2010 08 05, 18:16)
Čia jau kiekvieno reikalas. Galima du zuikius nušauti  smile.gif  ir saldainius suvalgyti ir medelis sveikas smile.gif tik nereikia saldainių nuplėšti, o išlupti ir popieriukus palikti - liks toks pasišiaulėlis  smile.gif

Tai aš ir paqgalvojau, kad jei susigadina vaizdas-valgyti gaila.. O nevalgyti, kai prieš akis tiek skanių saldainių-neištverčiau lotuliukas.gif
Aišku, ačiū už atsakymus. Gal kada susikaupsiu ir pradėsiu skaityti visas temas iš eilės, kad suvokčiau kaip juos gaminti smile.gif
Atsakyti
Rodausi savo viena is pirmuju medziu. Padovanojau uosvienei, o anukai ji isluksteno. Tai va kaip atrodo medelis be saldainiu turinio
user posted image
Atsakyti
Paskutiniai mano "šedevrai" jūsų teismui

user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image

ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Genovaite, man labai patiko tavo medeliai wub.gif labai puosnus ir grazus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Landrita @ 2010 08 06, 23:32)
Genovaite, man labai patiko tavo medeliai  wub.gif labai puosnus ir grazus  thumbup.gif

Malonu, kad patiko ir ačiū už pagirimus ax.gif blush2.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
mergaites patarkite man naujokei, ka daryti kad medelis lygsvara islaikytu, labai svyra i viena puse? dariau is kregzdutes, rodos sudejau 1 kg saldainiu..bet dar dasipirkti turejau nes mazai pasirode blush2.gif verysad.gif nezinau ka darau negerai g.gif aziu kas patarsite esmines klaidas; beje as vazoneli emiau plastikini, pyliau cementa ir kai emiau klijuoti kregzdute neskaitant nudegusiu nagu nuo pistoleto...jis jau pas mane per senas gal naudojimui doh.gif kazkaip saldaines nusviro ir ne stacios tokios...nezinau ar suprasite ka parasiau bet labai lauksiu Jusu paaiskinimu, Aciukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo georgiana: 07 rugpjūčio 2010 - 11:06
QUOTE(genovaite @ 2010 08 07, 10:18)
Malonu, kad patiko ir ačiū už pagirimus  ax.gif  blush2.gif  ax.gif  blush2.gif

labai gražus tie du ar trys paskutiniai thumbup.gif aš vestuvėms ir galvojau daryt bet nebežinau ar spėsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2010 08 07, 11:05)
mergaites patarkite man naujokei, ka daryti kad medelis lygsvara islaikytu, labai svyra i viena puse? dariau is kregzdutes, rodos sudejau 1 kg saldainiu..bet dar dasipirkti turejau nes mazai pasirode blush2.gif  verysad.gif nezinau ka darau negerai g.gif aziu kas patarsite esmines klaidas; beje as vazoneli emiau plastikini, pyliau cementa ir kai emiau klijuoti kregzdute neskaitant nudegusiu nagu nuo pistoleto...jis jau pas mane per senas gal naudojimui doh.gif kazkaip saldaines nusviro ir ne stacios tokios...nezinau ar suprasite ka parasiau bet labai lauksiu Jusu paaiskinimu, Aciukas

Nematant tavo medelio sunku pasakyti kas blogai.
Bet pabandysiu spėti kas galėtų būti -
pirma - nėra lygsvaros gal būt dėl to , kad kotas ne tiesiai stovi.
Antra- gal būt karkasą ant kurio klijuoji saldainius pritvirtinai netiesisi, na , žinai , kai į vieną šoną daugiau atsikišę.
Trečia - saldainiai kaip manau negali būti seni ( juk tikrai ne metus gamini) , o svyra ( nestati) nes turbūt negerai klijuoji, arba pagrindas nelabai tinkamas ir po truputį atsiklijuoja.
tiesiog spelioju, nes nematau medelio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(genovaite @ 2010 08 07, 13:34)
Nematant tavo medelio sunku pasakyti kas blogai.
Bet pabandysiu spėti kas galėtų būti -
pirma - nėra lygsvaros gal būt dėl to , kad kotas ne tiesiai stovi.
Antra- gal būt karkasą ant kurio klijuoji saldainius pritvirtinai netiesisi, na , žinai , kai į vieną šoną daugiau atsikišę.
Trečia - saldainiai kaip manau negali būti seni ( juk tikrai ne metus gamini) , o svyra ( nestati) nes turbūt negerai klijuoji, arba pagrindas nelabai tinkamas ir po truputį atsiklijuoja.
tiesiog spelioju, nes nematau medelio  smile.gif

na kaip sakyti paemiau issaugota nuo ziemos saka ir gal matomai as ne lygiai suklijavau juos ir nera to tokio saldaineliu pasidalijimo g.gif is tiesu geda sakyti bet manau teks perdaryti, nes kaip sakyti svyra i viena puse juodai, pasiskisrtymo gal tolygaus nera, guziuka kuri dariau is laikrasciu is lipnios juosteles kaip ir tvirtas pasirode, klijai lyg laiko, na bet jauciu sazines grauzima kad bus ne kas, stingdinau vakar bet saka ko tai dregna visa ir nzn parinuos nes nera estetinio vaizdo, tai radau tokia pinta kasikiuka, i vidu is namo siltinimo dar like putos atpjausiu ovala ir bandysiu nulipinti nuo sakos salidainius ir susmeigti i puta, ziuresiu, abidna visa pusdieni praleidau vaikau sau o as i darbus inikus net verkt noris...aciu genovaite kad atsakei 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo georgiana: 07 rugpjūčio 2010 - 13:48
georgiana
Kad aiškiau būtų - ikeliu labai seniai daryto medelio pamokėlę, gal bus šiek tiek aiškiau kaip saldainius klijuoti

1 user posted image 2 user posted image

3 user posted image 4 user posted image

5 user posted image 6 user posted image

7 user posted image 8 user posted image

9 user posted image 10 user posted image

Aš kai klijuoju saldainius tai stengiuosi kuo arčiau vienas kito uodegėlėmis klijuoti - tada jie stačiai ( pasišiaušę) būna. O kas dėl šakos , jeigu ji juda ir pakankamai drėgna - tai ir man taip buvo. Tokiu atveju aš ją dantų krapštukais arba degtukais susmaigstau tarp šakos ir gipso, kad nejudėtų. Na, o jei šaka kaip sakai jkreiva tai dar gražiau , tada tik daryk bumbulą į priešingą pusę didesnį negu šala svyra. Man tai net labiau patinka kai medelis netiesus - pasižiūrėk gamtoje kiek kreivų medžių lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano naujas darbelis vestuvems:
user posted image
Atsakyti