Įkraunama...
Įkraunama...

*Saldainių medeliai - 4*

QUOTE(genovaite @ 2010 08 03, 22:00)
Oho - gražu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Iš kur tokias fainas gulbes gavai? Kiek ten tų rafaelo sukrovei?
Atrodo nerealiai wub.gif

Gulbes parsisiunciau is Anglijos, rafaelo tai tikrai nemazai sudejau, dabar net neprisimenu kiek ten tu deziu, bet daaaug...
Papildyta:
QUOTE(karalyste @ 2010 08 03, 21:29)
O Benderiute malonu matyti cia uzsukant saldainiu medeliu ase mirksiukas.gif

Na jau na jau, cia daug tokiu asiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alioniukas @ 2010 08 03, 15:59)
sveikos  4u.gif
tiek prisiziurejau graziu skaniu medeliu, kad pati kibsiu si savaitgali padaryti koki  ax.gif  , tik reikia visu priemoniu isigyti  lotuliukas.gif

ta gele is karoliu atrodo thumbup.gif kiek pastebejau kiek tu ideju turi ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
Benderiute begalo gražu 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaimi @ 2010 08 04, 10:34)
Benderiute begalo gražu 4u.gif  thumbup.gif

Dėkui mirksiukas.gif
Atsakyti
Spalvinu si puslapeli su skaudanciu pilvu nuo suvalgytu saldainiu kiekio doh.gif ir laukiu jusu nuomones g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 08 04, 18:23)
Spalvinu si puslapeli su skaudanciu pilvu nuo suvalgytu saldainiu kiekio  doh.gif ir laukiu jusu nuomones  g.gif 

Iš kur tu tokius vazoniukus trauki? g.gif Aš šiandien Panevežyje ieškojau, bet nieko tokio negavau, man labai įstigo tas tavo arbatinukas smile.gif
Beje "Bauhofe" 40 proc nuolaida vazonams - tai pasipirkau rolleyes.gif
O medelis kaip visuomet thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif jau net kartoti nebereikia. Kas dėl pilvo - tai ne mažas vaikas esi - žinai , kad persivalgymas nuodemė - tai ir baudžia dievulis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 08 03, 16:15)
toki atradau dalykeli ir laukiu jusu patarimo del tos raudonos gelytes is karoliuku pakeiciau ja atradimu raganes prazydusiu ziedu kaip jum tas pakeitimas ?

Jap, dabar žymiai geriau mirksiukas.gif , ne taip" popsovai" atrodo mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Genovaite oi radau gamtini istekli ieskoti vazoneliu tarp tiesiog suvenyru arba tiesiog tarp indu arbatai gerti:) o dar asmeniskai tau i az lotuliukas.gif

IRMULIA aciukas uz komentara man ir su raganes ziedu graziau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karalyste: 04 rugpjūčio 2010 - 21:02
Nuspalvinsiu ir as tema keliais savo darbeliais blush2.gif
user posted image

Paskutiniu metu populiarus medeliai daryti su kregzdute, matyt spalva kiek atgaivina, na ir labai tinkama spalva krikstynas svenciantiems smile.gif
user posted image
user posted image

Karalyste, super atrodo su arbatinuku wub.gif
Atsakyti
O stai mano pirmasis medelis smile.gif
Oi, nemoku ikelti nuotraukos, tad tik taip rodausi blush2.gif
http://public.fotki....argutis3-1.html

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebuklinga: 05 rugpjūčio 2010 - 08:04
QUOTE(Stebuklinga @ 2010 08 05, 10:03)
O stai mano pirmasis medelis  smile.gif
Oi, nemoku ikelti nuotraukos, tad tik taip rodausi  blush2.gif
http://public.fotki....argutis3-1.html

jau tikrai neatrodo kad pirmas mirksiukas.gif saunuole
Atsakyti
Sveikos, jau kokią savaitę seku jūsų temą ir esu apstulbusi nuo medelių grožio. Net nežinojau, kad šis menas taip pažengęs į priekį. 4u.gif
Tik vis kirba durnas klausimas galvoje:ką daryti gavus medelį? Suvalgyti ar pasidėti? lotuliukas.gif
Atsakyti