Įkraunama...
Įkraunama...

*Saldainių medeliai - 4*

QUOTE(karalyste @ 2010 08 02, 16:29)
rodausi su savo paskutiniu metiniu meduku smile.gif na reskit savo nuomone  blush2.gif

jau šitas medelis tai tikrai įspūdingas wub.gif bigsmile.gif laaaabai patiko 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Prigyret mane tai net ausys kaista smile.gif

Genovaite kad virsus nenuskylo tai cia laimes dalykas mirksiukas.gif ant dangtelio virsaus toks burbuliukas buvo tai ji nuskelus liko maza skylute per ja ir perkisom smile.gif Kotelis taip per dangtelio virsu perkistas:) foto galesiu vakare padaryt daugiau bet nieko ten ipatingo mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
tiek prisiziurejau graziu skaniu medeliu, kad pati kibsiu si savaitgali padaryti koki ax.gif , tik reikia visu priemoniu isigyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Puslapiuka spalvinu ''KAUKE'' saldainiukais siek tiek keiciu savo tradicini stiliu tad jusu nuomones laukiu g.gif

user posted image
Atsakyti

toki atradau dalykeli ir laukiu jusu patarimo del tos raudonos gelytes is karoliuku pakeiciau ja atradimu raganes prazydusiu ziedu kaip jum tas pakeitimas ?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karalyste: 03 rugpjūčio 2010 - 16:16
QUOTE(karalyste @ 2010 08 03, 16:15)
toki atradau dalykeli ir laukiu jusu patarimo del tos raudonos gelytes is karoliuku pakeiciau ja atradimu raganes prazydusiu ziedu kaip jum tas pakeitimas ?

Man tai su ragane gražiau wub.gif
Labai fainas tavo medelis, bet taip sužavėjo tavo mėtinukas, kad dar lig šiol negaliu atsigauti wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Taip, kad šiuo momentu jis man pats gražiausias lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(genovaite @ 2010 08 03, 18:19)
Man tai su ragane gražiau  wub.gif
Labai fainas tavo medelis, bet taip sužavėjo tavo mėtinukas, kad dar lig šiol negaliu atsigauti  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Taip, kad šiuo momentu jis man pats gražiausias  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

xi xi xi oi tu metinuk man ir su ragane graziau aciu uz nuomone smile.gif
Atsakyti
Labai gražūs saldainių medeliai 4u.gif suzaveta, tai puiki dovana thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos visos mirksiukas.gif
Matau idomia temute cia uzvedet, idedu ir as savo paskutinius vestuvinius darbelius mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Benderiute ooo visai grazu thumbup.gif gulbes vazonai thumbup.gif
o i ta tamsesni medeli tarp saldainiu kazko reiketu tik ne geliu g.gif
Atsakyti
O Benderiute malonu matyti cia uzsukant saldainiu medeliu ase mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Benderiute @ 2010 08 03, 19:11)
Sveikos visos  mirksiukas.gif
Matau idomia temute cia uzvedet, idedu ir as savo paskutinius vestuvinius darbelius  mirksiukas.gif

Oho - gražu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Iš kur tokias fainas gulbes gavai? Kiek ten tų rafaelo sukrovei?
Atrodo nerealiai wub.gif
Atsakyti