Saldainius greiciau nusipirksi nei visas priemones
QUOTE(Stebuklinga @ 2010 08 02, 09:44)
Vis ruosiausi ruosiausi pabandyti sulipdyti savo medeli, kol susipirkau, susiradau visas reikalingas priemones MB suvalge visus saldainius
Svarbu priemones medelio darymui turi, o saldainių tai visos parduotuvės pilnos
Taip , kad nėra ko čia atsikalbinėti - laukiam medelio
na jau mane priverte daryt saldainiu medeli... sese uzsimane per rugsejo 1-aja naujajai aukletojai nunest saldainiu medeli... tai jau darysiu,bent jau bandysiu
rodausi su savo paskutiniu metiniu meduku na reskit savo nuomone
QUOTE(karalyste @ 2010 08 02, 15:29)
rodausi su savo paskutiniu metiniu meduku na reskit savo nuomone
Nu, nu ... ko tu vis kabinėjies ... Tavo medeliai kaip visada - super
Geriau pasakok kaip čia padarei? Kaip tas kotas taip laikosi? Ir kas per kotas? Vienu žodžiu klok visą tiesą kaip per išpažintį...
Pamiršau dar paklausti - kiek saldainių sudėjai? Kaip čia taip laikosi ir nesvyra į šoną?
Atrodo super
Genovaite nesiubuoja ir laikosi . kadangi kotas metalinis ir koks metalas tai nezinau bet mb cia man susuko toki suktuka ir man labai patiko saldainiu 1,2kg vat ir paslaptys nevertos ispazinties:) nuotraukoje truputi man atrodo kotas per aukstas bet realiai neperaukstas foto iskraipe kazkodel
QUOTE(karalyste @ 2010 08 02, 20:39)
Genovaite nesiubuoja ir laikosi . kadangi kotas metalinis ir koks metalas tai nezinau bet mb cia man susuko toki suktuka ir man labai patiko saldainiu 1,2kg vat ir paslaptys nevertos ispazinties:) nuotraukoje truputi man atrodo kotas per aukstas bet realiai neperaukstas foto iskraipe kazkodel
O tai palauk, metalinis- tai kaip tu ten prie to arbatinio pritvirtinai ?
Aš irgi noriu tokio koto
Tai ka, tavo vyras kalvis, kad su metalu taip darbuojasi?
Man vistiek dėl šio tavo medelio iškyla labai daug klausimų, ko nebuvo ankščiau
xixi GENOVAITE malonu kad sudomino:) ne jis statybininkas bet labai toks kaip cia pasakius turintis rankas ot grazu niekad negiriu bet sikart pagyriau jam patiktu o i vazoneli jis i betonuotas tas kotelis pats arbatinio virsus toks burbuliukas buvo tai ji nuskele man ir pervere ta metaliuka ir viskas man beliko laukti ir dazyti metala baltai
karalyste superinis darbelis
vogsiu idėją
vogsiu idėją
QUOTE(karalyste @ 2010 08 02, 21:37)
xixi GENOVAITE malonu kad sudomino:) ne jis statybininkas bet labai toks kaip cia pasakius turintis rankas ot grazu niekad negiriu bet sikart pagyriau jam patiktu o i vazoneli jis i betonuotas tas kotelis pats arbatinio virsus toks burbuliukas buvo tai ji nuskele man ir pervere ta metaliuka ir viskas man beliko laukti ir dazyti metala baltai
Nu , žinok, man vištai , nedašyla. Gal galėtum iš visų pusių pafotkint Tai tą kotelį per dangtelio viršų perkišai - ar teisingai supratau? Jei taip, tai kaip nesuskaldei dangtelio? Čia man labai. labai neaišku... Darbelis labai sudomino...o vyrą gali pagirdi ir į žanduką pakštelti šaunuolis jis pas tave Maniškis tai nesikiša prie mano darbų - sako: tau rekia tai ir pasidaryk, tipo jis laiko neturi
QUOTE(zhulikele @ 2010 08 02, 12:41)
na jau mane priverte daryt saldainiu medeli... sese uzsimane per rugsejo 1-aja naujajai aukletojai nunest saldainiu medeli... tai jau darysiu,bent jau bandysiu
atrodo tai