Įkraunama...
Įkraunama...

*Saldainių medeliai - 4*

Saldainius greiciau nusipirksi nei visas priemones lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebuklinga @ 2010 08 02, 09:44)
Vis ruosiausi ruosiausi pabandyti sulipdyti savo medeli, kol susipirkau, susiradau visas reikalingas priemones MB suvalge visus saldainius  biggrin.gif  doh.gif

Svarbu priemones medelio darymui turi, o saldainių tai visos parduotuvės pilnos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Taip , kad nėra ko čia atsikalbinėti - laukiam medelio smile.gif
Atsakyti
na jau mane priverte daryt saldainiu medeli... sese uzsimane per rugsejo 1-aja naujajai aukletojai nunest saldainiu medeli... tai jau darysiu,bent jau bandysiu rolleyes.gif
Atsakyti
rodausi su savo paskutiniu metiniu meduku smile.gif na reskit savo nuomone blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 08 02, 15:29)
rodausi su savo paskutiniu metiniu meduku smile.gif na reskit savo nuomone  blush2.gif

Nu, nu ... ko tu vis kabinėjies ... Tavo medeliai kaip visada - super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Geriau pasakok kaip čia padarei? Kaip tas kotas taip laikosi? Ir kas per kotas? Vienu žodžiu klok visą tiesą kaip per išpažintį... lotuliukas.gif
Pamiršau dar paklausti - kiek saldainių sudėjai? Kaip čia taip laikosi ir nesvyra į šoną?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo genovaite: 02 rugpjūčio 2010 - 18:11

Atrodo super wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Genovaite nesiubuoja ir laikosi . kadangi kotas metalinis ir koks metalas tai nezinau bet mb cia man susuko toki suktuka smile.gif ir man labai patiko saldainiu 1,2kg biggrin.gif vat ir paslaptys nevertos ispazinties:) nuotraukoje truputi man atrodo kotas per aukstas bet realiai neperaukstas foto iskraipe kazkodel g.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 08 02, 20:39)
Genovaite nesiubuoja ir laikosi . kadangi kotas metalinis ir koks metalas tai nezinau bet mb cia man susuko toki suktuka smile.gif ir man labai patiko saldainiu 1,2kg  biggrin.gif vat ir paslaptys nevertos ispazinties:) nuotraukoje truputi man atrodo kotas per aukstas bet realiai neperaukstas foto iskraipe kazkodel  g.gif

O tai palauk, metalinis- tai kaip tu ten prie to arbatinio pritvirtinai ? g.gif
Aš irgi noriu tokio koto verysad.gif
Tai ka, tavo vyras kalvis, kad su metalu taip darbuojasi?
Man vistiek dėl šio tavo medelio iškyla labai daug klausimų, ko nebuvo ankščiau lotuliukas.gif
Atsakyti
xixi GENOVAITE malonu kad sudomino:) ne jis statybininkas bet labai toks kaip cia pasakius turintis rankas blush2.gif ot grazu niekad negiriu bet sikart pagyriau jam patiktu smile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o i vazoneli jis i betonuotas tas kotelis pats arbatinio virsus toks burbuliukas buvo tai ji nuskele man ir pervere ta metaliuka ir viskas man beliko laukti ir dazyti metala baltai smile.gif
Atsakyti
karalyste good.gif superinis darbelis thumbup.gif
vogsiu idėją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 08 02, 21:37)
xixi GENOVAITE  malonu kad sudomino:)    ne jis statybininkas bet labai toks kaip cia pasakius turintis rankas  blush2.gif ot grazu niekad negiriu bet sikart pagyriau jam patiktu smile.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif o i vazoneli jis i betonuotas tas kotelis pats arbatinio virsus toks burbuliukas buvo tai ji nuskele man ir pervere ta metaliuka ir viskas man beliko laukti ir dazyti metala baltai smile.gif

Nu , žinok, man vištai , nedašyla. Gal galėtum iš visų pusių pafotkint g.gif Tai tą kotelį per dangtelio viršų perkišai - ar teisingai supratau? Jei taip, tai kaip nesuskaldei dangtelio? g.gif Čia man labai. labai neaišku... g.gif Darbelis labai sudomino...o vyrą gali pagirdi ir į žanduką pakštelti blush2.gif šaunuolis jis pas tave 4u.gif Maniškis tai nesikiša prie mano darbų - sako: tau rekia tai ir pasidaryk, tipo jis laiko neturi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zhulikele @ 2010 08 02, 12:41)
na jau mane priverte daryt saldainiu medeli... sese uzsimane per rugsejo 1-aja naujajai aukletojai nunest saldainiu medeli... tai jau darysiu,bent jau bandysiu  rolleyes.gif

atrodo tai thumbup.gif
Atsakyti