Įkraunama...
Įkraunama...

*Saldainių medeliai - 4*

QUOTE(nesava0672 @ 2010 07 29, 15:50)
Čia mano saldainių medelis

user posted image

Dar vienas

user posted image

Čia jau labai didelis, net 2,5 kg saldainių  biggrin.gif

user posted image

Na ir paskutinis, tai laivas iš Raffaelo saldainių  4u.gif

user posted image

nerealus tas laivas ax.gif papasakok kaip darei blush2.gif
Atsakyti
Labas vakaras
Dar vienas Jūsų teismui. Staigiai darėm dovanų (išvežė į Šiaulius), drauge net pati lipdė (manau ir jai patiko biggrin.gif ).
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natur: 31 liepos 2010 - 19:42
Natur juk melyna spalva wub.gif man nepakartojama

Ir as atiduodu jusu teismui rimtuoli krepseli smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(natur @ 2010 07 31, 19:42)
Labas vakaras
Dar vienas Jūsų teismui. Staigiai darėm dovanų (išvežė į Šiaulius), drauge net pati lipdė (manau ir jai patiko  biggrin.gif ).

Manau, kad dabar bus "Šakės" - užkrėtei ir draugę šiuo virusu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Mano irgi mėlyna mėgstamiausia - man labai, labai gražu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(karalyste @ 2010 07 31, 19:53)
Natur juk melyna spalva wub.gif  man nepakartojama

Ir as atiduodu jusu teismui rimtuoli krepseli smile.gif

Nors ir rimtuolis, bet kartu ir fainuolis.
Sakyk, o gėles ir lapus su dažais purški, ar tokius perki ? Be to - išduok paslaptį kur lapus perki, aš jau senokai normalių ir nebrangių negaunu smile.gif
Atsakyti
Aciukas Genovaite tu kaip visada graziu zodziu man negaili tongue.gif

Butu brangu pirkti geles ar lapus sidabro ,aukso spalvu kazkodel brangu tai paskaic.ir nusiperku po balioneli dazu ir kai man reikia tiesiog purskiu . O lapai man labiausiai patinkantis buna xi xi pas turgaus bobules kurios prekiauja kapam puokstes plastikines vat lapai is ten blush2.gif issiardau as tas puoksteles ir kas man reikalinga pasiimu kas ne i deze ir kartais ta deze atidarau kai buna netinkama geles spalva visai niekur vat ta gele ir nupurskiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 07 31, 22:13)
Aciukas Genovaite tu kaip visada graziu zodziu man negaili  tongue.gif

Butu brangu pirkti geles ar lapus  sidabro ,aukso spalvu kazkodel  brangu  tai paskaic.ir nusiperku po balioneli dazu ir kai man reikia tiesiog purskiu . O lapai man labiausiai patinkantis buna xi xi pas turgaus bobules kurios prekiauja kapam puokstes plastikines vat lapai is ten  blush2.gif issiardau as tas puoksteles ir kas man reikalinga pasiimu kas ne i deze ir kartais ta deze atidarau kai buna netinkama geles spalva visai niekur  vat ta gele ir nupurskiu  blush2.gif

karalyste, o kur tu perki tuos krepselius? ax.gif pavyzdziui sampanui ideti ir pan? ax.gif
Atsakyti
Dazniausiai maximose kai buna akcijos uzsiperku:)
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 08 01, 13:50)
Dazniausiai maximose kai buna akcijos uzsiperku:)

ko gero mazesnese maximose ju nera? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nansy @ 2010 08 01, 13:06)
ko gero mazesnese maximose ju nera?  4u.gif

jei vieno x tai dažniausiai nebūna, geriausia ieškoti didesnėse - ten visko daugiau, bet gali nusišypsoti laimė ir mažesnėse maksimose gali rasti , bet ten kiek žinau būna mažesni kiekiai ir labai greitai geresni daigtai išperkami smile.gif
Atsakyti
tai aciu merginos uz gera zodi.
patiko man taip pat melynas 4u.gif darem tik todel kad vazonelis buvo melynos spalvos. ir labai dziaugiames kad Gargzduose turim tokia parduotuve saldainiu kur galima pasirinkti lotuliukas.gif
Atsakyti
labukas.. oj kokie jusu visu medeliai dailus... wub.gif as vis ruosiuos pabandyt,bet vis drasos pristingu 4u.gif bet jau sakiau reiks pamegint bigsmile.gif va viena ideja dar pasakysiu del tu visokiu akmenuku ant dugno dejimo,broliukas gavo dovanu medeli,tai vietoj akmenuku buvo prideta saldainiu akmenuku(spalvotu,kur buna su razinom) bet jau kaip graziai atrodo.. gaila neturiu galimybes jums parodyt doh.gif
Atsakyti
Vis ruosiausi ruosiausi pabandyti sulipdyti savo medeli, kol susipirkau, susiradau visas reikalingas priemones MB suvalge visus saldainius biggrin.gif doh.gif
Atsakyti