Įkraunama...
Įkraunama...

*Saldainių medeliai - 4*

Ketvirtoji tema ir joje dalinkimės savo saldainių medeliais, kritikuokime ir girkim bendraminčius ,dalinkim patarimus ir ju prašykim iš kitų dalyvių.

Papildyta:
Kad tema gyvuotu spalvinu puslapiukakeliais darbukais tikiuosi sugristanciu kureju mirksiukas.gif 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image laukiu kritikos ir visu sugristant su savo darbais mirksiukas.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir aš prie Karalystės. Ačiū, kad surenki visas "saldybių" mylėtojas.
Kad jos nuostabiems darbeliams nebūtų liūdna, įpaišau kompanijon ir savo "sapaliones":

user posted image

ir karvės tema
user posted image

P.S. Aledaiva, ar galiu pabandyti perimti tavo idėją puokštei su Ferero saldainiukais. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zmirzlina: 14 liepos 2010 - 13:58
QUOTE(zmirzlina @ 2010 07 14, 14:52)
P.S. Aledaiva, ar galiu pabandyti perimti tavo idėją puokštei su Ferero saldainiukais. blush2.gif

Žinoma bigsmile.gif, jeigu tik patiko mirksiukas.gif

Karalyste, ačiū už naujus namučius thumbup.gif
Atsakyti
Malonu vel matyti sugristant smile.gif labai simpatiskas karvytinis medukas:)
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 07 14, 15:07)
Malonu vel matyti sugristant smile.gif labai simpatiskas karvytinis medukas:)

Ačiū profui už gerą žodį - aukso vertės.
Papildyta:
QUOTE(aledaiva @ 2010 07 14, 15:07)
Žinoma  bigsmile.gif, jeigu tik patiko  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif Būtinai pabandysiu thumbup.gif
Atsakyti
najau iki profo oi toli toli dar man ,nors dar daug minciu yra neissakytu bet labai truksta laiko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 07 14, 15:13)
najau iki profo oi toli toli dar man ,nors dar daug minciu yra neissakytu bet labai truksta laiko  blush2.gif

Na jau tikrai profė, bent jau čia pas mus SM, esate kelios, iš kurių tik mokytis ir mokytis. Tarp kitko ir kitas užkrečiat šia "liga". Bent jau mane tai tikrai nepagydomai. lotuliukas.gif Ačiū 4u.gif
O dėl laiko, tai tikrai jo mažai........ verysad.gif
Atsakyti
vau, kaip gražiai darot blink.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif tikros menininkės cool.gif
Atsakyti
Malonu vėl visas matyti naujuose namučiuose 4u.gif Pagaliau urim naujus namučius - ačiū karalyste - o tai jau susinervinau, kad niekas nepadaro naujų namučių ( aš tai nemoku ) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(genovaite @ 2010 07 15, 01:24)
Malonu vėl visas matyti naujuose namučiuose  4u.gif  Pagaliau  urim naujus namučius  - ačiū karalyste - o tai jau susinervinau, kad niekas nepadaro naujų namučių ( aš tai nemoku )  ax.gif

O as vis laukiau kad butent tu sukursi mum namucius bet kad nemoku grazios kurti ir as tai sukuriau tik kad nesulaukus graziuju namu tokia kuklia bet manau visos su graziais darbais mes tuos namucius papuosim smile.gif

user posted image jusu teismui
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 07 15, 10:59)
O as vis laukiau kad butent tu sukursi mum namucius bet kad nemoku grazios kurti ir as tai sukuriau tik kad nesulaukus graziuju namu tokia kuklia bet manau visos su graziais darbais mes tuos namucius papuosim smile.gif

user posted image jusu teismui

Be galo grazus medelis, ŠAUNUOLĖ thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Paįvairinu temutę suknele iš saldainių popierėlių.
Kad niekaas nenueitų veltui, viena dizainerė įdomiai sugalvojo.
Akiai paganyti iš interneto platybių.............. biggrin.gif
user posted image
Atsakyti