QUOTE(Ruutta @ 2010 12 17, 17:29)
Prašom
Pati dar nebandžiau nusipirkt, po Naujų įsigysiu. O Jūs pirkote vieną kamuolį ar du? Sako, kad skalbti reikia du sudėjus, kad jie ten abu makaluotųsi
Ar bandėte plauti, kokie rezultatai?
Na įsigijau juos ir aš (iš www.skalbimorutuliai.lt), tai dabar galiu pasidalinti atsiliepimais
Tiesa sakant, susigundžiau nuolaidom ir įsigijau visą komplektą: natūralų skalbimo rutulį mažiuko drabužiams, universalius savo drabužiams, ir indaplovei pagalvėlę. Tai apie viską iš eilės:
Natūralus rutulys, bent vaikiškus drabužius išskalbia gerai, kvapų nelieka (aš bent skalbiu 60 temperatūroje), bet va dėmes ne visas išskalbia. Pvz skalbiau kakinas sauskelnes, tai nuo kakučių dėmės liko, nors kvapų - jokių. Aišku ir nereikia norėt, kad natūrali skalbimo priemonė balintų kaip cheminis baliklis
Šiaip esu visumoj patenkinta, man tokio išskalbimo pilnai užtenka
O kai paskaičiuoji kiek sutaupysiu nepirkdama vaikiškų miltelių, tai labai patenkinta pasidarau
Universalūs skalbimo rutuliai mane maloniai nustebino
Rimtų dėmių tiesa kolkas nepasitaikė, bet šiaip visokius buitinius "apsiterlenimus" puikiausiai išskalbė
ir vyro drabužius prakaituotus įveikė
Žodžiu negaliu atsidžiaugt
Pagalvėlę indaplovei nusipirkau, nes atsibodo chemikalų nuosėdos ant indų nuo tų tablečių, kad ir ekologiškų. O dabar turiu gelį (neekologišką ), tai tokia chemijos smarvė atidarius po plovimo, kad išvis bijau benaudot. Išplovus pagalvėle tiesa įrankiai ir taurės taip neblizga, kartais matosi išdžiuvę lašiukai. Bet nei smarvės nei nuosėdų nėra, o indai švarūs
Kažkas čia pakomentavo, kad išplovus be nieko rezultatas būtų toks pat - tikrai ne toks, ne kartą bandžiau plauti be nieko, taip neišsiplauna