QUOTE(Fedes @ 2011 07 11, 09:24)
aš tai jau pradedu manyti, kad skambia ne skalbimo priemonės, o vanduo...
nes neseniai pvz indaplovės tabletė užstrigo tarp įrankių ir neištirpo. o visus indus radau kuo puikiausiai išsiplovusius, išskyrus vineą lėkštę, kurį turbūt ir su priemonėm nebūtų iki galo išsiplovus.... o kadangi mūsų vanduo labai minkštas, tai manau visų priemonių "poveikis" tame ir yra...
todėl toliau skalbiu riešutais ir ekorutuliais, tai bent jau chemijos mažiau gaunam.
nes neseniai pvz indaplovės tabletė užstrigo tarp įrankių ir neištirpo. o visus indus radau kuo puikiausiai išsiplovusius, išskyrus vineą lėkštę, kurį turbūt ir su priemonėm nebūtų iki galo išsiplovus.... o kadangi mūsų vanduo labai minkštas, tai manau visų priemonių "poveikis" tame ir yra...
todėl toliau skalbiu riešutais ir ekorutuliais, tai bent jau chemijos mažiau gaunam.
Aš irgi taip maniau, bet kai baigėsi indaplovės milteliai, paplovėm porą kartų be jų ir siaubas kokie nešvarūs indai buvo
o dėl virinimo su eko rutuliais, ar virinat? Aš pabandžiau, tai po to mano rutulys buvo šiek tiek kitokios formos, kreivas, paskui atsistatė. Dabar jau bijau su juo virinti, t.y. plauti 95 laipsnių temperatūroj