Labai įdomu, kodėl tas "vienintelis tikras" biowashball nepatentuotas Lietuvoje, arba neturi Europos patento? Kiek teko matyti, ES daug kur galima nusipirkti visokių skalbimo rutulių nuo 10-15 Eur...Taip iseina, visa Europa naudoja prastos kokybes padirbinius ir yra patenkinta
Papildyta:
QUOTE(putlute79 @ 2011 05 26, 15:12)
Naudoju Ekorutuliuas, zalius, 3 vnt EcoZone firmos is Sveiku produktu jau daugiau kaip metus. Ir pries pora menesiu ,am pradejo plyst, tiesiog drykst visi skalbiniai. Daugiausia zinoma medziagines daugkartines sauskelnes. Ir nusidrozinet labai smarkai pradejo visi skalbiniai. Pas mus zarna is skelbekles atvesta i vonia tiesiai.tai vanduo matom kaip nubega is skalbekles. Tai sietelis vonios pilnas prisirinkes plauseliu, siuliuku nuo drabuziu.
meistra net kvietem masinos. Tikrai ner jokiu atsikisimu sake kurie galetu plesyt.
vienintele versija iskele kad eko rutuliu tas plastmasinis karkasas pleso.. nuo nuolatinio dauzymosi.
skalbdavau aisku daznai as sauskelnes...
ciklas visada 30min tik.ir skalavima nutraukdavau kaip rekomenduojama.
temperatura visada beveik 40laipsniu.
grezimas tp maziausiom arba vidutinem apsukom.
gal dar kas esat susidure su panasia problema?
raso instrukcija kad tausoja audini ekorutuliai, bet man rodos kad kaip tik jie per daug laiko besidauzydami biski nudrozineja skalbinius.
granuliu paketimui dra turiu visa pirktini viena papildyma. Is pirminio rinkinio buvo.
dekui uz pasisakymus.
Naudoju skalbimo rutulį jau maždaug pusantrų ar du metus, nebepamenu, bet kad plyštų drabužiai, kažkaip nepasitaikė... Mano rutuliai kitokie, bet manau čia skirtumo nėra. Kažkaip sunku įsivaizduoti, kad plastmasė be aštrių atsikišimų galėtų plėšyti audinį... O daužosi skalbiniai juk lygiai taip pat ir į skalbimo mašinos būgną, ir trinasi vienas į kitą, ir tai dalis skalbimo proceso... manau užtrauktukai, sagtys, kietos sagos ir pan daugiau gali pridaryt "žalos", nei plastmasinis rutulys. Na čia mano pamąstymas
Gal tos sauskelnės tiesiog jau susidėvėjo ir sudilo, juk tikrai dažnai yra skalbiamos..